reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Moje się kompletnie nie interesują, telewizja może dla nich nie istnieć :-)
Kacper też nie, chyba, że lecą reklamy :-)

reklama
Moje sucze nie zwracają kompletnie uwagi na TV, chyba, że Maja jak usłyszy jadącą na sygnale kartekę, wtedy wyje:-D:-D

Zrobiłam do obiadu frytki z marchewki, z piekarnika, jadłyście kiedyś ??

Andzike, usmialam sie.
Majuska, na CB czesto sie trafiaja buraki, ktorym sie wydaje, ze sa ostatnimi samcami na ziemi, a ze pozostaja praktycznie anonimowi to kozacza.
Ollena, pies to moze nie, ale kot lubi polowac na ptaki, jesli ogladamy cos przyrodniczego.

Pieluchy u nas praktycznie z glowy. Zakladam na kilkugodzinne wyjazdy (autostrada), na drzemke i na noc, z tym ze w nocy czasem sie zdarzy wpadka, czasem pielucha jest lekko siknieta i dziecko prosi o wysadzenie. Dzis o 4 nad ranem. W ciagu dnia nie ma sprawy, jedne majtki wystarczaja. Na zakupy jezdzimy bez pieluchy - te 2-3h wytrzymuje. Zaczal sam sie wysadzac w ciagu dnia, jednak w nocy musze go posadzic bo jest nieprzytomny i zasypia na nocniku.

Majuska przepis wrzucaj :-D nie jadłam - marchewkę jadam tylko surową i sałatce jarzynowej :-)
Nasze "stare" koty uwielbiały TV - zwłaszcza programy historyczne i wszelkie czarno-białe filmy :-D

Przepis na frytki z marchewki :

Obrać i pokroić w takie słupki "frytkowe" , wybełtać to w jakiejś misce z łyżką oliwy i ziółkami , odrobiną soli, można dodać troszkę curry, wg upodobań :-), potem na blachę wyścieloną papierem do pieczenia i do piekarnika na 20 minut w 200 stopniach, ciekawy smak, lekko słodkawy:-), spróbujcie sobie

reklama
Do góry