reklama
a cio TO to DŻEJ-ZetDzis w Phoenix Parku u nas byl Jay-Z z Blue!!!
katrina115
Potrójna Mama
Misia - toż to mąż niejakiej Beyonce... nie wiesz???
hejka...
Jakaś wypluta jestem, dziecka wyczerpały mą energię.
hejka...
Jakaś wypluta jestem, dziecka wyczerpały mą energię.
a powinnam wiedzieć ?Misia - toż to mąż niejakiej Beyonce... nie wiesz???
ta Beyonce też mi mówi tyle co Wielki Kanion - wiem że jest ale nie widziałam.
Znajoma widziala Beyonce..mijala ja, z kolezanka a przed nimi szla Blue z niania.. ona dopiero teraz sie kanpela ze to ona byla bo pomyslala na miejscu, ze to sobowtor Beyonce. Szok, przezywa teraz ze sie kapnela po fakcie. Z tylu auto czarne stalo i faceci w gajerkach a ona nie skojarzyla heh
misia o nie, Ty nie wiesz kto to?
Majuska heeeelp ;-)
misia o nie, Ty nie wiesz kto to?
Majuska heeeelp ;-)
właśnie pozbierałam z drogi moją kociczkę rozkwaszoną przez jakiś samochód...odeszły mnie siły, żeby wogóle coś pisać...a kiedyś ją pozbierałam z drogi rozjechaną, udało się ją uratować, dziś niestety niewiele było do zbierania...:-
-
-(..mam dość:-
-(
...właśnie pozbierałam z drogi moją kociczkę rozkwaszoną przez jakiś samochód...odeszły mnie siły, żeby wogóle coś pisać...a kiedyś ją pozbierałam z drogi rozjechaną, udało się ją uratować, dziś niestety niewiele było do zbierania...:--
-(..mam dość:-
-(
współczuję Ci :-(
to fantastyczny powód żeby się z zmoczyć w miejscu publicznymDzis w Phoenix Parku u nas byl Jay-Z z Blue!!!
... oj posikalabym sie widzac...

reklama
Andzike
Fanka BB :)
Witam się z kawą...
Majuska - strasznie, strasznie mi przykro :-
-
-( przytulam...
A ja wiem, kto to jest Jay-Z i Beyonce
ale kim jest Blue nie mam pojęcia...
Ostatnio przyjaciółka wysłała mi mmmsa pt "Ja i Mateusz Ziólko". Po jej przeszczęśliwej minie na zdjęciu wywnioskowałam, że to jakaś szyszunia, po wygooglowaniu okazało się, że to "gwiazda" któregoś z muzycznych programów, których sie ostatnio namnożylo...
Znacie gościa?
Majuska - strasznie, strasznie mi przykro :-
A ja wiem, kto to jest Jay-Z i Beyonce

Ostatnio przyjaciółka wysłała mi mmmsa pt "Ja i Mateusz Ziólko". Po jej przeszczęśliwej minie na zdjęciu wywnioskowałam, że to jakaś szyszunia, po wygooglowaniu okazało się, że to "gwiazda" któregoś z muzycznych programów, których sie ostatnio namnożylo...
Znacie gościa?
Ostatnia edycja:
Podziel się: