reklama
Ja nie mam pomysłów za bardzo na prezenty....Paćka chyba piaskownicę dostanie:-)
Ale na zlocie hitem były rowerki biegowe, kilkoro dzieciaków je miało i były walki, super bachorki na nich rajdowały, więc jak ktos się zastanawia czy to ma sens, to mówię, że tak ))))
uffff..ogarnęłam salon, zupke krem dziś zrobiłam z brokułków i porów ( z dużą ilością lubczyku ), ale sporo mnie to kosztowało...już leje..i tak ma być przez kilka dni
Ale na zlocie hitem były rowerki biegowe, kilkoro dzieciaków je miało i były walki, super bachorki na nich rajdowały, więc jak ktos się zastanawia czy to ma sens, to mówię, że tak ))))
uffff..ogarnęłam salon, zupke krem dziś zrobiłam z brokułków i porów ( z dużą ilością lubczyku ), ale sporo mnie to kosztowało...już leje..i tak ma być przez kilka dni
no piaskownica u nas odpada rowerek biegowy - mimo że mam ochotę nabyć to raczej odpada - bo aż tak szybko nie biegam pewno skończy się na lego.
Kubul ogląda katalog i i wyje za każdym razem jak widzi:
LEGO 4977 - Wóz Strażacki - LEGO Duplo - sklepy lego (tego zestawu już nie produkują ale w nowym katalogu jest bardzo podobny zestaw).
i to: LEGO 6168 - Remiza - LEGO Duplo - sklep z lego
zapewne jeden zestaw dostanie na dzień dziecka, drugi na urodziny.
Muszę tylko w końcu się zebrać i sprawdzić ceny.
Kubul ogląda katalog i i wyje za każdym razem jak widzi:
LEGO 4977 - Wóz Strażacki - LEGO Duplo - sklepy lego (tego zestawu już nie produkują ale w nowym katalogu jest bardzo podobny zestaw).
i to: LEGO 6168 - Remiza - LEGO Duplo - sklep z lego
zapewne jeden zestaw dostanie na dzień dziecka, drugi na urodziny.
Muszę tylko w końcu się zebrać i sprawdzić ceny.
Ostatnia edycja:
Dla Mii jeszcze nie mamy prezentu, mysle o Barneyu i Thomasie bo ona uwielbia. W PL moze malutka hulajnoga, bo ostatnio bardzo ja to kreci, macie namiary na takie male?
misia na poczatku Kuba nie bedzie tak szybko smigal zebys musiala go az gonic. Jak juz opanuje do perfekcji to zacznie smigac ale wtedy juz nie bedziesz musiala gonic, bedzie jezdzil sam :-)
Majuska w Debie jeszcze nie pada, slonce na przemian z chmurami.
misia na poczatku Kuba nie bedzie tak szybko smigal zebys musiala go az gonic. Jak juz opanuje do perfekcji to zacznie smigac ale wtedy juz nie bedziesz musiala gonic, bedzie jezdzil sam :-)
Majuska w Debie jeszcze nie pada, slonce na przemian z chmurami.
Ostatnia edycja:
właśnie chce dla siebie kupić hulajnogę ale mnie koleżanka uświadomiła że najlepiej jak kupię taką - bo ona ma i jest zarąbista:... malutka hulajnoga, bo ostatnio bardzo ja to kreci, macie namiary na takie male?
HULAJNOGA TOWN 9 EF BIAŁA OXELO - Hulajnogi Rolki, Hulajnogi, Deskorolki -...
no cena nieco zaporowa zwłaszcza, że rachunek za gaz za chwilę mamy zapłacić
angelka123
i tylko nadzieja......
A my ostatnio kupilismy Staskowi biegowy. Daje radę chłopak, chociaż jeszcze troszkę nieporadnie.
O taki. Ja jestem bardzo z niego zadowolona:
Puky LR 1LBr Rowerek biegowy - Sklep internetowy
Wiecie co, zamówiłam babeczkę z lab. do domu, przyszła pobrała Staśkowi krew i wyniki będę miała wieczorem w necie Ale Ameryka normalnie!
Majuska mama by sypiała z Paryskiem, tyle że to on nie chce
Taki delikatny, ze nie daj Boże by go dotknąć ręką czy nogą
Wiecie co, zamówiłam babeczkę z lab. do domu, przyszła pobrała Staśkowi krew i wyniki będę miała wieczorem w necie Ale Ameryka normalnie!
Majuska mama by sypiała z Paryskiem, tyle że to on nie chce
Taki delikatny, ze nie daj Boże by go dotknąć ręką czy nogą
Ostatnia edycja:
azula
Fanka BB :)
Majuska piaskownica to najlepszy pomysłgdyby nie miała to by dostała:-) my mamy kupiony ten biegowy co dawałam linka bo nisko da się osadzić siodełko i Borys dostał taki sam młodzi maja mu go dać na urodziny od nas.Wujek z ciocia maja kupić bele co by dziecku dać aby się cieszyło ,a jako prezent maja nas zabrać do Zoo w Opolu w późniejszym terminie bo zabawek i ubranek mała ma no i klocki duplo tym razem zestaw Dolls jedynie używany bo ich nie robią już:-( LEGO DUPLO DUŻA LALKA ZESTAW 4 (4146079496) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ,a na dzień dziecka jest u nas odpust wiec sprawa załatwiona
jakoś mnie cena nie przekonujeA my ostatnio kupilismy Staskowi biegowy. Daje radę chłopak, chociaż jeszcze troszkę nieporadnie.
reklama
angelka123
i tylko nadzieja......
jakoś mnie cena nie przekonuje
Teściowa się dołożyła, więc jakoś przełknęłam A rowerek naprawdę fajny.
Podziel się: