reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Zoyka te pierwsze z HK co wstawilas to sa ocieplane. Arielka tez mi sie podoba ale rozmiaru brak :(

Flo dzieki! a wiesz, ze powiedzlam mamie kolegi Patryka, ze mam problem z ubiorem a ona, ze ubiera H. w Zolwia Ninja lub Batmana bo takie stroje ma.. ja jej na to, ze to nie sa postacie z ksiazek a ona, ze ma takie ksiazki... :crazy: no coz, ja inaczej to rozumialam. Powiedzialam jej, ze zrobie z Patryka Alladyna albo Sindbada Zeglarza... ja do szkoly a jej H. pirat, nawet jakims cudem prawie identycznie pomalowany jak Patryk! Zatkalo mnie i okazalo sie, ze H. wygral bo mial najlepszy stroj w klasie... Pirat w rajtuzach byl! Patryk moze dlatego nie wygral bo nie mial rajt... wkurzylam sie, wiecej nikomu nic nie powiem! Tu ludzie nie szyja tylko kupuja w sklepach i dlatego wszystkie dzieci wygladaja tak samo..
Zdrowka dla Was!! Mars przelal dzis kase.

misia zdrowka!

reklama
Ragdolle sa najpiekniejsze...
Ja szukam butow na wiosne dla Mii, kuzwa mozg mi sie lasuje juz, jak kupic takie zeby do wszystkiego pasowaly?!
Na lato potrzebujemy sandalkow i Crocsow wlasnie jakis.

mam chwilę przerwy:-D

Zoyka dzięki za podpowiedzi, no właśnie od biedy te z Ariel by były, ale ja wiem czy mi sie podobają:sorry2:..taki mało uniwersalny kolor, my też mamy 24-26, lub 8-9, no i mało ich jest w lepszej cenie..na allegro też szukałam i nic ciekawego
No właśnie dokładnie taki sam ten kociak był...coś przefantastycznego:-), zobaczymy się znów tuż przed Wielkanocą, na ostateczne wyczesanie pozimowe, bo wczoraj było takie konkretne odfilcowanie a linieje dalej więc trzeba poprawić jeszcze, wezmę sobie wtedy aparat to się Wam pochwalę:-D

Flo, Misia zdrowiejce dziewczęta, bo przeceiż jutro nase Święto , musismy to jakoś uczcić:-D
Flo ale numer z Dziką Figą, super, chyba zadowolona jest z takiego obrotu sprawy, wbrew pozorom, taka robota może i męczy fizycznie, ale psychika jaka za to zdrowa jest:-), nie wybiera się do Polski czasem, powymieniałybyśmy doświadczenia ??:-D

Ollena też mi umknęło pochwalenie Cię za kreatywność, Patryk wyglądął rewelacyjnie, miałabyś juz fajny wpis na bloga o tematyce przebierankowej;-)

Misia idę to Beppi oblukać jeszcze...

na GZ coś wam jeszcze napiszę

nastawiłam gar rosołu - idealna zupa na przeziębienie.
Flo czym się leczysz ? jem czosnek, imbir, miód, jakieś gripexy i nadal się czuje jak córa koryntu w deszcz :-( Okazjonalnie mnie coś jeszcze zakuwa i pobolewa :-( I głos też mam jak przechodzona chórzystka :-(
Pamiętam o beppi. Musimy nabyć jakieś normalne sandały, ten piankowe i tenisówki ? mam tylko nadzieję, że w jednej parze przebiega całe wakacje. Oglądałam w bartku ale fason który byłby dobry robią do rozmiaru 26 a wieksze robią "dorosłe" a przy jego chudej stopie to mu spadają. Nadzieja w beppi i tk maxx.

Dzieki |Majuska, juz cos tam napisalam na moim pseudo-blogu na FB, chcialam napisac tez o wykradzeniu pomyslu ale jeszcze ta panna przeczyta i po co mi to.. ;-)
Packa ma juz rozmiar 8/9?! no way! Patryk w wieku 2,5 roku mial 6/7...

Ja sie czaje na te Dance Joy Fst Mint Leather Leather - 20357440 ale nie wiem ktory kolor. No i nie chce pozniej zalowac jak wyjda jakies fajne w Zarze.

misia Gripex to najgorszy syf jesli chodzi o tego typu leki, wyzera zoladek do cna...

Ania fajne sandalki.

reklama
Musze szukac dla Wandy butkow z dosc wysoko zabudowanym przodem, bo przez jej tlustawe stopki wylewaja sie buleczki gora :-D Poki co raczej tenisowki pasujace do spodni i sukienek a na lato sandalki na paseczkach.
Od wczoraj walczylam ze sraczka u biedrony, na 99% kupy zebolowe, rano pobila rekord: 8 pamperosow w 30 minut. Lalo sie doslownie. Zaaplikowalam duzy kubek czekolady pitnej na zatkanie, chyba wylecialo wszystko z brzucha bo poki co jest spokoj od 10.00.

Do góry