reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Hellol :-D
Flo wyobrazilam sobie Balbine, ok nie znam kobity ale wyobraznie posiadam :-D
Zoyka kupilam kubeczek plastikowy z bajkowymi kotkami. Dzieki temu unikam bicia szklanek. Albo sciagam pokrywke z niekapka i jest kolejny kubek, dostalabym zawalu jakby biedronka biegala ze szklem w dloni. Wystarczy ze kradnie mi katowskie noze do miesa o 30 cm ostrzu i z tym lata.
Majuska osmarkalam sie, wybacz ale.... naucz Packe spiewac mam 20 groszy :-D Zdaje sie ze masz niezwykle muzykalne dziecko :)))
Katrina wszystko przed Toba, do czerwca kilka tygodni i Kuba moze sie przeobrazic w zbuntowanego diabelka.

Wanda raczej nie ma jazd az takich, nie potrafi powiedziec JA SAMA wiec wyrywa mi z rak jezeli cos chce zrobic, ale ogolnie stwierdzam ze jest leniwa. Siada ksiezniczka i czeka na buty, mosci sie przy stole z widelcem w dloni i czeka az podepchne jedzonko pod nos, przy schodach staje i czeka az wezme na rece. Potrafi ubrac spodnie, czapke - zdjac jeszcze bardziej - ale sie jej nie chce. Otwiera syrene i sie domaga :shocked2:
Zapraszam na kawe :-D

reklama
Melduje sie o poranku. Mlodemy padl wczoraj po powrocie ze szpitala jak kawka. Wciagnal kanapke, wypil kakao i zszedl byl na sofie. Wynioslam delikatnie do sypialni. Reszte kanapki wyplul mi do reki rano, zaraz po tym jak otwarl mi palcyma oczy i spytal "kogo kocham?" W ogole ma faze na "pitula" i nasila mu sie jak go opieprzam.

Doczytam pozniej... smacznego paczka girls!

Co do kawy i wyplukiwania to podobno budja. Trzeba by bylo 10mocnych kaw wypic zeby cos wyplukac.
Cole pije lajtowa nagminnie, uzaleznionam na maxa. Mama troche mnie w PL goni, ale np latem bez Coli sie nie da zyc wiec wydaje na nia majatek...

Patryk poszedl dzis do szkoly, Mia ma spika po pas, kaszle i w nocy miala goraczke. Jak jeszcze sasiad mi odbierze Patryka to musze ubrac Mie i biec po jakies syropy :..

Zoyka, nie przeoczylas, bo nie pisalam. Wczoraj bylam w szpitalu na konsultacji, a ze wszedzie jezdzimy jak cyganska rodzinka, wiec bylismy cala banda. Na szczescie do gabinetu lekarskiego nie weszlismy w komplecie bo mlody rozrabia jak pijany zajac, a lekarka Azjatka wymowe miala na tyle chinska, ze ciezko bylo zakumac o czym ona do mnie rozmawia. Noz, kurka, "partner" w jej wydaniu brzmialo "patena" - umarl w butach! Poniewaz dostalam do porobienia badania z krwi, odbylismy wedrowke do labu, a to na zadupiu szpitala, wiec mlody sobie korytarzami pobiegal - okazalo sie ze jedno skierowanie jest zle, wiec wroc do przychodni i jeszcze raz do labu - wyszalal sie w kaciku dla dzieci w poczekalni labu i po prostu dziecko nam sie wreszcie zmeczylo. Generalnie biegany dzionek. Za dzieckiem biegany. :-D

Zoyka pewnie i zre ale ja tylko slodzika uzywam do kawy i herbaty a zwykla Cola wywoluje u mnie odruch wymiotny tak u innych Cola ze slodzikiem..
Czym innym mozna popic paczka czy czekolade jak nie Cola? ;-)

Gratuluje sprzedazy! jaki macie teraz wozek?

Paczka popija sie cieplutka kawa z mlekiem, mniam
xlaugh.gif.pagespeed.ic.3EWxJjzyNf.webp

Idziemy do tesco po paczki, czas uczcic tlusty czwartek ))))

Tak jest - do paczka koniecznie kawka.
Zrobilam wczoraj wieczorem paczki i moje dziecko przeprosilo sie z dzemem. Malutki, ale jednak krok do przodu.

Też jestem po pączku i kawie z mlekiem:-)

Ja zauważyłam, że cola daje efekt szybkiego kopa, ale potem robi "zejście" i niestety ale ten dodatkowy rakotwórczy syf odkłąda się w organizmie i ja tego nie chcę, im jestem starsza tym bardziej zwracam uwage na to, żeby syfu nie spożywać;-) piję wode, kawę i herbatę , nie słodzę.....aha no i browarki:-p

Aniu Paćka muzykalkna po tatuńciu chyba...grał kiedyś na basie w zespole rockowym, dziewczęta ściągały majtki przez głowę na jego widok, miał długie falowane włosy:-D:-D

Misia co do malunków...no komments:-D:-D:-D:-D poplute mam wszystko dokumentnie:-D:-D:-D:-D

Zoyka a więc pan kupił gender-wózek :-D gratki:-D

reklama
Do góry