Zoyka te pierwsze z HK co wstawilas to sa ocieplane. Arielka tez mi sie podoba ale rozmiaru brak 
Flo dzieki! a wiesz, ze powiedzlam mamie kolegi Patryka, ze mam problem z ubiorem a ona, ze ubiera H. w Zolwia Ninja lub Batmana bo takie stroje ma.. ja jej na to, ze to nie sa postacie z ksiazek a ona, ze ma takie ksiazki...
no coz, ja inaczej to rozumialam. Powiedzialam jej, ze zrobie z Patryka Alladyna albo Sindbada Zeglarza... ja do szkoly a jej H. pirat, nawet jakims cudem prawie identycznie pomalowany jak Patryk! Zatkalo mnie i okazalo sie, ze H. wygral bo mial najlepszy stroj w klasie... Pirat w rajtuzach byl! Patryk moze dlatego nie wygral bo nie mial rajt... wkurzylam sie, wiecej nikomu nic nie powiem! Tu ludzie nie szyja tylko kupuja w sklepach i dlatego wszystkie dzieci wygladaja tak samo..
Zdrowka dla Was!! Mars przelal dzis kase.
misia zdrowka!
Flo dzieki! a wiesz, ze powiedzlam mamie kolegi Patryka, ze mam problem z ubiorem a ona, ze ubiera H. w Zolwia Ninja lub Batmana bo takie stroje ma.. ja jej na to, ze to nie sa postacie z ksiazek a ona, ze ma takie ksiazki...

Zdrowka dla Was!! Mars przelal dzis kase.
misia zdrowka!