reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Cześć dziewczynki,
wpadam tylko zameldować że żyję, doczytam Was później, o ile zdołam,, bo mam duże zaległości.

reklama
O jak tu smacznie, dziewczyny fajowy pomysł z tą pieczenią, kiedyś to gdzieś jadłam i mi bardzo smakowąło, faktycznie b. proste, a stary się we mnie znowu zakocha, jestem pewna. Misia o jakbys miała gdzies jeszcze przepis n ajakiś niskowęglowodanowy i zaje*iście prosty sernik to ja poproszę;-)

Zoyka ja nie mam pół firanki w domu, natomiast jak słońce przyświeci to też widzę różne straszne rzeczy :-D, jak widac słońce tez ma swoje minusy;-)

jezoooo własnie na FB zobaczyłam spalonego żywcem lisa w trawach , który konał naście godzin i wrony go życem jeszcze dziobały...kuźwa dlaczego te burole wypalają te trawy...co za bezmózgi:no::no::no:...mam zje*any wieczór przez to:no::no:
a jeszcze wczoraj mnie myśliwy podqrwił w gabinecie, wymądrzał się burak o zasadności strzelanai śrutem do psów i kotów...no żesz kuźa do ubicia...był kiedyś taki film "Święci z Bostonu" o kolesiach, którzy wyrywali "chwasty" , zabijali zwyroli których sądy uniewinniały i takie tam, marzę , żeby powstała taka grupka i wyrywała takie chwasty znęcające się nad zwierzętami, no bo sądy wiadomo jak takie sprawy traktują....:no:

O jest Flo...no!, bo zaczynałam się martwić...

Majuska mała grupa pt. wyrwać chwasta :-D
"kocham" myśliwych i ich teorie o tym jak to dzięki NIM jest zachowana równowaga w przyrodzie ... Mój były szef jest myśliwym, koleżanki mąż również - wyrwać chwasta :-(
Widziałam jakiś taki serniczek - jak mi w rączki wpadnie to wrzucę :-)
Polecam ciemne zasłono - firany i rolety :-D kocham rolety :-D

Majuska Ty sie wegli boisz?:-)
A co do Swietych z Bostonu, tudziez Rzeszowa czy z Polski to jestem za!!! moge dolaczyc do owych Swietych!

Majus a czemu Wasza Kasia przed Swietami wyjezdza?

Hejka!

Jakiś palant podpalił trawy na wprost mojego okna:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Ollena ja nie boje węgli, po prostu lepiej się czuje jak je mam ograniczone, chleba to już od dawna nie jem, troszkę ziemniaczków lub kaszy np. do obiadu, ewentualnie w warzywach, no i raz na ruski rok jakieś słodkości, ale jak nie jem na codzień, to te słodkości mi nie szkodzą, nie mam wywalonego bebecha, wiatrów, nie tyję, a taka jejeczniczka z 3 jajek na śniadanie to mnie trzyma spokojnie do 15, nie włącza się ssanie, przetestowałam na sobie różne sposoby odżywiania i mi ten niskowęglowodanowy bardzo odpowiada;-) ale to nie jest tak, że jestem restrykcyjna bardzo, nawet i na browar sobie pozwolę, jeden ma 20 g węgli, więc to nie jakaś bomba:-D

Ależ jest u nas pięknie, żyć nie umierać:-)...wraz z piękną wiosną przyszły kleszcze, jak mi 2 dni temu jeden maszerował przez salon, a kolejnego napompowanego znalazłam pod krzesłem, to przełknęłam ślinę i wywaliłam ponad 2 stówy na obroże przeciwkleszczowe Foresto - 3 sztuki, już wzięłam najlepszą broń na rynku, dzięki Bogu mam na takie zakupy rabat, ale kleszcze mnie tak strasznie brzydzą, że hej

Heloł :-)
Korpo wypluło mnie w piątek wieczorem, ale dopiero dziś moglam bez wstrętu odpalić kompa... :baffled:
Wczoraj bylismy na urodzinach kumpla, mama została z Kacprem, bardzo fajnie było wyrwać się tylko we dwójkę:-D ale jeszcze fajniej wrócić do domu do małego grubaska :-D
Za tydzień jeszcze lepsza okazja - w sobotę nocuję u przyjaciółki, druga skończyła karmić i z tej okazji robimy reaktywacje babskich wieczorów:-)
majuska - wypalanie traw to masakra, a pod koniec czerwca na wsi brata P. jest kolejna świetna tradycja - palenie opon:no:
Flo - dobrze, że dałaś znak życia!

Majus czyli Ty jestes laska!
Malo wegli= chuda dooopa ;-)
Jak zjem jajecznice z chlebem to mnie trzyma dlugo, jak sama to za 15min jestem glodna:-(

reklama
Ollena niestety nie jestem, mam 63 kg przy 165 cm, więc bez rewelacji, no ale przynajmniej nie rosnę:-D Ty jestes młoda jeszcze iłatwo Ci się chudnie jak zechcesz, ale niestety ja zauważyłam, że im bardziej posuwam się w wieku tym zrzucenie choćby kilograma to jest horror, a przy byle lekkim "pofolgowaniu sobie" wraca on ze zdwojona mocą..poddałam się:-D

Do góry