reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża po 40

Ollena ja Cie poprę 16 maja zeszłego roku było ciepło no może nie upał ale przyzwoicie ,a 18-tego mieliśmy roczek był upał :-)
Majuska oż kurka te buty :rofl2: ,a piesio super:-)

reklama
Zoyka super, teraz będzie już tylko lepiej z mamą
Majuśka nikt Cię nie uczył, że do pralki wyciaga się sznurówki?:no: Za to piesek słodki :-D
Pogodowo: u nas upał, Wandę rozbierałam na spacerku a teraz biega w krótkich spodenkach i krótkim rękawku :-p Grill rozłożony, mięso doprawione i czekamy na "Powrót Taty" :-D

Zoyka super, teraz będzie już tylko lepiej z mamą
Majuśka nikt Cię nie uczył, że do pralki wyciaga się sznurówki?:no: Za to piesek słodki :-D
Pogodowo: u nas upał, Wandę rozbierałam na spacerku a teraz biega w krótkich spodenkach i krótkim rękawku :-p Grill rozłożony, mięso doprawione i czekamy na "Powrót Taty" :-D

:-D Anka ależ przywołałaś moje pozytywne wspomnienia! W podstawówce czytałam na środku klasy "Powrót Taty" bo najlepiej czytałam ten tekst, akcentując "tata przyjechał!" hahaha :) Do dzisiaj to pamiętam :-D

Majuska u nas armagedon :-D ale teść jedzie na ryby jutro :-D bo przecież ładna pogoda jest :eek: tylko nie wiem gdzie :eek:
Ogólnie ściana deszczu i ściana czarnych chmur.
YYY ja górskich swoich nie wrzucałam nigdy do pralki i w sumie dobrze, że się tak skończyło tylko, jakby pralka padła ?
A piesio słodki :-D myślisz że to koleżanka Ramony ?

Skype mi nawalił, nie działa od rana i nie wiem czemu :baffled:
Wanda padła na kanapę, chyba się wyganiała a to przecież nie koniec dnia :-D Złapie drugi oddech i poleci znowu na trawkę :)))

Trzymam kciuki :) Na ludzkie gadanie nie ma mądrych, a na ludzką głupotę lekarstwa, więc nie przejmuj się i myśl przede wszystkim o sobie i o swoich dzieciach. Jestem przekonana, że masz w sobie tyle miłości, że starczy dla wszystkich dzieci :)

Trzymam kciuki :) Na ludzkie gadanie nie ma mądrych, a na ludzką głupotę lekarstwa, więc nie przejmuj się i myśl przede wszystkim o sobie i o swoich dzieciach. Jestem przekonana, że masz w sobie tyle miłości, że starczy dla wszystkich dzieci :)

Czy ten wpis dotyczy moich butów ??:-D:-D...czy może powrotu taty ???...... może nawałnic :-D:-D:-D

ciul z butami..kupię se kiedys nowe, na razie w góry nie jadę, Aniu nikt mnie nie uczył , że się wyciąga sznurówki, wyprałam w pralce setki butów, zawsze ze sznurówkami, nawet teraz razem z tymi górskimi prałam "Najki" i sie wyprały , są jak nówki:-D:-D
Nie wiem czy Metka koleguje się z Ramoną, ale być może , bo była nadzwyczaj spokojna i wyluzowana:-D:-D:-D

Stary sie ogolił, pytam czy dlatego, że wystraszył się wizji dźgania kijem, ale nie , powiedział, że nie mógł już słuchać gadania:-D...a ja znam prawdę, liczy dziś na coś:-D:-D:-D:-D

mojego teścia na rybach :-D i przesyłki od Ramony :-D

reklama
Zoyka czemu nie wypisali mamy?
Uwielbiam takie natchnione myśli skierowane w niebo, to pewnie było do butów Majuśki :-D
Tato powrócił i to z prezentem dzieckowo-imieninowym czyli zmienił moje plany :-D ale Wandula oszalała kompletnie i padła wykończona wyjątkowo wcześnie :)Sezon został otwarty i grill zaliczony, biedrona pożerała karkówkę ku mojemu przerażeniu bo nie sądziłam że będzie jej smakować, dla niej przygotowałam makaron z sosem carbonara i cóż.,. zjadła jedno i drugie :-D
Zobacz załącznik 624668Zobacz załącznik 624669

Do góry