reklama
Zoyka super, teraz będzie już tylko lepiej z mamą
Majuśka nikt Cię nie uczył, że do pralki wyciaga się sznurówki? Za to piesek słodki
Pogodowo: u nas upał, Wandę rozbierałam na spacerku a teraz biega w krótkich spodenkach i krótkim rękawku Grill rozłożony, mięso doprawione i czekamy na "Powrót Taty"
Majuśka nikt Cię nie uczył, że do pralki wyciaga się sznurówki? Za to piesek słodki
Pogodowo: u nas upał, Wandę rozbierałam na spacerku a teraz biega w krótkich spodenkach i krótkim rękawku Grill rozłożony, mięso doprawione i czekamy na "Powrót Taty"
angelka123
i tylko nadzieja......
Zoyka super, teraz będzie już tylko lepiej z mamą
Anka ależ przywołałaś moje pozytywne wspomnienia! W podstawówce czytałam na środku klasy "Powrót Taty" bo najlepiej czytałam ten tekst, akcentując "tata przyjechał!" hahaha Do dzisiaj to pamiętam
:-) szczęsliwemu niewiele potrzeba do śmiechuAnka ależ przywołałaś moje pozytywne wspomnienia! W podstawówce czytałam na środku klasy "Powrót Taty" bo najlepiej czytałam ten tekst, akcentując "tata przyjechał!" hahaha Do dzisiaj to pamiętam
Majuska u nas armagedon ale teść jedzie na ryby jutro bo przecież ładna pogoda jest tylko nie wiem gdzie
Ogólnie ściana deszczu i ściana czarnych chmur.
YYY ja górskich swoich nie wrzucałam nigdy do pralki i w sumie dobrze, że się tak skończyło tylko, jakby pralka padła ?
A piesio słodki myślisz że to koleżanka Ramony ?
Ogólnie ściana deszczu i ściana czarnych chmur.
YYY ja górskich swoich nie wrzucałam nigdy do pralki i w sumie dobrze, że się tak skończyło tylko, jakby pralka padła ?
A piesio słodki myślisz że to koleżanka Ramony ?
Annis Grey
Początkująca w BB
Trzymam kciuki Na ludzkie gadanie nie ma mądrych, a na ludzką głupotę lekarstwa, więc nie przejmuj się i myśl przede wszystkim o sobie i o swoich dzieciach. Jestem przekonana, że masz w sobie tyle miłości, że starczy dla wszystkich dzieci
Trzymam kciuki Na ludzkie gadanie nie ma mądrych, a na ludzką głupotę lekarstwa, więc nie przejmuj się i myśl przede wszystkim o sobie i o swoich dzieciach. Jestem przekonana, że masz w sobie tyle miłości, że starczy dla wszystkich dzieci
Czy ten wpis dotyczy moich butów ??...czy może powrotu taty ???...... może nawałnic
ciul z butami..kupię se kiedys nowe, na razie w góry nie jadę, Aniu nikt mnie nie uczył , że się wyciąga sznurówki, wyprałam w pralce setki butów, zawsze ze sznurówkami, nawet teraz razem z tymi górskimi prałam "Najki" i sie wyprały , są jak nówki
Nie wiem czy Metka koleguje się z Ramoną, ale być może , bo była nadzwyczaj spokojna i wyluzowana
Stary sie ogolił, pytam czy dlatego, że wystraszył się wizji dźgania kijem, ale nie , powiedział, że nie mógł już słuchać gadania...a ja znam prawdę, liczy dziś na coś
mojego teścia na rybach i przesyłki od RamonyTrzymam kciuki Na ludzkie gadanie nie ma mądrych, a na ludzką głupotę lekarstwa, więc nie przejmuj się i myśl przede wszystkim o sobie i o swoich dzieciach. Jestem przekonana, że masz w sobie tyle miłości, że starczy dla wszystkich dzieci
reklama
Zoyka czemu nie wypisali mamy?
Uwielbiam takie natchnione myśli skierowane w niebo, to pewnie było do butów Majuśki
Tato powrócił i to z prezentem dzieckowo-imieninowym czyli zmienił moje plany ale Wandula oszalała kompletnie i padła wykończona wyjątkowo wcześnie Sezon został otwarty i grill zaliczony, biedrona pożerała karkówkę ku mojemu przerażeniu bo nie sądziłam że będzie jej smakować, dla niej przygotowałam makaron z sosem carbonara i cóż.,. zjadła jedno i drugie
Zobacz załącznik 624668Zobacz załącznik 624669
Uwielbiam takie natchnione myśli skierowane w niebo, to pewnie było do butów Majuśki
Tato powrócił i to z prezentem dzieckowo-imieninowym czyli zmienił moje plany ale Wandula oszalała kompletnie i padła wykończona wyjątkowo wcześnie Sezon został otwarty i grill zaliczony, biedrona pożerała karkówkę ku mojemu przerażeniu bo nie sądziłam że będzie jej smakować, dla niej przygotowałam makaron z sosem carbonara i cóż.,. zjadła jedno i drugie
Zobacz załącznik 624668Zobacz załącznik 624669
Podziel się: