reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Zoyka u mnie z rodziny byli w Egipcie z dzieckiem i byli mega zadowoleni .Ale mało się teraz o tym "mówi" bo Ukraina ważniejsza ale ja bym raczej nie ryzykowała.No ale fakt tanio jest moja siostra była dwa razy i twierdziła,że tak jak tam to nigdzie nie wypoczęła.Była i w Chorwacji ,Grecji i Turcji.
Ollena no zależy czy jesteś turysta mniej lub bardziej dociekliwym;-)z moja siostra był ksiądz który wybrał sie na msze do Koptów trwa ponoć kilka godzin.A moja siostra musiała akurat jechać do lekarza bo wlazła na jeżowca i też zobaczyła nie tylko to co dla turystów ale wtedy tam było w miare bezpiecznie .Ale niech kazdy robi jak uważa

Hełoł :-)
zima wróciła ze zgnilizną a te o wakacjach rozprawiają :-D
Znajomi którzy non stop gdzieś jeżdżą byli z 3-4 miesięcznym dzieciem na kanarach a potem poszło :-D Egipt, Turcja, Grecja, Włochy, Francja, Hiszpania :-D Japonia ale to ok 3 roku życia no i Tajlandia wraz z okolicami. Pomijam resztę europy w ramach nart na przykład. Część przez biura, ale większość organizowali samodzielnie.
Zoyka - w ub.roku koleżanka z pracy była w grecji - nie pamiętam miejsca ale mogę podpytać. Jej mały był mniej więcej w wieku Julki bo jest z początku marca 2011 r.

hej
wakacje... też bym gdzieś pojechała, ale się nie zapowiada póki co. Ja to lubię takie wyjazdy bez planu, skoczyć sobie tu i tam, pozwiedzać to i owo... Egipt to była klęska, trafiliśmy na początek rewolucji i zamiast rejsu po Nilu było kiblowanie w hotelu. Nie zaliczyłam najważniejszych zabytków, więc będę musiała tam wrócić , ale to jak bachor podrośnie.
Wiem, że różni moi znajomi korzystają z jakiejś takiej opcji last minute czy czegoś w tym guście, że można za naprawdę psie pieniądze wynająć na tydzień bungalow na campingu pod Wenecją albo na Lazurowym Wybrzeżu.

Chyba mnie bierze choróbsko jakieś, ledwie łażę i czuję się jakby mi ktoś kręgosłup wyciągnął.
Maks kaszle i smarka, ale poza tym jest w świetnej formie i ma, oczywiście, niespożyte pokłady energii.

Hej !
Wpadam się w sumie zameldować, bo wiem, że się strasznie martwicie , gdzie się podziewam:-D:-D
Wogólem nie w tematach wakacyjnych wręcz przeciwnie ...z pracy do pracy, praca, pracujmy, pracą, pracujący....:-D ale nie narzekam tylko czasu na klikanie brak;-)

Wczoraj miałam cudnych klientów, więc sama przyjemność, kot rasy ragdoll mnie rozwalił zupełnie, był na wyczesywaniu:-), a dziś tez spodziewam się samych słodziaków, tak więc dopijam kawę i nożyce w dłoń:-D

Miłego dzionka dziewczęta, oby nam słoneczko wyszło, bo jest póki co paskudnie....:sorry2:

Szukam nowych fajnych crocsów dla Paćki i nie mogę nic znaleźć, nie ma rozmiaru na nią..tylko na crocsie w nowościach coś znalazłam:-(

hej,

Majuska
Mia tez poza rozmiarem Crocsow jest :-( 4/5 za male a 6/7 za duze. Musze znalesc innego typu, a'la sandaly bo ten popularny model nie wchodzi w gre :(

Mia mi swoje jeczyduszenie podczas choroby wynagradza i od kilku dni ciagle mie caluje, glaszcze i sie przytula... no bachor rozbrajajacy! Majuska mialas race :-))

hełoł :-)
Flo łącze się w bólu :-( mnie już dopadło, rano napisałam smsa do pracy że nie dam rady się zwlec i tylko dlatego że musiałam mejla wysłać odpaliłam lapka.
Ledwo zyje :-(
Majuska Kubul ma klasyczne crocsy ale na lato kupie mu w beppi :-) takie jak w ub. roku nabyłam dla Kubula i dla Maksa :-)
Miłego, Idę zalegać.

reklama
hej,
no i dopadło mnie... zaniemówiłam z bólu gardła. Maks w nocy się budził z powodu zatkanego nosa, teraz smarka i kicha cały czas. Ale bardzo kochany jest, pomagał gotować zupę - najpierw po kolei przynosił jarzyny, potem mył, potem razem tarliśmy je robotem ( to było najfajniejsze, Maks obsługiwał robota), potem wlewał do gara wodę, sypał sól.
Ollena - Maks też w takiej fazie przytulankowej, głaszcze, przytula, wiesza się na szyi - słodkie to bardzo. A, zapomniałam napisać - fajne to przebranie Patryka. Tak to powinno wyglądać, a nie szycie kostiumów dla dzieci na zamówienie u krwacowej ;)
Majuska - a wiesz, jak śmiesznie? Moja siostra dostała propozycję pracy w salonie groomerskim, a zaraz potem wetka jej kotów zaproponowała, że chętnie ją sobie wyszkoli na asystentkę. No i teraz ora i labora prawie tak jak Ty, a zamiast wolontariatu w przytulisku działa w fundacji która wyłapuje uliczne koty, sterylizuje, leczy i szuka domów.
A ragdolle są świetne.
Misia - stosowne wyrazy i miłego zalegania. A co do sandałków -proszę, pamiętaj o mnie takoż w tym sezonie, tamte jeszcze się noszą po domu, ale już na styk są...

Do góry