reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża po 40

ale drukujecie!
katrina - pogratuluj mężowi ławeczki, P. też z tych, co sami potrafią wszystko zrobić (zresztą jego brat jest taki sam:tak:). Jak nie zapomnę, to jutro zrobię zdjęcia stołu i ławek made by P&P.
Zoyka - żyletkami???? :szok: nienawidzę robić sobie sama brwi, ale też to robię codziennie, bo jeszcze bardziej nienawidzę chodzić do kosmetyczki - chociaż kiedyś lubiłam, ale tylko na woskowanie brwi, tylko do tego trzeba trochę zarosnąć :-D skórek nie ruszam, depilatora się boję:-D

reklama
Zoyka - na hennę chodziłam jak Alinka była jeszcze malutka, teraz juz nie mam jak i kiedy. Może kiedyś wrócę do tego. Ale nie sama, boję się, że mogłabym sobie wsadzić w oko przedmiot, którym bym hennę nakładała.

Na hennę kiedyś chodziłam, ale tylko na rzęsy, brwi nigdy nie farbowałam, bo i tak mam dość ciemne...

Ktoś ogląda mecz? Ja się wkręciłam... anka!!!! :-D:-D:-D

Andzike - nie mogę nie oglądać, skoro siedzę w salonie, a tutaj gra TV i właśnie mąż ogląda mecz. Tzn. tak bardziej słucham i zerkam niz oglądam.
Hennę tez robiłam tylko na rzęsy.

Misia - mi już coraz mniej go żal, bo sam jest sobie winien. Za mało pije płynów w ciągu dnia. Mam świadków na to, że mówiłam i prosiłam, żeby "więcej pił" - oczywiscie kolega skomentował, że on by chciał taką żonę co mu wręcz każe pić...

Ostatnia edycja:
Co do piet to najlepiej dziala jedna wizyta u kosmetyczki, wymoczy, wypiesci, powycina i jest spokoj. Ja latem sie wkurzam (choc tragedii nie ma) ale kosmetyczka dziala cuda.

Katrina to serio Ty? masz zdolnego meza!

Oj zdolny Ci on, zdolny.... ma dużo talentów. Nie tylko tych dobrych niestety. Ale fakt, sporo rzeczy sam robi w domu i to się ceni (malowanie, tapetowanie, stolarka..., ale i wkur....anie).

Na szczęście nigdy nie musiałam stosowac takiego narzędzia tortur, zawsze miałąm piety jak pupcia niemowlaka, trochę mi sie po ciąży ( pewnie od wagi) pogorszyło, no ale jakoś daję radę

Andzike mój stary ogląda..za kim jesteś ??? no chociaz bym strasznie chciała, no nie mogę, nie kręci mnie to i ...j

Brwi sama, a henny nie znam, never nie robiłam :-D

reklama
Do góry