reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Anka no i nie zdążyłam przed wypłatą skończył się rutinoskorbin więc sobie nie kupiłam .Złapał mnie wir i mam OPRYSZCZKĘ :wściekła/y::angry::no:,a w zamiarze miałam kupić pomadkę z filtrem UV (i tak kupie bo to dziadostwo lubi wracać ledwo człek trochę słabszy:eek:
U mnie bez innych butów pewno by się Amelinka obeszła ale nie bez wof/fow(kaloszy) chodzi w tym cały dzień ,a nawet sypia:crazy:.No jedynie rozbiera je jak wychodzimy i ubiera coś stosowniejszego ale tylko pod groźbą pozostania w domu jakby tak mogła to by w tym spacerowała nawet przy palącym słońcu:-D
Kupiłam trampki dla swej osoby za 9,99 :-)pisze rozmiar 40 ale jakieś małe mi się wydały więc przymierzyłam i dobre.Przecenione bo została ostatnia para ,a do biegania po placu zabaw za dzieckiem idealne:-Dco prawda jasne bo taka szarość dresowa z różowymi wstawkami ale za te pieniądze :happy:
Zdrowia oby już zniknęły choróbska ,a nastała wiosna :tak:

reklama
Zoyka na śląsku to imieniny się obchodzi : Barbórka,Andrzejki może tam jeszcze jakaś Zośka,Józek i Anna to chyba na tyle;-)ale okazja do życzeń każda dobra więc :-)100 latek:tak:

Zoyka mysle, ze ucho ja nie boli, bo dotykam i zero rekacji, ono sie zaczyna dopiero i podejrzewam ze 2 dni bez antybola i by zaczelo bolec.. Ale dzieki.
Smacznej szarlotki!

Azula wspolczuje opryszczki, zdrowka!

Zoyka wszystkiego najlepszego i duzo zdrowia
xlaugh.gif.pagespeed.ic.3EWxJjzyNf.webp

Azula u mnie juz tylko 5 strupow na ustach, ktore jeszcze ciut bola.
Odnosnie butow kupilam Wandzi tenisoweczki dzisiaj i co? za duze :baffled: fakt, nie mierzylam tylko wzielam na oko ale porazka w domu bo 2 numery za duze... szlag mnie trafil bo przy jej tempie rosniecia beda moze dobre na przyszla wiosne. Jednak nie oddam do sklepu tylko schowam i jutro kupie jakies inne mniejsze. Do tego dwie pizamki w misia i myszke miki. Biedrona zachwycona a co wazne jedna blekitna a druga czerwona i nie ma rozu :-D

Ania mam nadzieję,że na jednym syfisku się skończy:eek:już od rana chyba potroił swoja wielkość teraz czekam na pęknięcie:wściekła/y:
No Ania ja też mam jeszcze butki "na oko" być może na przyszłą wiosnę ;-)bo na rozmiary brałam, swoja drogą jak jeden rozmiar 21 ma wkładke 12 cm ,a inne 21 to 14,5 cm:szok::rofl2:

Misia, obawiam sie, ze normalne to nie jest. Twoje dziecko przejawia duza sprawnosc manualna i zdolnosc koncentracji raczej przewyzszajaca swoj wiek. Oj, cos jest na rzeczy... :-D

Moj NigdyNiePamietajacy chlop, wracajac dzis z pracy, z nocnej zmiany, pojechal do miasta i przyjechal z badylkiem w doniczce. Wie, ze za cietymi nie przepadam, bo nie lubie podziwiac umierania, to kupil donczkowego, choc wciaz narzeka, ze w tym domu juz wszystko zastawione doniczkami.
Tak ze wszystkiego kobiecego!
ams5mv.jpg

Kłaczek patrząc na niego nie zauważam tego o czym mówisz :-D
No i brawo dla Rajmunda :-D mój m. też mnie zaskoczył badylkiem :-D i z okazji a w ub. tygodniu bzyyy
rozmiar rozmiarowi nie równy :-( w ub roku kupiłam Kubuli sandałki - ta sama firma - dwa rożne fasony i rozmiar 24 jeden był na już a drugie 24 było za duże. Teraz ma fajne tenisówki z naturino - niestety chodzenie w nich zakończyło się dwa razy minute po włożeniu, jakoś mu nie pasują i koniec :-(

Ależ tu był wczoraj cichy wieczór:happy2:

Ja byłam wczoraj po całym tygodniu wykończona..przesiedziałam popołudnie na kanapie przy kominku, nawet mnie ścięło na pół godziny, ale tata dzielnie zajmował bachora , podał mi pyszny obiad i woóle był wczoraj jak do rany przyłóż, nawet mi zaserwował kosmiczne łóżkowe harce wieczorem ....a dziś na dzień dobry zapytał : już po dniu kobiet, mogę przestać być taki miły ??:-D:-D:-D wygląda na to, że 9 marca będzie dniem mężobójczyń:-D:-D...Paćka ledwo po antybiotyku, znów woda z nosa i kaszel:-:)-(..załamka....

Zoyka spóźnione ale szczere imieninowe najserdeczniejsze powinszowania:-)

reklama
Do góry