reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Sorry misia ale Ty sie podzielilas swoimi wspomnieniami pogodowymi to i ja moge... Czy nie? czy tylko niektorym wybrancom mozna?!

majuska 19 st w domu a na polu to roznica. 18 jest i ciepelko, w krotkich rekawkach bylysmy na zakupach:-)

Azula 100 lat dla Amelki, spelnienia marzen, zdrowka!! milego dnia urodzinowego dla Was!

katrina
w sobote najcieplej ma byc a juz w poniedzialek 11 st i ulewy.

Ostatnia edycja:
reklama
Ollena tak Stasiek wyglądał dokładnie rok temu w weekend 24-26 maj :) No Ci powiem, że upału to nie było :-D

DSC00870.jpg

Załączniki

• DSC00870.jpg
    DSC00870.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 63
No to rzeczywiście!
U nas wtedy mieliśmy romantyczny, moj urodzinowy wyjazd i przesiedzieliśmy w pokoju 2x2 metry bo tak lało. Masakra.

Wróciłam do forum sprzed roku bo mnie te przepychanki pogodowe zirytowały:
Andzike miała deszcz, Misia siedziała w kaloszach, Azula biegała w płaszczu z Amelka, Julka tarzała się w piachu na plaży ale upału nie było a Paćka chodziła w kurteczce. Czyli było nieciekawie, doszłam do 10 maja bo dalej już mi się nie chciało czytać tego co było rok temu.

Ania przepychanek nie ma, kazdy ma prawo podzielic sie 'swoja' pogoda bo kazdy mieszka w innym rejonie ale narzucac komus swoje zdanie bo on TAK MIAL I KONIEC, nikt inny nie ma prawa sie wypowiadac? no i od razu zmienic leki bo w innym rejonie byl upal? no sorry ale mocno nie teges..

Nie chcę tutaj popierać żadnej ze stron, jedynie mogę napisac jak ja zrozumiałam wypowiedź Misi. Myślę, że irytacja Misi przybrała objętość :) ponieważ czasami można odnieść wrażenie z wypowiedzi Olleny, że tylko jej racja jest "najsłuszniejsza". Ollena, oczywiście to tylko subietywna opinia, jednakże czasami takie wrażenie powodują Twoje posty. Trudno czasami prawidłowo odczytać słowo pisane, nie słysząc emocji w wypowiedzi. Może nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego, jaki ma to wydźwięk :)
Oczywiście nie mam na celu sprawienia Ci przykrości, po prostu dzielę się swoimi spostrzeżeniami. :)

Dla AMELKI moc buziaczków! Rosnij zdrowa i duża!!!!!!!

Ostatnia edycja:
Wróciłam do forum sprzed roku bo mnie te przepychanki pogodowe zirytowały:
Andzike miała deszcz, Misia siedziała w kaloszach, Azula biegała w płaszczu z Amelka, Julka tarzała się w piachu na plaży ale upału nie było a Paćka chodziła w kurteczce. Czyli było nieciekawie, doszłam do 10 maja bo dalej już mi się nie chciało czytać tego co było rok temu.
:-D a potem było jeszcze gorzej.
W Radawie JEDEN cały dzień laski się prażyły na słońcu a ja siedziałam pod drzewami bo opalać się nie lubię ale w nocy znów zaczęło lać.
Majuska macie jakąś wodę obok siebie ? U nas też zimno nie jest aż tak tragicznie ale jak nie wiej. Problem w tym że wieje prawie non stop !!

reklama
Laski popłakałam się z tych pogodowych dyskusji:-D:-D:-D
Ollena ja tylko w formie żartu coś napiszę, nie pogniewaj się, mi się czasem wydaje, że bierzemy udział w zawodach : "kto jest w stanie rozebrać się dziś do krótkiego rękawka " :-D:-D

Dla rozładowania atmosfery pokażę Wam mój dzisiejszy wyczyn:

DSCF7817.jpg

to sa moje górskie Campusy, stan jeszcze do dziś rana idealny, tylko upierdzielone były bo w zimie w nich do schronu jeździłam, no i dziś wsadziłam je z czarnymi ciuchami do pralki, wyciągam, a tam sznurówka zablokowanan w dziurkach z bębna i but tarł o coś tam i się wytarł cały przód.....kuźwa popłakałam się, tym razem nie ze śmiechu:no::no: jestem miszczem:sorry: to chyba jakies 270 zł było:sorry:

a jeszcze Wam pokażę coś, takigo fajnego skrzacika miałam 2 dni temu :

DSCF7815.jpg 5-cio miesięczna maltanka Metka :-D

Edit : misia teraz jest słońce i ....upał:-D stoi miejscami woda na "ogrodzie" ale żaden okoliczny ściek nie wylał :)

Załączniki

• DSCF7817.jpg
    DSCF7817.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 55
  • DSCF7815.jpg
    DSCF7815.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 52
Do góry