reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

klaczku Ty chyba mowisz o EMU/UGG za 10eu max... te orginalne sie nie wykrecaja...musialabys miec mega krzywe nogi :(

Zoyka nie przesadzaj, stara tez nie jestes! jestes mloda mamusia :-)

reklama
U nas 9 st dzis max.. w Rzeszowie 19 max...ja sie zabije!

Jedyne co mnie cieszy to jutrzejsza wyprzedaz w Next, wstaje ok 3 rano, szał hehehe ;-))

klaczku Ty chyba mowisz o EMU/UGG za 10eu max... te orginalne sie nie wykrecaja...musialabys miec mega krzywe nogi :(
Ollena wszystko zależy od tego jak chodzisz - nie musisz mieć krzywych nóg wystarczy że koślawisz buty - w normalnych to nieco widać a w emu wygląda to groteskowo. Poza tym emu maja wg mnie dziwaczna rozmiarówkę i te oryginalne też sie rozciągają :-) Ja nie posiadam bo właśnie rozmiaru nie dobiorę na siebie - znajoma ma oryginały i wygląda jak wielki platfus :-D
Zoyka co zamówiłaś ?

Ja EMU nie mialam, mialam takie z Rocket Dog, byly idealne, chyba z 4 lata w nich chodzilam. Na UGG sie czaje, swoj rozmiar znam ale czekam na jakas okazje cenowa.

Zoyka na stronie UK moze cos byc na SALE, ale musisz jutro sprawdzic. Na pl stronie to nie wiem.

UGG sa sztywne i maja stabilna piete i cala reszte, taki kawal buta, wcale nie miekki.

Witam ja tam chodzę w trampkach bo akurat do rurek pasują :tak:ale najbardziej to lubię mokasyny ,do sukienki balerinki lub klapki skórzane zima kozaki ale niestety chyba lekko krzywo chodzę i mi się po dłuższym czasie buty krzywią więc albo kupuję jakieś gorszawe albo mam taki typ nogi:confused:

A ja od paru lat latem to:
MojeTreki.pl - Twoje centrum Fotograficzne

Poza upalnymi dniami i sniegami to:
MojeTreki.pl - Twoje centrum Fotograficzne

A jak slisko to trekingowe plytkie.
W vagabondach chodze 6 rok, zloty motocyklowe itd., sa pieknie zbrazowiale, miekkie, dopasowane do nogi jak skarpetka. Obawiam sie, ze wkrotce szlag trafi podeszwy bo sie scieraja - to jedyne co moze pasc. W balerinach (tez mam z surowej skory) w sumie rzadziej. Na rower zwykle niskie trampki, na latanie latem do jeansow czesto crokodylki. Wsio.

reklama
Hej!

Nie zdążyłam nawet nic wczoraj wieczór naskrobać..ba, nawet dziś rano, bo mnie strary zaciągnął i wczoraj i dziś do wyra:-p, nie wiem co mu się porobiło, nie chciał zdradzić czy coś bierze:-D:-D
Ollena fakt, jest przecieplutko w słońcu ,ale "kielecczyzna " straszna:-D:-D, aż wyje w kominie, więc proszę Cię nie zabijaj się jeszcze:-p

W związku z wdrażaniem w żłobie "programu nocniczkowego" trzeba dzieciom przynosić po kilka par spodenek na zmianę, zrobiłam rekonesans w komodzie, a tam lichutko:no: no to zmobilizowałam się na "szmaty" bo jakimś cudem mam dziś wolne przedpołudnie, słuchajcie na szmatach "meksyk":-D świetne ciuchy były, ja w sumie wybrałam tylko to co najbardziej mnie urzekło, dużo rzeczy wcześniej wybranych potem odwiesiłam, jak przeliczyłam finanse:-D, skupiłam się głównie na Nexcie i Gapie, no i jeszcze fajne leginsy z Benetona wygrzebałam, wyhaczyłam tez dla Paćki taką elegancką spódnicę z Nexta, czarną, ze sztywnego materiału, no bo żebym w panikę nie wpadłą jak trza będzie dziecko wystroić w coś eleganckiego kiedy, wróciłam strasznie zadowolona, muszę niebawem powtórzyć taki wypadzik, bo na prawdę jest co wybierać.

Azula mi sie wydaje , że faktycznie te tańsze buty to się dziwnie kształtują podczas użytkowania, nierówno obcasy się ścierają, dziwnie się wypychają itp. , pamiętam jak sobie kiedyś kupiłam do pracy w kasynie ( musiałam mieć eleganckie czarne buty na obcasie ) to było jakieś 10 lat temu, dałam za nie ze 300 zł chyba, jakieś włoskie to były, po prostu rewelacja, pomimo , że obcas był wysoki, to ja tego wogóle nie czułam, najwygodniejsze buty w moim życiu:-) A trampek nie lubię, za dużo pitolenia ze sznurówkami, lubię buty "szybkoubieralne" , mam takie fajne cichobieżki z Reeboczka na takie sznureczki gumkowe, kocham je:-)

Do góry