reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Majuska, Andzike - super pomocnicy!!!!! Fotki ekstra!!!!

Moje dzieci chciały mnie dziś przyprawić o zawał - najpierw Kuba tak niefortunnie "kopnął" piłkę, że się na niej przejechał, przeleciał przez Nią, rozwalił wargę, uszczerbił ciut ząbka i naruszył go.

Za jakąś chwilę Alina poszła do kuzyna i nogę w kostce stłukła....

Dobrze, że na tym koniec niespodzianek - taki prezent dla Mamy.

Misia - jak położę dzieciaki to na pewno sobie coś zaaplikuję - może nie z Malibu tylko ze zwykłego Bolsa - ale na 100%

Ja bym się chętnie czegoś napiła, ale nic % nie mam w domu....:szok: kiedyś to było nie do pomyślenia :-D

P. właśnie wrócił - w kijance wywaliło korek od płynu do chłodnicy, chłopaki dolali płynu, dokręcili korek i bez problemu dojechali 30km... :szok: prosto pod bramę mechanika, który ma rano sprawdzić co się stalo...
Potrzebuję jutro samochodu, bo teściowa wyprawia 60te urodziny na wsi, P. jedzie rano zawiezc ją z całym majdanem, my z Kacprem mieliśmy dojechać po południu, jak nie zrobią mi samochodu to będzie musiał po nas wrócić :sorry2:

Misia została tu ostatnio wyszydzona za urodzinowe uniesienia, ale jednak dobrze, że dziewczyna czuwa:-D..Katrina buziaki!!! Jak to u nas się wznosi toasty : Nasze Panienieńskie !!!:-D:-D...jestem w trakcie drugiego "Heńka", piję za Twoje zdrowie :-D

Andzike, a niedobra kijanka:no::no::no: powiedzmy, że limit usterek wyczerpał się na najbliższe 4 lata:tak:, poproszę o dokładniejsze przedstawienie tych pomidorów z bajerami...banana z czekoladą to chyba pominę ....znając nasze znajome "ochlajmordy"

Katrina buziaki dla Alinki :-D
Majuska cukinia grilowa z przetartym czosnkiem jako swietna zakaska :-D
Ja o kawie siedze, pol piwa posiadam ale nie tkne bo nie lubie :)

reklama
Do góry