reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Dzis w Phoenix Parku u nas byl Jay-Z z Blue!!!
Majuska Bi wyslala chlopa do parku a sama pewnie relaks :-)) oj posikalabym sie widzac...

reklama
Znajoma widziala Beyonce..mijala ja, z kolezanka a przed nimi szla Blue z niania.. ona dopiero teraz sie kanpela ze to ona byla bo pomyslala na miejscu, ze to sobowtor Beyonce. Szok, przezywa teraz ze sie kapnela po fakcie. Z tylu auto czarne stalo i faceci w gajerkach a ona nie skojarzyla heh;)
misia o nie, Ty nie wiesz kto to?
Majuska heeeelp ;-)

właśnie pozbierałam z drogi moją kociczkę rozkwaszoną przez jakiś samochód...odeszły mnie siły, żeby wogóle coś pisać...a kiedyś ją pozbierałam z drogi rozjechaną, udało się ją uratować, dziś niestety niewiele było do zbierania...:-:)-:)-(..mam dość:-:)-(

właśnie pozbierałam z drogi moją kociczkę rozkwaszoną przez jakiś samochód...odeszły mnie siły, żeby wogóle coś pisać...a kiedyś ją pozbierałam z drogi rozjechaną, udało się ją uratować, dziś niestety niewiele było do zbierania...:-:)-:)-(..mam dość:-:)-(
...
współczuję Ci :-(

Ollena, ale co ma amerykanski raper, do angielskiego boysbandu?
Majuska, wspolczuje... Cholera, przykre.

Moje dziecko ma problem z sikaniem... A ja z moim dzieckiem.

reklama
Witam się z kawą...
Majuska - strasznie, strasznie mi przykro :-:)-:)-( przytulam...

A ja wiem, kto to jest Jay-Z i Beyonce :-D ale kim jest Blue nie mam pojęcia...

Ostatnio przyjaciółka wysłała mi mmmsa pt "Ja i Mateusz Ziólko". Po jej przeszczęśliwej minie na zdjęciu wywnioskowałam, że to jakaś szyszunia, po wygooglowaniu okazało się, że to "gwiazda" któregoś z muzycznych programów, których sie ostatnio namnożylo...
Znacie gościa?

Ostatnia edycja:
Do góry