reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Mała wczoraj pospała około 30 minut w dzień jak wczoraj ja o 21 położyłam do teraz śpi :szok: chyba pójdę ją obudzić bo pogoda jak marzenie i szkoda dnia :tak:

reklama
Hello
Majuska - zabka trafila mi sie jak juz podjechalismy pod dom - podjazd pod gorke I mi autko zgaslo.

Azula - to jeszcze calkiem zwawe autko I mysle, ze nam posluzy.

Heej!
Łeb mi peka, kreci mi sie w glowie i spac mi sie. Mars zamiast pospac z Mia do 8 to dal jej wstac o 5.30.. do wieczora tu bedzie sajgon bo zimnica na zewnatrz i leje co chwile...

Kupilam cala torbe, choc czuje niedosyt ;-)

Zoyka opalisz sie niedlugo wiec nie przejmuj sie podkladami. Lepszy jasniejszy oczywiscie.

Mars mial w nocy i z rana goraczke! (2 tyg przerwy?), Mia ma katar a mnie boli gardlo... zyc nie umierac!

Dopiero wróciłam z placu zabaw .Amelka padła bez obiadu:eek:jak wstanie dam jej jeść
Katrina no życze by autko służyło długo ,szczęśliwie i bez kolizji :tak:
Ollena pochwal się swym niedosytem :-D
Ja kupiłam Amelce trzewiki według mnie bardzo fajne będą na jesień za 15 zł ostatnia para przecenione z 87 zł :-) ,a poszłam popatrzeć na jakieś dla siebie :rofl2:

Dzisiaj myłam okno w sypialni. W deszczu :-D Jak J odsunął komody i odkręciłam żaluzje i w słońcu zobaczyłam kolor firanek to się załamałam. Wyprałam je wczoraj a już mi się nie chciało myć okna. Zaczęło kropić ale postanowiłam i tak je umyć .
terminator :-D
Majuska z faktami się nie dyskutuje :-D
Zoyka ja lubię czytać blogi wszelakie - kocham blog Tadeusza Bartosia i jestem jego wiernym czytelnikiem, uwielbiam Sztuczne Fiołki no i blogi kulinarne wszelakie. Piekę w sumie rzadko ale na święta obowiązkowo sernik i pewno mazurek marcepanowy z żurawiną i płatkami migdałów, żur, pasztet - albo jakieś mięsiwo pieczone dla m. a dla mnie pasztet z soczewicy :-D i sałatka jarzynowa i ... już :-D
No własnie szukam jakiegoś fajnego przepisu na vege pasztet :-) Flo - liczę na Ciebie.
Andzike - korpoMatko - żyjesz ??
Anka De żyje ale ma konkurencje przy lapkach :-D

Zoyka to jest baaaaaaaaardzo proste. Miałam kiedyś fazę i robiła średnio raz w tygodniu :-D na max raz na dwa tygodnie = za każdym razem wg innego przepisu. Na ciepło, na zimno do kanapek :-D
Poszukaj przepisów - ja niestety nie trafiłam na "swój" przepis i nie zapisałam swoim notesiku :-D
Mam teki zeszyt - obiecuję sobie że muszę go przepisać bo jest ... mocno sponiewierany przez życie.
Pieczeń rzymska z majerankiem i jajkiem z mięsa wieprzowego
Pieczeń rzymska z jajkiem
Zapachy Kuchni: Pieczeń rzymska z jajami
mam łopatkę zamrożoną :-) może zrobię na weekend przyszły :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry