reklama
Twój M. jest uroczy w tej swojej logice. Powiedz mu, że zimowe rzeczy poprałaś i pochowałaś :-) niech się gazetą i styropianem ociepli.Misia my tez mamy samodzielne, ale przeciez "nie będę odpalał kominka, bo już go wysprzątałem na lato, ubierzmy się "
katrina115
Potrójna Mama
Zoyka - banany są alergenne, tak jak i cytrusy. Alinka miała skazę białkową właśnie po bananach.
Andzike - tak jak Misia napisała, a wczesniej tez Ollena - ten odczyn atopowy w zgięciach może być wynikiem przegrzania (spocenia).
Zgodnie z sugestią Misi najpierw smarowałabym tym specyfikiem natłuszczającym i zastanowiłabym się z czym nowym Kacperek miał kontakt.
Majuska - w IRL 20 stopni, to odczuwalne 30 stopni w Polsce. U nas tez był dzis upał, a termometr pokazywał 20 stopni. Jutro lata ciag dalszy. Podobno w sobotę ma się już zmienić - szkoda.
Andzike - tak jak Misia napisała, a wczesniej tez Ollena - ten odczyn atopowy w zgięciach może być wynikiem przegrzania (spocenia).
Zgodnie z sugestią Misi najpierw smarowałabym tym specyfikiem natłuszczającym i zastanowiłabym się z czym nowym Kacperek miał kontakt.
Majuska - w IRL 20 stopni, to odczuwalne 30 stopni w Polsce. U nas tez był dzis upał, a termometr pokazywał 20 stopni. Jutro lata ciag dalszy. Podobno w sobotę ma się już zmienić - szkoda.
Zoyka mam co roku w okolicach maja mam uczulenie na dłoniach :-( w sumie zaczęłam mieć w czasie ciąży i mam nadal. Wyskakuje i znika po 2-3 tygodniach. Byłam u kilku dermatologów - kilka razy mi to zeskrobywali i NIC. Alergia kontaktowa - ale z czym kontakt mnie tak uczula ? Może coś pyli (no w maju dęby), nie myć tak często dłoni, nie stosować mydeł w płynie, stosować jelenia białego itd. ... Wg mnie dermatologia - jeśli nie jest wyprysk z grzybem działa po omacku.
Ja też mam jakies takie dziwne uczulenie, które pojawia mi się od czasu do czasu tak jakby wychodziło spod pachy w kierunku pleców, takie placki swędzące i zaczerwienione i nie wiem co to, kombinowałam z różnymi kosmetykami, ale nie doszłam do ładu z tym, raz mam, raz nie mam stosując te same kosmetykiczeski film
Kłócę się ze starym, żeby zgolił wstrętne zaczątki brody i się opiera, nie nawidzę, brody i wąsów, a on do mnie: kochasz moją zewnętrzną powłokę, czy wewnętrzne piękno??? Powiedziałam mu, że sobie dziś kija pod chałupą wystrugam i będe go nim od siebie odpychać bo się brzydzę..tak miło upływa nam poranek:-)
Na razie nie pada..........
Kłócę się ze starym, żeby zgolił wstrętne zaczątki brody i się opiera, nie nawidzę, brody i wąsów, a on do mnie: kochasz moją zewnętrzną powłokę, czy wewnętrzne piękno??? Powiedziałam mu, że sobie dziś kija pod chałupą wystrugam i będe go nim od siebie odpychać bo się brzydzę..tak miło upływa nam poranek:-)
Na razie nie pada..........
azula
Fanka BB :)
hełoł :-)
Azula całusy dla Amelki :-)
Niech rośnie zdrowo i będzie zawsze taka pogodna jak na tych zdjęciach.
Zoyka najważniejsze, że diagnoza postawiona i coś się ruszyło.
U nas pogoda ... barowa, łóżkowa ? jak kto woli ale taka aura powinna być ustawowo zakazana Ciekawe kiedy przy tej pogodzie będą truskawki??
Idę tyrać :-(
Azula całusy dla Amelki :-)
Niech rośnie zdrowo i będzie zawsze taka pogodna jak na tych zdjęciach.
Zoyka najważniejsze, że diagnoza postawiona i coś się ruszyło.
U nas pogoda ... barowa, łóżkowa ? jak kto woli ale taka aura powinna być ustawowo zakazana Ciekawe kiedy przy tej pogodzie będą truskawki??
Idę tyrać :-(
reklama
Podziel się: