reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

ostatnio mam fazę na bransoletki :-)
uszu nie mam przekłutych więc tylko klipsy - robi mi Pani Grażyna, tudzież przerabia z kolczyków właśnie.

reklama
Katrina daj znać jak będziesz mieć kolejną jazdę, to powiem dzieciom, żeby nie opuszczały domostw :-p:-D

Ja mam z kolei takie prace ( wsyskie tsy ) , że nie ma sensu się ubierać, że o obwieszaniu biżuterią nie wspomnę;-)

Zoyka do jednej pracy to muszę wejśc do jednego z pokoi na dole w domu:-), do drugiej jade 5 minut autem wsiadam pod domem wysiadam pod gabinetem, a do trzeciej też wsiadam i wysiadam pod domem, tyle że jadę 30 minut;-), jako straszny leń nie widzę sensu przebierania się na tę okoliczność:-D " Ładnie " ubieram się w niedzielę, broń boże z powodu wyjścia na sumę:-p

Zoyka może spróbuj bronzera jakiegoś? Co Cię uczuliło ? ja niestety mogę srebro lub stal chirurgiczna (złota nie lubie).
Majuska jak to na sume nie chodzisz :-D
W niedzielę brykam w dżinsach albo jakiś innych porach - wystarczy że przez 5 dni muszę mieć makijaż i się ubierać jak człowiek :-D

Ostatnia edycja:
Majuska - ja nie miałam jazdy z instruktorem, tylko pierwszy raz na legalu jechałam swoim autkiem.
Następny raz..... może jutro do Lidla śmignę???

dopiero teraz dostałaś prawko ?? zatrzymałam się w okolicy BN - byłam pewna ze już jeździsz tylko nam się nie pochwaliłaś :-D

Misiu - niestety, dopiero dzisiaj wykupiliśmy ubezpieczenie - bo stara polisa się kończy jutro. Poprzednia oferta brokera okazała się nieaktualna, bo ubezpieczyciel wycofał sie z rynku IRL i musiała nam Pani poszukać innej najlepszej dla nas opcji. A bez ubezpieczenia sie nie ruszam - sorry, ale tutaj to jest najgorsze wykroczenie drogowe. Gdyby coś się stało, a ja nie miałabym ubezpieczenia....

Katrina gratulacje z samodzielnej jazdy :-)teraz jedynie aby autko nie nawalało :tak:
Majuska brak Ci zacięcia skoro na sumę nie chadzasz ;-)ja zresztą też nie chodzę tylko na mszę niedzielną .Bardzo mi żal ,że muszę gorzkie żale omijać (nie wiem czemu ale to poza roratami lubię chyba najbardziej:crazy:jeszcze triduum paschalne mnie ominie bo z Amelką iść nie da rady :no:zamiast przeżywać mękę pańską robiłabym z za wózka akuku:rofl2:.Na mszach wszyscy małą znają i lubią ale msza to msza i nie jedna Amelia "szaleje".Czekam aż ciut stanie się spokojniejsza może za kilka lat:eek: .
Misia i często w dżinsach sobie do kościoła chodzę nie koniecznie trzeba się jakoś w kiece oblekać;-)
Zoyka problem z bladością też mam o tej porze roku :-(ale już w maju sezon plażowy przeważnie uważam za otwarty i opalam się bo kosmetyków używam mało jedynie kremy ,maluję oczy też delikatnie i na wyjścia jakieś większe podkład i puder ,biżuterii też tylko jakiś wisiorek lub broszka.Uszy mam przekłute ale nie noszę na nich nic .Podoba mi się ogólnie biżuteria ale ja jakoś do niej nie pasuję :eek::-Dbo ona do mnie być może :-D:tak:

reklama
Katrina no wiem, że bez instruktora, ale co ..jesteś juz mistrzem szos, czy jeszcze robisz żabki ?:-D:-D

Misia a myślisz, że u mnie "ładnie" to o znacza jakiś kostium, spódnicę czy cóś w tym stylu...ależ skąd:-D...to po prostu lepsze dżinsy, takie bez powbijanych włosów:-D:-D:-D..makijaż i biżu tylko na imprezę, mnie uczula metal, kolczyków nie mogę, nawet złotych, bo mnie po 10 minutach swędzi dziura w uchu i szału dostaję, nawet guziki od dżinsów mnie uczulają i brzuch swędzi strasznie:sorry: dla mnie podkład to jest jakiś kosmos, nigdy nie używałam:-D:-D

Azula ja wogóle nie chadzam do kościoła, na nic, wypisałam się:tak:

Do góry