reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Andzike, a może lutownica będzie mieć jakies zwarcie i coś się uniesie:-p:-D..powiedz tylko słowo, jakby tak zlot doszedł do skutku w lipcu, to Sylwek dostrczy Ci fantastyczne i taniutkie zimóweczki na mój podjazd :D:-D
No tak , faktycznie misia pisała o wyjeździe na majówkę, a martwiłam się , bo była ostatnio w nieciekawym nastroju....:sorry:

reklama
Cześć Panienki :-D
Angelka odpowiedz babie i z tego co wiem to jeszcze możesz oprotestować komentarz w dziale obsługi klienta Allegro i jak dziewczyny piszą nie przejmuj się, bo przy samych pozytywach ten jeden nie gra roli.
Majuśka rypaj a w przyszłym sezonie będziesz odpoczywać tylko na swoim, liczę na to i czekam na fotki :-D
Flo uwielbiam cukinię z grilla, zawsze można pokombinować bez mięska a smak mrrrr. :-D U nas na topie jest: nie siem /nie chcę/
Myśmy wczoraj się zastanawiali nad otwarciem sezonu, ale... wykosiłam w ramach rozrywki ogródek przed domem a Robert wziął się za ten tylni i w tym momencie szlag trafił podkaszarkę. Trawa co prawda nie jest do kolan ale jakos mi entuzjazm opadł i w ramach pocieszenia poszłam do pobliskiej pizzerii i wziełam jedną sztukę na wynos. Danie okazało się hitem i Wandula pożerała ją żarłocznie pomiędzy słowami "pisa" a "niam niam" :-D Zjadła dwa wielkie kawałki wydłubując tylko kiełbasę peperoni i podkarmiając nią Tabriska, popiła kubkiem mleka a potem zażądała tańców :))) Bawiła się do 21.00 i nie można jej było spacyfikować a za to teraz śpi - oczywiście w moim łóżku bo nocą przywędrowała.
Misia siedzi nad wodą z wędką i się majówkuje :-D
Siedzę z kawą i Was zwołuję :-D

Ollena podwórko wspólne wjazd do piwnic i z niego dopiero wejścia do oddzielonych części ogrodów no i na podwórku szambo co prawda służy głównie jako osadnik czyści się go raz na jakiś czas bo reszta podłączona do kanalizaci.
Angelka współczuję niekumatych klientów no cóż zdarza się napisz odpowiedź ja czytam i inni też chyba czytają o co kama no ja czytuję i uważam ,że na negatywy oraz odpowiedź jest zdecydowanie za mało znaków .
Z kolei ja tez musze negatywa wystawić dawałam babsztylowi szanse zwrotu kasy bo za tzw towar było złotówka ale wysyłke policzyła już 12 zł .Rozumiem ,że ktoś może nie chcieć sprzedać za 1 zł ale niech odda to co wpłaciłam mija już 5 tygodni ,a babsztyl ma to w D .Powinnam iść na policję ale dojazdy ,wydruki pewnie by przewyższyły kwotę wpłacona przez PayU.Pozostaje mi wystawienie negatywa :wściekła/y::angry:.
Pogoda mało fajna:-(więc dzień spędzimy raczej w większości w domku na razie pójdziemy na mszę potem jakiś krótki spacerek ugotuję obiad i po południu ma przyjść znajomy to zjemy tego królika co się obecnie marynuje

Zgłaszam się na kawę.

Anko - cukinia z grilla dobra i jeszcze kilka innych rzeczy, nie przeczę. Ale t raczej na tej zasadzie, że jak ktoś tego grilla robi to się mogę dostawić ze swoją wege tacką. Mi się nie chce. Nawet nie mamy tego urządzenia.
Współczuję awarii podkaszarki, strasznie irytujące są takie kłody pod nogi. No ale jeśli przy okazji wyszło co Wanda lubi najbardziej, a Tabris załapał się na pepperoni to suma summarum nie jest źle.
Andzike - i co , udało się z tymi światłami?

Obrzydliwa pogoda, zimno, szaro... idę rypać.

Dzień dobry

My zaczęliśmy wczoraj sezon grillowy.

Flo - u nas oprócz szaszłyków (które mogą być też same warzywne) i kiełbasek robimy tez z grilla - paprykę, kabaczka, ananasa, cebulkę, wczoraj też bakłażana i czasami kukurydzę - super!
Ja tam jestem tak średnio na grilla - zjem kiełbaskę i mi wystarczy, ale mój monsz mógłby codziennie się żywic jedzeniem ogrillowanym.
Ale zanim przyjechali znajomi i zaczęliśmy siedzenie w ogródku, to najpierw małżonek zrobił tam porządek - chyba trzeba będzie częściej robić takie imprezy, żeby systematyczniej ogarniał ogródek.

Kuba miał zabawę - rowalał po całym trawniku kamyki ze scieżki - ciekawe, kto je dzis pozbiera, stary się odgrażał, że je poprzykleja, żeby ich nie rozrzucać po trawie. Powodzenia!

Hello z drugą kawą :tak:
Pogoda paskudna, 4st. i pada :-( kisimy się póki co w domu, ale chyba zwalimy się na obiad do rodziców P. :-D za to wieczorem zostawiam chłopaków w domu i idę na ploty przy małym jasnym :tak:
Flo - światła są, działają po naciśnięciu pstryczka przy kierownicy, w związku z czym Kacper przestał być zainteresowany jeżdżeniem, tylko co chwila włącza światła, zsiada, sprawdza czy się palą i wsiada z powrotem :-D komiczny jest :-D

Grillowanie uwielbiam, co roku czekam na otwarcie sezonu:-)

Zoyka - ale mieliście super wyprawę! zazdroszczę! I pogoda świetna :tak: U nas nadal siąpi i zimno, siedzimy w domu, rodzice P. pojechali gdzieś do rodziny, a koleżanki wykruszyły się, bo w taką pogodę nie chciało im się nosa z domu wyściubiać :-(
Więc cieszymy się sobą w domku :-)
Naszlo mnie na bób z czosnkiem i z masłem, właśnie sobie robię, mniam!

Hej!
Napisalam rano dluuugiego posta i nie wiem dlaczego wylaczyl mi sie laptop..

Majuska Crocsy Mia rok temu miala 4/5, teraz nie zmiesci na stope za to 6/7 sa z duzym luzem ale wyjscia nie ma bo nie ma posrednich rozmiarow :( takze moze Julka Zoyki 8/9? eee watpie, za duze beda, a 6/7 moga byc na styk. One musza byc z luzem bo dzieci z paskiem chodza na piecie a pasek pcha stope do przodu, nie moga byc na styk :(
Czuje, ze Mia by sie z Pacia dogadala bo ona tez do wszystkich 'czesc; i by pogadala, szkoda ze nie kazdy ja rozumie.. Jesli zlot w lipcu wypali to ja do Ciebie przybede chocby na 2h ;-)
A co do Twojego rypania to good 4 u! ja chyba sie przejde do jakiegos psychologa albo coacha niech mnie kopnie w d...

Zoyka cudny dzien! Julka tez :*

Czy te sandalki nie sa zbyt zabudowane? Girls Sandals - Softly Rio Fst in Raspberry Leather from Clarks shoes kupilam ale chyba oddam bo wolalabym bez tej zabudowy miedzy palcami a kostka...

Grilla uwielbiam! karkowke najbardziej i te salatki wszelakie! mamy grilla na balkonie ale dla mnie moze nie istniec bo nawet ostatnio tlumaczylam mojej babci.. przy grillu liczy sie towarzystwo i w tym urok! Jeszcze 3 tyg i bede sie napawac moim towarzystwem <3

Ostatnia edycja:
reklama
Hej!

A mi się te dwa goldeny przepisały na następny tydzień z racji paskudnej pogody, byłam wery happy, bo mnie dziś dopadła jakaś totalna słabica, jak się walnęłam do wyra koło 13, tak mnie stary obudził o 16 półprzytomną:no:, potem przyjechali znajomi, dzieciaki się potłukły, a mój chłopina poczciwy grila troszkę poobsługiwał i nam ugrilował kilka pyszności, ale jego też w końcu dopadła totalna niemoc i tak sobie teraz siedzimy półprzytomni..taka letka geriatria:-D:-D
Ollena ja też uważam, że do grila ważne jest odpowiednie towarzystwo, tyle, że mi towarzystwo starego i Paćki na prawdę wystarcza:-D...no i zimny browarek też się świetnie sprawdza:-)
Zoyka świetny dzień mieliście, zazdraszczam....u nas zimnica i deszcz:no:

Do góry