reklama
Hej !
Ja na szybko, bo zapitalam od rana i zaraz ide dalej zapitalać....
Kłaczku zdrowia, siły i spełnienia najskrytszych marzeń !!!!
Zoyka narobiłaś mi smaków tymi wywczasami...Chorwacja jest droga, w ciul polaków i trzeba dobrze wybrać miejscowość, żeby nie leżeć na kamieniach....Zoyka Bułgaria nie jest zła, jest tanio;-), browar w knajpie na plaży 4 zł, żarcie w knajpach tez tanie;-)
Nasza wczoraj balowała do 23.30...wstała o 6.30....no żesz.....my ze starym spaliśmy podobnie i wory
Ja na szybko, bo zapitalam od rana i zaraz ide dalej zapitalać....
Kłaczku zdrowia, siły i spełnienia najskrytszych marzeń !!!!
Zoyka narobiłaś mi smaków tymi wywczasami...Chorwacja jest droga, w ciul polaków i trzeba dobrze wybrać miejscowość, żeby nie leżeć na kamieniach....Zoyka Bułgaria nie jest zła, jest tanio;-), browar w knajpie na plaży 4 zł, żarcie w knajpach tez tanie;-)
Nasza wczoraj balowała do 23.30...wstała o 6.30....no żesz.....my ze starym spaliśmy podobnie i wory

Zoyka to jakis Last Minute musisz wyszukac:-) Ale ja na Twoim miejscu mieszkajac nad morzem poprostu lezalabym na plazy dzien w dzien latem jak jest pogoda:-)
Mia odkad nie spi w dzien to wstaje 7-8, czasami po 8, wiec ma tak jak Patryk kiedy zaprzestal spania w dzien. Jestem happy z tego powodu bo wreszcie kladac sie o 22 wysypiam sie. Wczesniej bylam zombie..choc teraz w tyg musze nastawic budzik zeby wyprawic Patryka do szkoly a Mia jeszcze sni:-)
Mia odkad nie spi w dzien to wstaje 7-8, czasami po 8, wiec ma tak jak Patryk kiedy zaprzestal spania w dzien. Jestem happy z tego powodu bo wreszcie kladac sie o 22 wysypiam sie. Wczesniej bylam zombie..choc teraz w tyg musze nastawic budzik zeby wyprawic Patryka do szkoly a Mia jeszcze sni:-)
A to kochana Bora Bora w takim razie
Bułagaria fakt...czuć oddech komuny wciąż, ale mi się w sumie podobało:-)
Turcję bardzo sobie chwliło kilku moich znajomych i ja bym chyba też w tym kierunku wybierała, byłm kiedyś w Turcji ale dawno temu i na kempingu, było super
, a Polskie morze cóż.... ładne...ale zimne

Bułagaria fakt...czuć oddech komuny wciąż, ale mi się w sumie podobało:-)
Turcję bardzo sobie chwliło kilku moich znajomych i ja bym chyba też w tym kierunku wybierała, byłm kiedyś w Turcji ale dawno temu i na kempingu, było super

Ja chce do Grecji albo albo na Bora Bora:-) tam jest cieplo i fajne morze. W sumie jakas palemka nad lbem, lezak i wystarczy 
Rano bylo fantastycznie, teraz zaszlo slonce i ochlodzilo sie tak ze wlaczylam na moment piec. Gaz mnie wykonczy finansowo
Wanda spi jak utluczona od dwoch godzin i tylko zmienia pozycje na poduszce
Obiad czeka.... Robert nie chcial jesc przed praca, ziemniaki ostygly a kotlety musze posmazyc. Korzystajac z jego miejsca pracy mam od cholery roznego rodzaju salatek w lodowce zamiast surowki
Fajnie jest, bo wystawiaja lodowke w kantynie a tam do wziecia produkty ktore maja np. niewyraznie wydrukowana metke, krzywo przyklejona itp. Daty waznosci sa dlugie wiec zyc i nie umierac z takim zaopatrzeniem. Tunczyk z kukurydza, kurczak z bekonem - mniam, jajo w majonezie z dodatkami roznymi, cebulka z serem itd. Niektore sa niezjadliwe a inne pyszne 

Rano bylo fantastycznie, teraz zaszlo slonce i ochlodzilo sie tak ze wlaczylam na moment piec. Gaz mnie wykonczy finansowo
Wanda spi jak utluczona od dwoch godzin i tylko zmienia pozycje na poduszce

Ostatnia edycja:
Florentyna
Fanka BB :)
Hej, ja tylko na moment
wróciliśmy od lekarza, bo Maks kaszle, a wokół szaleje jakiś wir, dwoje znajomych dzieci w szpitalu z jakimiś płucno oskrzelowymi sparawami. No ale nam nic nie jest.
Kłaczku - Najlepszego!!! 100 lat i spełnienia marzeń!!!
Misia - dzielę z Tobą miłość do najnowszej kolekcji endo. Nie ma to tamto, wieczorem, jak bachor uśnie lecę tam na zakupy! Biorąc pod uwagę jakość się zastanawiam, czy nie brać rozmiaru na 3 lata - w końcu t - shirt może być przyduży, a jak wezmę większy to i za rok pochodzi w nim jeszcze.
Wczoraj padłam usypiając dziecko
. Zresztą doprowadziło mnie wcześniej do płaczu ze śmiechu... Coś tam gadaliśmy z Adamem i ja w pewnym momencie mówię ( w żartach, żeby nie było) " zastanawiam się, czy nie masz jakiejś nerwicy" i zanim Adam zdążył to skomentować Maks na niego spojrzał badawczo, z główką przekrzywioną na bok , po czym orzekł stanowczo: " tata? NIE".
Spadam do roboty, wrócę wieczorem.
wróciliśmy od lekarza, bo Maks kaszle, a wokół szaleje jakiś wir, dwoje znajomych dzieci w szpitalu z jakimiś płucno oskrzelowymi sparawami. No ale nam nic nie jest.

Kłaczku - Najlepszego!!! 100 lat i spełnienia marzeń!!!
Misia - dzielę z Tobą miłość do najnowszej kolekcji endo. Nie ma to tamto, wieczorem, jak bachor uśnie lecę tam na zakupy! Biorąc pod uwagę jakość się zastanawiam, czy nie brać rozmiaru na 3 lata - w końcu t - shirt może być przyduży, a jak wezmę większy to i za rok pochodzi w nim jeszcze.
Wczoraj padłam usypiając dziecko

Spadam do roboty, wrócę wieczorem.
Flo dobrze, ze Maksowi nic nie jest i oby sie nie rozwinelo!!
A haslo co do taty boskie, dzieci przeciez wszystko czuja ;-))
A ja w tym roku pojade z Usrana Górke :-))) mialo byc morze, ale rodzice sie rozmyslili i tak dupa zbita ale wiecie, ze mi PL wystarczy ;-)
Dzis na kolacje bachorom serwuje to Mus jaglany o smaku szarlotki | Ammniam
A haslo co do taty boskie, dzieci przeciez wszystko czuja ;-))
A ja w tym roku pojade z Usrana Górke :-))) mialo byc morze, ale rodzice sie rozmyslili i tak dupa zbita ale wiecie, ze mi PL wystarczy ;-)
Dzis na kolacje bachorom serwuje to Mus jaglany o smaku szarlotki | Ammniam
reklama
Azula Kcialas zobaczyc ;-)
Zobacz załącznik 613755
Zobacz załącznik 613755
Podziel się: