reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Mia ma wieksza wysypke, zglupialam serio:( zaczynam sie bac ze jakas skaza bialkowa czy ki pieron..

Majuska na bank wyprobuje!

reklama
Ollena wydaje mi się,że twój pies po prostu ma za mało bodźców z natury :blink:,u mnie suki mają siebie oraz jedna psycho faze na aportowanie druga na mizianie ,a trzecia stara mastifka troche posmyrać dać jeść i święty spokój ją chyba nawet szczur grasujący obok na żywca by nie ruszył :confused:Twoja Pola szuka chyba jakiś substytutów ale ja to się o tyle o ile znam :blink:
Okna umyte :-D
Tez słyszałam ,ze fryty z selera są mniamuszne kiedyś się na nie szarpnę :tak:
Andzike ja od wielu wielu lat uważam ,że "napaleni " cudzy mężowie są obleśni ale EGO mogą poprawić:-)

Majuska na pewno nie bo w bostonce najpierw goraczka 3 dni.. a pozniej krostki wielkie, bolace i takie, ze Mia chodzic nie mogla a krostki w buzi bolaly tak, ze nie jadla i nie spala po nocach. O nie, za bostonke to ja podziekuje juz na forever!

Ollena gorączka to tak, ale Paćki te krostki nie bolały chyba..no już nie pamiętam sama:sorry2:

Azula ja to bym sie nie podbudowała takim braniem, po prostu takie łajzy biorą wszystko co się rusza, to żadne wyróżnienie;-)

Kuzwa myslalam, ze mam Neosine a mam resztke :( to idealne na to! dalabym jesli lekarz powiedzialby, ze to wirus.. a oni na wirusa nic nie daja :(

Majuska przy bostonce to kroski bola i swedza zarazem to tak dziwny bol. W buzi to musial byc koszmarny, Mia miala 2 duze krostki.. a na stopach nie mogla stawac:( Moze Packa lepiej zniosla.

Zoyka nie znam sie, czy zap oskrzeli zarazliwe..oby nie!

hej, wpadam z meldunkiem żem nadal pośród żywych. Sorry, że tak Was opuściłam, ale mnie to i owo przywaliło, nic groźnego w każdym razie, jutro dam głos obszerniej, na razie jestem wykończona.

reklama
Do góry