azula
Fanka BB :)
Anka no i nie zdążyłam przed wypłatą skończył się rutinoskorbin więc sobie nie kupiłam .Złapał mnie wir i mam OPRYSZCZKĘ 

,a w zamiarze miałam kupić pomadkę z filtrem UV (i tak kupie bo to dziadostwo lubi wracać ledwo człek trochę słabszy
U mnie bez innych butów pewno by się Amelinka obeszła ale nie bez wof/fow(kaloszy) chodzi w tym cały dzień ,a nawet sypia
.No jedynie rozbiera je jak wychodzimy i ubiera coś stosowniejszego ale tylko pod groźbą pozostania w domu jakby tak mogła to by w tym spacerowała nawet przy palącym słońcu
Kupiłam trampki dla swej osoby za 9,99 :-)pisze rozmiar 40 ale jakieś małe mi się wydały więc przymierzyłam i dobre.Przecenione bo została ostatnia para ,a do biegania po placu zabaw za dzieckiem idealne
co prawda jasne bo taka szarość dresowa z różowymi wstawkami ale za te pieniądze 
Zdrowia oby już zniknęły choróbska ,a nastała wiosna

U mnie bez innych butów pewno by się Amelinka obeszła ale nie bez wof/fow(kaloszy) chodzi w tym cały dzień ,a nawet sypia

Kupiłam trampki dla swej osoby za 9,99 :-)pisze rozmiar 40 ale jakieś małe mi się wydały więc przymierzyłam i dobre.Przecenione bo została ostatnia para ,a do biegania po placu zabaw za dzieckiem idealne

Zdrowia oby już zniknęły choróbska ,a nastała wiosna