reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

U nas armageddon cala noc i teraz..leje i wieje, koszmar :-(
Coraz czesciej mysle o przeprowadzce na Floryde..serio!
Pola drapie sie na umor, smaruje i gadam do niej pokrzepiajaco jakby co s ztego kumala..

reklama
hełoł :-)
Ollena może ja ślepa jestem ale nie zauważyłam ceny podanej w PLN :-)
poza tym NIC mi się nie chce :-( i chce do domu !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

misia biale sa najlepsze i pasuja do wszystkiego, sa najbardziej uniwersalne i o dziwo! maja byc brudne! Czym brudniejsze tym lepsze podobno, mowili tak kiedys w TV ;-) A tak serio to kocham moje biale, czarne mam ale rzadko chodze bo to nie to, biale to podstawa i trzeba je miec. Jak sie ma biale to inne mozna dokupowac w ramach hobby i dopelnienia ;-)

Ostatnia edycja:
Zoyka trampki to podstawa i do kiecek i do jeansow. Szczegolnie biale. Ty mloda jestes przeciez!

Mam dylemat. Przyjaciolka namawia mnie na ta Floryde, jej maz mowi ze pomoze, prace znajdzie Marsowi, pomoga z domem i samochodem. Marsowa mama jest w NJ, wiec nie daleko w sumie. Musielibysmy byc nielegalnie do czasu az wyjdzie sponsorstwo. Ja moglabym odzyskac moja zielona karte ale miesiac musialabym byc w USA bez dzieci, duzo zalatwiac i krecic, nie jestem gotowa..
Chcialabym ale sie boje. Marsowi nie mowilam jeszcze o propozycji.

Ostatnia edycja:
Ollena musisz podjąć decyzje razem z swym marsem. Mnie USA nigdy nie rajcowało - nie mówię że nie chciałabym zobaczyć wielkiego kanionu czy innej niagary ale moja ciotka zawsze powtarza że tak naprawdę dobrze będzie dopiero jej wnukom.

reklama
Zoyka kowbojki-klapki nie sa proporcjonalne ;-) Trampki w 100%.

misia a moj dziadek kocha USA i jak zacznie gadac to skonczyc nie moze, teskni strasznie..

Do góry