reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Hełoł :-)
wydaje mi się że Blue to jakiś potomek skoro potrzebuje niańki ... chociaż może to być równie dobrze jakiś futrzak :eek: ale mnie Andzike nie pytaj o TO :-D
Co do Ziółka to mam dwa skojarzenia: do parzenia, prawnik z serialu Ally McBeal czy jak się to pisze no dobra do palenia też :-D
Teraz niestety każdy kto stanie z rowem na wierzchu, wywali cyce ma szanse stać się GWIAZDĄ, CELEBRYTĄ i misiem na focie.
Miałam tę niewątpliwą przyjemność i zaszczy że poznałam i miałam szanse porozmawiać zarówno m.in. sp Łapickiego, Artura Międzyrzeckiego czy Maję Komorowską. Ale jakoś nie miałam ciśnienia na pęcherz ani przymusu walenia sobie fotek z nimi :sorry:
Muszem iść do pracy :-( jakoś sie doczłapię, zrobię to co MUSZĘ zrobić - bo w czwartek nie zdążyłam :-( w piątek mnie już nie było a to wszystko na wczoraj :-( nawet pochorować nie można :-(

reklama
Majus :-((((((((((((((((( wspolczuje bardzo!!

Oj dziewczny skad wysta sie urwaly? ;-) Nawet do mojej mamy zadzwonila z nowina a ona w wielkim szoku i od razu wiedziala o kogo chodzi cala podniecona...oj Wy, Wy!
Wy jak moj Mars.. 'ciekawe w co Blue byla ubrana'...'no jak to w co, przeciez to noworodek' :wściekła/y: 'Ona jest starsza od Mii od 3 miesiace!' - ' Eeee jak to, pokaz...'

Jedna dziewczyna z grupy stala obok nich na placu zabaw, dzieci sie bawily razem, ojciec chcial zrobic zdjecia ale Jay-Z poprosil zeby nie robil bo sa z dzieckiem...'

klaczku jaki boysband?

Majuska - strasznie mi przykro,przytulam mocno...

Ollena - ja też nie wiem o kogo chodzi, ale nawet jakbym wiedziała - a czym tu się podniecać? Można się ekscytować jakąś znajomością, ale co jest podniecającego w tym, że jakiś koleś przyszedł do parku, albo w tym żeby sobie koło niego stanąć ?

Umieram nadal. Gardło przeszło, za to teraz mam jakieś atrakcje ze strony pęcherza...a niech to szlag.

wybacz Ollena że nie ekscytujemy się tak życiem dworów, królów i innych murzyńskich gwiazd rapu :-)
Zoyka pięknie Panna Julka powiedziała :-D
Jestem niewyspana :-( spałam 3 godziny może ? najpierw nasłuchiwałam czy Kubul kaszle, potem nie mogłam zasnąć a potem sie budziłam co parę minut ... żeby wstać w końcu i piżamę zmienić - bom mokra była.
Flo -mzrób sobie badanie moczu i jak Ci nic drastycznego nie wyjdzie to kup sobie żurawinę suszoną, herbartkę żurawinową, jakiś urosept (w aptece Ci powiedzą dokładnie jak się to nazywa) - powinno ci przejść po 2-3 dnia!! i pij jak wielbłąd przed podróżą na saharę czy inne gobi!!!!
Ollena dokładnie - ja Flo napisała :-)
Pamiętam spotkanie z Józefem Robakowski - takie nieco nieoficjalne przy jakimś alkoholu,kawie i paluszkach :-) jego opowieść o tworzeniu, inspiracjach, historii poszczególnych prac - to było fascynujące ale jak stałam koło Kałużyńskiego to nie odczułam tej fascynacji mimo że człowiek ciekawy był.
W takim Jarocinie też stawało się koło wieli ciekawych osób choćby obok Kukiza i odchodziłam o suchych majtkach.

Ostatnia edycja:
No, Ty mow, ze on tak dal na imie dziecku! Biedne dziecko... Ja zrozumialam wpis, ze Jay Z z ZESPOLU Blue. Jak np. Lennon z Beatlesow. No i ni kuku nie moglam zalapac co ma wspolnego amerykanski raper z popowym boysbandem angielskim. Blue, to boysband.
A tak swoja droga, to nawet gdyby to byl Elvis Presley, to marny powod dla moczenia majtek.

Czesc Laseczki

U nas drugi dzien z rzedu piekna sloneczna pogoda I zero deszczu. Zaraz wybywamy na spacerek.

Ollena- ja wiedzialam, zw Blue to ich coreczka, ale.... to nie Noworodek!!!! Noworodek to dziecka do ulonczenia 1 m-ca zycia, niemowle to do 1 roku zycia, a ona ma cos ok 2 latka.

Majuska - przykro z powodu kotka.

Tyle na teraz, wpadne jak Kuba bedzie spal.

Katrina no co Ty ;-)))) Ja wiem co to noworodek.

klaczek to tak jak nasze matki sikaly na koncertach Beatlesow (zeby nie bylo..moja nie przepadala) tak my/ ja/moje pokolenie podnieca sie Beyonce, Jayem-Z a jeszcze mlodsze laski Bieberem. Norma chyba? czy nie?
A pochodzimy z kraju gdzie wiele imion wydaje sie smiesznych, na szczescie w USA mozna dac dziecku na imie Blue czy Yellow i to norma jest.

misia nie wybacze never ;-)

No i ja tylko nie kumam jak nie znacie? jak nawet moj ojciec mimo woli wie kto to jest ;-)) a moja mama lubi:-)

Majuska tylko tu kumata znaczy jest ;-))

reklama
Kurde, jakos nie sikalam. Koncerty owszem, czasem sie zdarzylo, rozne, ale zeby sie podniecac zyciem artystow... No, moze jak mialam te 13-15 lat to jeszcze jakies plakaty w pokoju itd. ale potem mi przeszlo. Wyrasta sie, dojrzewa, przestaje sie sikac po nogach slyszac jakas piosenke. Zycie prywatne gwiazd jakos mnie nie interesowalo nigdy - po to sie nazywa prywatne. Z kolei gwiazdy robiace ze swojego prywatnego zycia show... Coz - jak sie nie ma nic ciekawszego do pokazania. :eek:

Do góry