reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Hej !
Ja na szybko, bo zapitalam od rana i zaraz ide dalej zapitalać....

Kłaczku zdrowia, siły i spełnienia najskrytszych marzeń !!!!

Zoyka narobiłaś mi smaków tymi wywczasami...Chorwacja jest droga, w ciul polaków i trzeba dobrze wybrać miejscowość, żeby nie leżeć na kamieniach....Zoyka Bułgaria nie jest zła, jest tanio
;-), browar w knajpie na plaży 4 zł, żarcie w knajpach tez tanie;-)

Nasza wczoraj balowała do 23.30...wstała o 6.30....no żesz.....my ze starym spaliśmy podobnie i wory:no:

Zoyka to jakis Last Minute musisz wyszukac:-) Ale ja na Twoim miejscu mieszkajac nad morzem poprostu lezalabym na plazy dzien w dzien latem jak jest pogoda:-)

Mia odkad nie spi w dzien to wstaje 7-8, czasami po 8, wiec ma tak jak Patryk kiedy zaprzestal spania w dzien. Jestem happy z tego powodu bo wreszcie kladac sie o 22 wysypiam sie. Wczesniej bylam zombie..choc teraz w tyg musze nastawic budzik zeby wyprawic Patryka do szkoly a Mia jeszcze sni:-)

A to kochana Bora Bora w takim razie:-D
Bułagaria fakt...czuć oddech komuny wciąż, ale mi się w sumie podobało:-)
Turcję bardzo sobie chwliło kilku moich znajomych i ja bym chyba też w tym kierunku wybierała, byłm kiedyś w Turcji ale dawno temu i na kempingu, było super:-D, a Polskie morze cóż.... ładne...ale zimne:sorry2:

Ja chce do Grecji albo albo na Bora Bora:-) tam jest cieplo i fajne morze. W sumie jakas palemka nad lbem, lezak i wystarczy :-D
Rano bylo fantastycznie, teraz zaszlo slonce i ochlodzilo sie tak ze wlaczylam na moment piec. Gaz mnie wykonczy finansowo :(
Wanda spi jak utluczona od dwoch godzin i tylko zmienia pozycje na poduszce :-D Obiad czeka.... Robert nie chcial jesc przed praca, ziemniaki ostygly a kotlety musze posmazyc. Korzystajac z jego miejsca pracy mam od cholery roznego rodzaju salatek w lodowce zamiast surowki :-D Fajnie jest, bo wystawiaja lodowke w kantynie a tam do wziecia produkty ktore maja np. niewyraznie wydrukowana metke, krzywo przyklejona itp. Daty waznosci sa dlugie wiec zyc i nie umierac z takim zaopatrzeniem. Tunczyk z kukurydza, kurczak z bekonem - mniam, jajo w majonezie z dodatkami roznymi, cebulka z serem itd. Niektore sa niezjadliwe a inne pyszne :-D

Ostatnia edycja:
Hej, ja tylko na moment
wróciliśmy od lekarza, bo Maks kaszle, a wokół szaleje jakiś wir, dwoje znajomych dzieci w szpitalu z jakimiś płucno oskrzelowymi sparawami. No ale nam nic nie jest. :-D
Kłaczku - Najlepszego!!! 100 lat i spełnienia marzeń!!!
Misia - dzielę z Tobą miłość do najnowszej kolekcji endo. Nie ma to tamto, wieczorem, jak bachor uśnie lecę tam na zakupy! Biorąc pod uwagę jakość się zastanawiam, czy nie brać rozmiaru na 3 lata - w końcu t - shirt może być przyduży, a jak wezmę większy to i za rok pochodzi w nim jeszcze.

Wczoraj padłam usypiając dziecko
:zawstydzona/y:. Zresztą doprowadziło mnie wcześniej do płaczu ze śmiechu... Coś tam gadaliśmy z Adamem i ja w pewnym momencie mówię ( w żartach, żeby nie było) " zastanawiam się, czy nie masz jakiejś nerwicy" i zanim Adam zdążył to skomentować Maks na niego spojrzał badawczo, z główką przekrzywioną na bok , po czym orzekł stanowczo: " tata? NIE".

Spadam do roboty, wrócę wieczorem.

Flo dobrze, ze Maksowi nic nie jest i oby sie nie rozwinelo!!
A haslo co do taty boskie, dzieci przeciez wszystko czuja ;-))

A ja w tym roku pojade z Usrana Górke :-))) mialo byc morze, ale rodzice sie rozmyslili i tak dupa zbita ale wiecie, ze mi PL wystarczy ;-)

Dzis na kolacje bachorom serwuje to Mus jaglany o smaku szarlotki | Ammniam

reklama
Do góry