reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Majus a u nas kielecczyzna, zimno, leje i w ogole masakra. Takze zabije sie jak nic!
Fajoskie zakupy!

Ja nawet jak kupie buty za 400zl to i tak zdzieram jede obcas/podeszwe bo krzywie prawa stope, Zreszta chodze z piety a to tez zdziera wszystko.

reklama
Mam takie wrażenie ,że albo faktycznie lwią część dochodów na obuwie musiałabym wydać by były dobre no ale ja wcale nie twierdzę,że buty mam nosić kilka sezonów moge nawet dwie ,trzy pary mieć w sezonie byle wygodne .Lubię obuwnicze zmiany.Niestety wydając nawet 200 zł wcale lepszych niż te za 30-40 zł się nie kupi .Niestety mój M i kilku moich znajomych się o tym przekonało ,że czy wyda się te 30 zł czy 200 zł dostaje się but podobnej jakości więc wolę wydać na te 2-3 pary i mam przynajmniej inne i nowe .A krzywię i chyba te droższe tez bym krzywiła ot taka ma uroda :szok:;-):tak::-D
Majuska fajnie ,że zakupy Ci się udały :-)
Ollena na co polujesz w Nexcie ?
Zoyka fajne zakupy :tak:

Snieg z deszczem pada...

Azula na wszystko co dostane w rozmiarze i mi sie spodoba ;-) Na letnie rzeczy dla Mii, dlugie rekawy tez. Na kurtke wiosenna dla Patryka i zobaczymy co tam jeszcze.

Azula, fakt za buty dalam 240zl i to byl rzut na tasme, ale tez chodze w nich juz 6 rok na okraglo niemal. I jeszcze pochodze pewnie. Jesli mi sie uda znow te buty kupic, to kupie, bo choc pierwsze chwile z nimi sa katorga, potemnie ma lepszego i trwalszego buta. No, wiem - zabrzmialo jak pean fana. :-D

:zawstydzona/y: ja mam małego obuwniczego świra :-D chociaż ostatnio się powstrzymuję przed zakupami :-D Problem w tym że ja butów nie niszczę :-( fakt, że je pastuje, kiedy coś się zaczyna dziać idę do szewca itd. ... Buty trzymam w kartonach, część na prawidłach :-D I Azula sorry ale nie zgodzę się, że buty za 200 zł sprawują się tak samo jak te za 20.
Zoyka fajne zakupy ;-D przejrzałam ciuchy Kubuli i raczej nic mu z ubrań nie kupię bo ma :-D muszę mu kupić jakieś sandałki i tenisówki ? zobaczę co mnie urzeknie.

Zoyka szukaj u pan co robia recznie. Ja tez mialam hopla, przeszlo mi i wszystko lezy. H&M ma fajne i teraz wszystko za grosze przecenione, ale nie kupuje bo tylko w PL mam gdzie to zakladac wiec sral pies;-)
A te sluchawki na uszach u Julki..nie boisz sie w tak mlodym wieku juz zakladac? to podobno zabojstwo da sluchu..cale nastoletnie lata mi to wszyscy do glowy tlukli ;-)

Misia fakt za 40 zł raczej nie pójdę reklamować ;-),a te za 200 zł niestety nabywcy po 3-4 miesiącach nadają się do reklamacji albo podeszwa pęka albo zamek się popsuje albo jeszcze coś .Ja nie lubię reklamować :no:no i zawsze mam nowe buty .A najlepsze buty to kupiłam od ruskich jak przyjeżdżali kiedyś handlować za 3 zł tyle samo warte było co teraz 3 zł i chodziłam 5 sezonów w balerinkach skórzanych aż mi została podeszwa na chodniku :-(i po prostu kiedyś chyba lepiej buty robili .Myślę ,że wolę częste zmiany ,a i tak mam kilkanaście par butów bo chodzę na zmianę z innymi ,a jak jakieś mi się wykończą kupuję kolejne i jeszcze jakieś :szok:.Teraz mam ochotę na takie botki ażurowe i poszukam sobie też tanio :tak:no tak lubię .
Zoyka ja z kolei mniej w allu kupuje bo przesyłki drogie ale mam ekstra lumpki i tam buszuję więc cóż tak bywa jak się ma córeczkę :blink::happy2:babki sie śmieją ,że lepiej ją ubieram niż siebie

Bry wieczór

Pierwsza jazda za mną.... ta dam!!!

Przewiało mnie dzisiaj i przemoczyło - "uwielbiam taką pogodę" - normalnie tylko siąść i płakać.

reklama
Do góry