reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Kłaczku ja dziś w okolicy piaskownicy dowiedziałam się o dziecku eko rodziców które nie używa ponoć pampków ani nawet tetry tylko od urodzenia robi do kibelka :szok::szok::szok: nie bardzo chce mi sie w to wierzyć przecież takie maleństwo chyba nie sposób nawet upilnować no ale wiem to z tzw drugiej ręki bo naprawdę mnie to zainteresowało :tak:dlatego kto wie czy jakaś tam Blue używa pampersa ;-):rofl2::crazy:
Ogólnie cieszę się ,że wolę kontakty ze zwykłymi ludźmi najlepiej takimi którzy mają np dzieci w podobnym wieku co moje ,mają podobne dochody ,podobne zainteresowania i trochę się ode mnie różnią by jednak nie tylko sobie potakiwać ale czasem podyskutować ,a nawet się pospierać :-D

reklama
Od urodzenia do kibelka i pewnie jeszcze samo sie podciera. :-D Bez jaj. Ekosc dzieci polega na sraniu w wielorazowki.
Mam dzis chusteczkowy dzien. Penis mnie strzeli zaraz.

Noż Katrina przeca wiem :-D
Kłaczku dlatego to eko mnie tak zaintrygowało bo to chyba ktoś baje bajowe bajami pociska :tak:

azula mowili kiedys o tym w DDTVN, bodajze Reni Jusis. Jest sposob tylko trzeba non stop z dzieckiem siedziec czyli nie robic nic innego od pierszego dnia zycia.

klaczku znaczy, ze jestem plytka. Jaralabym sie widzac Axela Rose, tak samo jaralabym sie widzac Beyonce czy Jay-Z bo zwyczajnie ich lubie. Druga sprawa oni z ta swoja kasa sa tak bardzo normalni, zwykli ze podoba mi sie to..wygladaja gorzej jak ja szczerze mowiac i to jest fajne.
W dupie bym miala widzac Britney czy jakiegos goscia z N' Sync ale gwiazde ktora naprawde jest gwiazda i jej robota to mistrzostwo? No dla mnie to wydarzenie:-)
A jakas tam Blue na pewno nie jest lepsza czy gorsza od Kubusia czy Jasia.. nie o to sie rozchodzi.

A to znaczy mieć służbę :-):crazy:moja Amelia mając matkę,żonę,kochankę,kucharkę ,nianię ,sprzątaczkę itd w jednej osobie może przestanie zasmradzać pampki przed skończeniem 3 roku życia z dużą nadzieja ,że stanie się to po 2 urodzinach bez pewnika rzecz jasna .

Hej !

Dużo pracuję, mało czasu na klikanie więc mam, liczba klientów chcących się strzyc u mnie przechodzi moje najśmielsze oczekiwania;-)

Troche po łebkach Was poczytałam.., ja nie jestem osobą jarająca się na widok kogoś znanego;-)..ale jak Ollena lubi to niech się cieszy i ekscytuje coście tak na nią napadły;-):-)...co do Beyonce..dla mnie jest mega, rewelacja, głos nie do pobicia, straszliwe rzeczy potrafi z nim robić:-) i wogóle klasa, ja ogólnie sporo osób rozpoznaje ze świata muzyki, nawet Ziółkę znam, szydziliśmy z niego, wygrał ostatnie Voice of Poland;-) ( wcześniej w Mam talent próbował sił ), z kolei z polityki kompletnie leżę:-) a jeżeli chodzi o Jeya-Z to ja go nie słucham, a co do córuni...był hitem w necie kiedyś filmik jak Beyonce siadała w jakimś programie TV na krzesło będąc niby w ciąży i jej sie brzuszek pomarszczył, tak jakby poduszkę tam miała wsadzoną;-)..nie wnikam w żywot prywatny gwiazd, niech se tam robią co chcą i żyją jak chcą, nie ekscytuję się tym. Kiedyś jak w kasynie pracowąłam miałam okazję kilka sławnych mord z bliska pooglądać..ochlejmordy pomarszczone i tyle:-D:-D

Karolek jutro wyjeżdża..a 10 kwietnia Kasia nas opuszcza..
idę na GZ jeszcze na szybko

chorowitkom życzę szybkiego powrotu do zdrówka!!!!

reklama
Majuska Beyonce's fake baby bump deflates on Australian TV? o to pewnie chodzi... kiecka sie pomarszczyla.Na zdjeciach mozna zobczyc B. na plazy z mniejszym i ogromnych ciazowym brzuchem. No i to jak ona przytyla poza brzuchem to druga sprawa.

Bedzie placz 10 kwietnia? U nas radosc i miniemy sie z Kasia na lotnisku... o ktorej ma lot? My o 18. 30 ladujemy.

Azula a to taka wielka tragedia jakby do 3roku zycia? do 18 tki nie bedzie uzywala pamperow na bank ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry