reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Ouuuu
dalej umieram, nos mi urywa, oczy szczypią. Gardło dziś lepsze, ale za to bachor gorszy... To znaczy czuje się chyba lepiej, z nosa cieknie tylko trochę i nie rzęzi, ale za to ma wysypkę... rano na brzuchu, teraz przeszła na plecy, ręce i stopy. Gorączki nie ma.
Do tego urządził rano 20 minutową awanturę z rykiem non stop, rzucaniem krzesłami i oblaniem kuchni syropem. W trakcie awantury metodycznie wyjął płytę z półki, wyłuskał z tekturowego opakowania, pudełko otworzył, wyjął cd, położył ( spokojnie) na podłodze i zaczął deptać. Paskudny mały troll!!!

reklama
Flo :-) UROCZE :-) ale przeżył ?
Moje chore dziecię teraz wciąga bułkę z masłem.
ja mam skutek uboczny już po 2 tabletkach antybiotyku :-( fantastycznie :baffled:

My juz po.
Uszy czerwone w srodku, gardlo tez czerwonawe, ale szalu nie ma, jesli wysypka to pewnie wurus. Czyli zglupialam..po bakterii przylazl wirus, bosko. Antybiotyk pewnie bezsensowny byl, ale pozamiatane juz.

Flo wspolczuje, Mia tez przy chorobie takie jazdy odstawia.. zdrowia dla Was!

:-( jeśli mieli piecyk gazowy to żadna tajemnicza śmierć tylko czad :-( zresztą czy to ważne ? ogromna tragedia
ostatnio znajoma opowiadała jak mąż jej koleżanki rozpalił sobie w kominku, wziął piwko i zaczął oglądać jakiś film - dobrze że jak szła do łazienki zajrzała do niego bo rano to tylko zakład pogrzebowy :-(

Nie mysle, ze to od piecyka. On mial autyzm, nie wiem tylko czy byl sam w domu czy z kims i ciekawe jak do tego doszlo.
A co nie tak zrobil maz znajomej z tym kominkiem ze niebezpiecznie moglo byc?

Ostatnia edycja:
rozpalił ale coś się spieprzyło w kominie wg kominiarza także był i czad i dym - który tak naprawdę go uratował - bo jakby nie zaczęło się dymić to znajoma by mu podrzuciła kocyk i poszła spać do sypialni, a on rano by się nie obudził.

Autyk to w domu raczej sam nie byl, ale jesli to zaczadzenie, to zasnal i utonal po prostu. Po cichutku... Niestety, czad jest cichy, bezwonny i niewidoczny.

reklama
Do góry