reklama
katrina115
Potrójna Mama
Misia - jak się chce, bardzo chce... to musi się udać.
A co do prania - to Flo chyba chodziło o to, ze może ciuchy dla maksa traktować jako jednorazówki, bo tyle teraz tego ma.
A co do prania - to Flo chyba chodziło o to, ze może ciuchy dla maksa traktować jako jednorazówki, bo tyle teraz tego ma.
katrina115
Potrójna Mama
Niestety nie uda mi się wkleić tej fotki, wyskakują mi na tel. komunikaty, ze niestety, ale.... trudno. Nie to nie.
Azula - Alince wychodziły ząbki, nawet nie wiem kiedy. Nawet teraz - wyszły jej 6-stki i kiedy???
Azula - Alince wychodziły ząbki, nawet nie wiem kiedy. Nawet teraz - wyszły jej 6-stki i kiedy???
a nasza teraz "piątkuje" , ale w sumie to tylko w nocy jakoś daje to znać o sobie, bo się budzi i marudzi, że boli..i wiecie, że to mój stary wstaje utulić ipodac przeciwbólowy syropek....jakbym tak kiedyś na niego klęła to mi to przypomnijcie;-)
ja jechałam długi czas na chusteczkach Pampers, kupowałam w Realu jak było 6-cio pak po 25 zł, a teraz kupujemy głównie Fitti w Biedronce, bo komu się chce jeździć do Reala, a w Gminie mamy Biedrę;-) i są spoko;-)
ja jechałam długi czas na chusteczkach Pampers, kupowałam w Realu jak było 6-cio pak po 25 zł, a teraz kupujemy głównie Fitti w Biedronce, bo komu się chce jeździć do Reala, a w Gminie mamy Biedrę;-) i są spoko;-)
Florentyna
Fanka BB :)
Majuska - pewnie że to wszystko jedno które chusteczki, tylko wytłumacz to małemu uparciuchowi...
Katrina - u nas obowiązuje zasada, że z lapka się korzysta bezdotykowo :-), znaczy jak się jest Maksiem. Taką mamy umowę, że wolno mu oglądać traktory i Maszę i Niedźwiedzia ( jedyna bajka jaką ogląda, poza tym słucha piosenek dla dzieci, ale wyłącznie po angielsku - i dobrze, polskie mają discopolowy akompaniament) ale nie wolno nic dotykać. Chwilę trwało zanim załapał, ale respektuje.
Tak, tak, dobrze zrozumiałaś - jak się wyświni to będę przebierać i przebierać i przebierać... Zaznaczam, że z reguły nowe ciuchy też piorę przed pierwszym użyciem, no ale dziś się nie dało - Maks porwał i mierzył.
Wolałam mu nie zabierać, bo ostatnio bywa naprawdę trudny z ubieraniem - grymasi, tego nie włoży, tamto włoży ale zaraz zmienia zdanie i zdejmuje, więc naprawdę jestem szczęśliwa że zaakceptował dzisiejszą dostawę. No i że mamy bodziaki - trudno kupić na 24 m- ce, a w Cartersie dawali. Do tej pory obskakiwałam rozmiarem 12 m, no ale już przykrótkawe były, a jednak w bodziaku nerki są przykryte, co się czasem przydaje.
Katrina - u nas obowiązuje zasada, że z lapka się korzysta bezdotykowo :-), znaczy jak się jest Maksiem. Taką mamy umowę, że wolno mu oglądać traktory i Maszę i Niedźwiedzia ( jedyna bajka jaką ogląda, poza tym słucha piosenek dla dzieci, ale wyłącznie po angielsku - i dobrze, polskie mają discopolowy akompaniament) ale nie wolno nic dotykać. Chwilę trwało zanim załapał, ale respektuje.
Tak, tak, dobrze zrozumiałaś - jak się wyświni to będę przebierać i przebierać i przebierać... Zaznaczam, że z reguły nowe ciuchy też piorę przed pierwszym użyciem, no ale dziś się nie dało - Maks porwał i mierzył.
Wolałam mu nie zabierać, bo ostatnio bywa naprawdę trudny z ubieraniem - grymasi, tego nie włoży, tamto włoży ale zaraz zmienia zdanie i zdejmuje, więc naprawdę jestem szczęśliwa że zaakceptował dzisiejszą dostawę. No i że mamy bodziaki - trudno kupić na 24 m- ce, a w Cartersie dawali. Do tej pory obskakiwałam rozmiarem 12 m, no ale już przykrótkawe były, a jednak w bodziaku nerki są przykryte, co się czasem przydaje.
katrina115
Potrójna Mama
Flo - Kuba nie dotyka laptopa w ogóle. Jak bajki oglada to tylko przy mnie i na moim telefonie. Ja siedziałam na sofie i czytałam sobie, a Alina i Kuba wpadli do pokoju, koło mnie się o coś poszarpali i mały mi wpadł na laptopa, a że nie zdążyłam go odłożyć, to łapką się oparł o ekran i tak się to skończyło.
A Kubula jeździ po lapku autkiem :-( ale doskonale wie że nie wolno bo rączkę oderwę
włącza sobie setny raz tę samą piosenkę albo bajkę :-( ostatnio ma fascynacje dwie: jeżdżące karetki i inne ijo a dwa to składanie wszelkich zabawek, kolejek itp. ... no i oczywiście potrafi zastopować, iść po coś i włączyć później.
Majuska lepsze są od dady ? u mnie biedrona najbliżej a w drogerii ceny zabijają
więc jak nie chce mi się jechać dalej to dady -tych Fitti nie kupowałam.
Zoyka dla mnie zapach i rumianek dyskwalifikują chusteczki :-( na rumianek mam uczulenie ja a zapachy podrażniają, uczulają, wysuszają skórę :-(

Majuska lepsze są od dady ? u mnie biedrona najbliżej a w drogerii ceny zabijają

Zoyka dla mnie zapach i rumianek dyskwalifikują chusteczki :-( na rumianek mam uczulenie ja a zapachy podrażniają, uczulają, wysuszają skórę :-(
azula
Fanka BB :)
A ja np po koopie myję pod bieżącą wodą chusteczki to tak do przetarcia i wsio ryba jakiej firmy od początku jakoś kupiłam Hugisy(przed porodem) dostałam pampersowe potem kupiłam biedronkowe potem jak braknie ,a gdzie jestem biorę na spacer mamy zapachowe bo do wycierania pyszczka czy łapek Amelka lubi jak jej pachnie
.No zaraz sobie pójdziemy bo słonko cudne .M ma 3 dni urlopu to zabrał się za prace ogrodowe ,a my pójdziemy do dzieci bo Amelia w ogrodzie= brak efektów w pracy
:-).Jak wrócę zrobię prosty obiad ziemniaki ,schabowy ,surówka
.Po południu spacer po mleko i dzień zleci może jak mała pójdzie spać przemyje okna na klatce schodowej już tak wiosenno -świątecznie by mieć to z głowy mam nadzieję ,że poważniejsza zima chyba już nie zagraża

reklama
katrina115
Potrójna Mama
Dzień doberek z rana
U nas nadal słonecznia, tyle, że sił mam mniej na dłuższe spacerowanie. Chyba zrobię najpierw obiad i dopiero się przejdziemy.
Miłego dnia!!
U nas nadal słonecznia, tyle, że sił mam mniej na dłuższe spacerowanie. Chyba zrobię najpierw obiad i dopiero się przejdziemy.
Miłego dnia!!
Podziel się: