reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Kłaczku - u nas też dżemowa rewolucja - za sprawą pączków Maks zaliczył pierwszy dżem w życiu. On z kolei owocowy jak najbardziej, ale najchętniej nieprzetworzone, jak mu kiedyś naleśnika dżemem posmarowałam to się krzywił potwornie, a teraz poszło, w sumie pochłonął 1,5 pączka, natomiast imponująca jest powierzchnia jaką przy okazji poświnił lukrem i dżemem.
Ja w sumie chyba 2, 5 zjadłam, jakoś na raty weszło.

Nie mam weny, nie mam siły, mam tylko jeden cel - uwalić się w łóżku i spać.

Misia - ano widziałam...nawet zamierzałam skomentować i, co gorsza, wydawało mi się że to zrobiłam...:no:
Swoją drogą ciekawy ten blog ;)
A obrazki jak najbardziej adekwatne!
Ja dziś ogłupiała jestem, zupełnie jakbym to ja dostała tego "głupiego jasia" a nie mój psiuńcio.

no dobra a jak psiuńcio się miewa ?
Napisałam mejla do Pani Prof, Moniki Płatek bo mam dość panoszącego się wszędzie KK.

Majuska, Misia - z takimi uderzeniami mam doczynienia od dłuższego czasu, ale lekarze to zlewaja, bo przeciez skoro jestem na tzw. Zastepczej terapii hormonalnej, to nie moge miec I kuzwa co??? Wymyslam sobie?????

reklama
Do góry