reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

misia Apap najbezpieczniejszy! ja np tylko Apap moge, dr powiedzial ze jesli juz cos musze to tylko Apap.

My mamy zimowe 2 pary... jeden Converse ale za duze, Mia sie potyka....eh

Biedna Biedronka :(
Dalam Mii ostatnio kakao do sprobowania. hahaha..popatrzyla i powiedziala bleeeeeeeeeeee ;)

reklama
apap jest toksyczny i może w za dużych dawkach uszkodzić wątrobę i nerki :-)
pozostanę przy swoim syfie paracetamolu - który na mnie działa

Misia, kazdy paracetamol przy duzych dawkach wali po watrobie, przedawkowany powoduje obrzek krtani. Apap jest srodkiem opartym na paracetamolu.

Mam zagwozdke. Od jakiegos czasu Karol wykazuje zainteresowanie literami. "Liteka?" Albo "jaka liteka?" - pokazuje w ksiazeczkach, w reklamach, ulotkach. Malo tego, kilka rozroznia. Jak dla mnie malo ciekawie...:crazy:

Kłaczek z tego wniosek że wszystko jest syfem :-D
uuu zawsze myślałam, że takie zainteresowania to dobry objaw.
Kubul kochał A ale była to miłość chwilowa i teraz ma w doopie literki.

Dobre! We wlasciwym czasie. Zapewniam Cie, ze najspokojniej moga spac rodzice przecietnych dzieci. Dwulatek zaczynajacy literowac, to jeden z moich koszmarow.

no ja tam się ciesze że Kubul jest przeciętny ;-D Koleżanki syn jest nieco starszy od Kubula ale on ma siostrę w szkole więc naturalną rzeczą jest jego zainteresowanie literami i cyframi.

My tez nadal walczymy z przeziębieniem ja kicham jak głupia niestety przy obniżonej macicy nie jest to fajne:no:,a dziecko się cieszy ,że robię a psik:crazy:leczę się rutinoskorbinem gripeksami ,owocami i wolą bo wola najważniejsza :-).Mam te trampki co je kupiłam mam adidaski ,balerinki i sandały bo kupiłam według rozmiaru w zeszłym roku ,a rozmiary robią jakie chcą .Zmierzyłam jej stopę ma 13,5cm wiec stopa nieduża 100_2262.jpg100_2256.jpg100_2251.jpgTakie jak te niebieskie w grochy mam jeszcze czerwone .Trampki lubię bo jak się wybrudzą to piorę w pralce.

Załączniki

• 100_2262.jpg
    100_2262.jpg
    23,8 KB · Wyświetleń: 64
  • 100_2256.jpg
    100_2256.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 71
  • 100_2251.jpg
    100_2251.jpg
    25 KB · Wyświetleń: 74
Ostatnia edycja:
Azula zdrowiej !!!! Amelkę ubierasz na jakieś wyjście czy sprawdzasz jak w tym wygląda ?
U nas się składa on-line od 13 marca. Zobaczymy czy się dostanie Kubul... ech od początku jazdy. Najgorsze jest to że nie ma żadnych dodatkowych pkt ze względu na bliskość do przedszkola.
Ogólnie poczytałam sobie zasady i najlepiej by było jakby nie pracowała :-( i miała grupę inwalidzką a Kubul był przysposobiony chociaż no ewentualnie pojawił się z dzieworództwa... Fakt, że oboje z m. jesteśmy zdrowi i płacimy podatki w tym chorym kraju będąc w związku małżeńskim odbiera nam kilkaset punktów. To jest CHORY kraj.

Ja wiem, ze wszystko w nadmiarze szkodzi, ale Gripex to podobno najwieksze gowno i nawet w malej ilosci wyzera kichy.
Moja mama nawet mojemu Marsowi zabronila kupowac Gripexa i o dziwo posluchal.

Azula zdrowka! Amelka slodka:-)
Mia nawet tyle butow nie ma..szalejesz:-) u nas max 2 pary na sezon!

Mii dzis sesje robilam, pierwszy raz przebralam do zdjec, miala fun, podbiegala co chwile i sprawdzala jak wyszla :-))
Zobacz załącznik 614014

reklama
jak dwie pary ?
gumowce - bo kałuże to Kubuli namiętność i jakieś "półbuty" i kapcie (2x - bo dom i żłobek) a latem tenisówki, sandałki i pianki z beppi. Ostatnio rozmawiałam z m. siostrą cioteczną i ona mówi, ze jej chłopaki w butach to chodzą do zdarcia :-( mam nadzieję że też Kubul tak będzie chodził. Na razie jest koszmar.

Do góry