reklama
misia biale sa najlepsze i pasuja do wszystkiego, sa najbardziej uniwersalne i o dziwo! maja byc brudne! Czym brudniejsze tym lepsze podobno, mowili tak kiedys w TV ;-) A tak serio to kocham moje biale, czarne mam ale rzadko chodze bo to nie to, biale to podstawa i trzeba je miec. Jak sie ma biale to inne mozna dokupowac w ramach hobby i dopelnienia ;-)
Ostatnia edycja:
Zoyka trampki to podstawa i do kiecek i do jeansow. Szczegolnie biale. Ty mloda jestes przeciez!
Mam dylemat. Przyjaciolka namawia mnie na ta Floryde, jej maz mowi ze pomoze, prace znajdzie Marsowi, pomoga z domem i samochodem. Marsowa mama jest w NJ, wiec nie daleko w sumie. Musielibysmy byc nielegalnie do czasu az wyjdzie sponsorstwo. Ja moglabym odzyskac moja zielona karte ale miesiac musialabym byc w USA bez dzieci, duzo zalatwiac i krecic, nie jestem gotowa..
Chcialabym ale sie boje. Marsowi nie mowilam jeszcze o propozycji.
Mam dylemat. Przyjaciolka namawia mnie na ta Floryde, jej maz mowi ze pomoze, prace znajdzie Marsowi, pomoga z domem i samochodem. Marsowa mama jest w NJ, wiec nie daleko w sumie. Musielibysmy byc nielegalnie do czasu az wyjdzie sponsorstwo. Ja moglabym odzyskac moja zielona karte ale miesiac musialabym byc w USA bez dzieci, duzo zalatwiac i krecic, nie jestem gotowa..
Chcialabym ale sie boje. Marsowi nie mowilam jeszcze o propozycji.
Ostatnia edycja:
Ollena musisz podjąć decyzje razem z swym marsem. Mnie USA nigdy nie rajcowało - nie mówię że nie chciałabym zobaczyć wielkiego kanionu czy innej niagary ale moja ciotka zawsze powtarza że tak naprawdę dobrze będzie dopiero jej wnukom.
reklama
Podziel się: