reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Ollena ja Cie poprę 16 maja zeszłego roku było ciepło no może nie upał ale przyzwoicie ,a 18-tego mieliśmy roczek był upał :-)
Majuska oż kurka te buty :rofl2: ,a piesio super:-)

reklama
Zoyka super, teraz będzie już tylko lepiej z mamą
Majuśka nikt Cię nie uczył, że do pralki wyciaga się sznurówki?:no: Za to piesek słodki :-D
Pogodowo: u nas upał, Wandę rozbierałam na spacerku a teraz biega w krótkich spodenkach i krótkim rękawku :-p Grill rozłożony, mięso doprawione i czekamy na "Powrót Taty" :-D

Zoyka super, teraz będzie już tylko lepiej z mamą
Majuśka nikt Cię nie uczył, że do pralki wyciaga się sznurówki?:no: Za to piesek słodki :-D
Pogodowo: u nas upał, Wandę rozbierałam na spacerku a teraz biega w krótkich spodenkach i krótkim rękawku :-p Grill rozłożony, mięso doprawione i czekamy na "Powrót Taty" :-D

:-D Anka ależ przywołałaś moje pozytywne wspomnienia! W podstawówce czytałam na środku klasy "Powrót Taty" bo najlepiej czytałam ten tekst, akcentując "tata przyjechał!" hahaha :) Do dzisiaj to pamiętam :-D

Majuska u nas armagedon :-D ale teść jedzie na ryby jutro :-D bo przecież ładna pogoda jest :eek: tylko nie wiem gdzie :eek:
Ogólnie ściana deszczu i ściana czarnych chmur.
YYY ja górskich swoich nie wrzucałam nigdy do pralki i w sumie dobrze, że się tak skończyło tylko, jakby pralka padła ?
A piesio słodki :-D myślisz że to koleżanka Ramony ?

Skype mi nawalił, nie działa od rana i nie wiem czemu :baffled:
Wanda padła na kanapę, chyba się wyganiała a to przecież nie koniec dnia :-D Złapie drugi oddech i poleci znowu na trawkę :)))

Trzymam kciuki :) Na ludzkie gadanie nie ma mądrych, a na ludzką głupotę lekarstwa, więc nie przejmuj się i myśl przede wszystkim o sobie i o swoich dzieciach. Jestem przekonana, że masz w sobie tyle miłości, że starczy dla wszystkich dzieci :)

Trzymam kciuki :) Na ludzkie gadanie nie ma mądrych, a na ludzką głupotę lekarstwa, więc nie przejmuj się i myśl przede wszystkim o sobie i o swoich dzieciach. Jestem przekonana, że masz w sobie tyle miłości, że starczy dla wszystkich dzieci :)

Czy ten wpis dotyczy moich butów ??:-D:-D...czy może powrotu taty ???...... może nawałnic :-D:-D:-D

ciul z butami..kupię se kiedys nowe, na razie w góry nie jadę, Aniu nikt mnie nie uczył , że się wyciąga sznurówki, wyprałam w pralce setki butów, zawsze ze sznurówkami, nawet teraz razem z tymi górskimi prałam "Najki" i sie wyprały , są jak nówki:-D:-D
Nie wiem czy Metka koleguje się z Ramoną, ale być może , bo była nadzwyczaj spokojna i wyluzowana:-D:-D:-D

Stary sie ogolił, pytam czy dlatego, że wystraszył się wizji dźgania kijem, ale nie , powiedział, że nie mógł już słuchać gadania:-D...a ja znam prawdę, liczy dziś na coś:-D:-D:-D:-D

mojego teścia na rybach :-D i przesyłki od Ramony :-D

reklama
Zoyka czemu nie wypisali mamy?
Uwielbiam takie natchnione myśli skierowane w niebo, to pewnie było do butów Majuśki :-D
Tato powrócił i to z prezentem dzieckowo-imieninowym czyli zmienił moje plany :-D ale Wandula oszalała kompletnie i padła wykończona wyjątkowo wcześnie :)Sezon został otwarty i grill zaliczony, biedrona pożerała karkówkę ku mojemu przerażeniu bo nie sądziłam że będzie jej smakować, dla niej przygotowałam makaron z sosem carbonara i cóż.,. zjadła jedno i drugie :-D
Zobacz załącznik 624668Zobacz załącznik 624669

Do góry