reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
I tu popieram Zoyke w 100%!!! mam sie czuć dobrze i wygodnie w ubraniu, a nie zawsze to co mi sie podoba jest modne. Nawiasem mówiąc tutejsza moda jest badziewna i te ciuchy co tu są, a zwłaszcza trepy, które się zwą butami - PORAŻKA!!!!!!! Nie ma z czego wybrać.

Melduję, że nie żyję:baffled: Korpo wciągnęło mnie w swoje macki, mocno ściska, przeżuwa i wypluje pewnie jako wymięte zwłoki jutro koło 20...

Poza tym Kacper na antybiotyku trzeci dzień - dobrze, że poszlismy do lekarza, bo okazało się, że ma początki zapalenia oskrzeli:baffled:
Żyć nie umierać... :no:

Andzike :( zdrowka!

Katrina tu sa takie buty jak w PL..ja zwracam uwage na 'moje' i znajduje. Trepy to nie wiem ktore?

Zoyka pewnie, masz racje :-) Ja tylko mowie zes mloda i musisz byc otwarta :-)

Moda modą a wygoda wygodą :-D
Ale faktycznie po 40 roku życia jest "pewien problem" bo z jednej strony jak się ubierać aby nie wyglądać jak dzidzia piernik tudzież aby hasło: a tyłu liceum z przodu muzeum nie było o nas :-D

Kurde, zgadzam sie z Zoyka. Jak widze przemodne balerinki na platfusach to mnie smiech zabija. Super, ale na szczuplej, drobnej stopie - wygladaja slicznie - jak sie ma stope dluga lub szeroko, wygladaja chusteczkowo, ale przeciez modne! Modne Emu czy jakos tak - kozaczki takie... Chodza w tym namietnie babeczki od dziecka do staruszki, a jak widze powykrecane nogi to rzygac sie chce. Bo jakos tak sie z tymi butami dzieje, ze sie czesto wykrecaja i podeszwa idzie na zewnatrz, a "nosicielka" staje na wewnetrznej czesci cholewki. Ohyda!! Poza tym moda czesto jest dostosowana do figur androgenicznych, bo taki typ sylwetki jest lansowany i majac kawalek cycka i d...y... No, nie wyglada.

reklama
Witam się z kawą i lecę tyrać... :baffled:
Na szczęscie dziś już piąteczek! :-) I wiosna za oknem, aż chce się życ! :-)

Do góry