reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Kawe pije tylko na czczo a jak a czczo to nie z paczkiem, zreszta rano nie mialam paczka, nadal nie mam zreszta.
Po Coli nie odczuwam zejsc.

Aniu macie paczki w Tesco? u nas oblezenie w PL sklepach, w tesco paczkow brak.

Mia ma 38,4, leje jej sie z nosa, kaszle jak pies a ja czekam czy goraczka wzrosnie czy nie i jeszcze nie podaje Nurofenu.
W nocy chciala sie udusic :(

reklama
Klaczek to Wandula wlasnie z paczkow dzem wylizuje a reszta gardzi. Zreszta kocha dzemik na kanapki i takie zazwyczaj jest sniadanie :-D
Ollena mamy w tesco, pychotka jak nie wiem :-D tez z lidla sa niezle ale tez dadza sie zjesc :)

W Sainsbury's sa w miare paczki, jesli sie chce kupnych.
Karol jest antyowocowy, wiec fakt, ze zjadl dzem jest duzym osiagnieciem. On bule tak, ale z serem.

Pisalam Wam ostatnio o sasiedzie ktory trafil do szpitala bo dostal plam na skorze watrobowych, wymiotowal i mial biegunke, wyszly mu zle wyniki watrobowe. Po wczorajszym rezonansie wyszedl guz watroby, zrobili biopsje, za 2 tyg wynik. Spocilam sie az..

Zoyka kupuj Julce normalne, nie dzieciece wtedy i Ty pochodzisz i ona i wzory lepsze.

Normalnie zjadam wiecej paczkow (mojej babci zjadalam nawet 10) a dzis zjadlam 3,5 i umieram na bol zoladka i gniota w klatce. Oj zle ze mna, zle..

Katrina no jak nie bardzo możesz tran to zawsze go można łykać w kapsułkach:tak:wtedy się nie będzie odbijał:-)
Zoyka ja dla Amelki mam tylko jedna typowo dziecięcą apaszkę w misie kupuj te małe tzw gawroszki dla dzieci super ,a w razie co i Ty możesz zamiast korali np włożyć bo te duże to trzeba dwa razy wokół szyi oplatać dziecku na chłody dobre ale już jak trochę cieplej to lepsze te małe
Zjadłam jednego pączka nie bardzo lubię lepi się to to ciasto suche ,dżem obrzydliwie słodki .No jakość pączków od mej młodości znacznie się pogorszyła ,a kupiłam w najlepszej piekarni u nas w mieścinie:-(

Zoyka moj zoladeczek pomiescilby 6 a mniejszych 10 ale moj zoladeczek nie toleruje drozdzy niestety, tluszczu i lukru na dodatek czyli jedzenia ciezkiego. Dawniej jadlam paczki tonami w Tlusty Czwartek ale teraz nawet po makaronie z czyms tam umieram do nastepnego dnia.
No i dodatkowo powiem, ze 3,5 paczka nie naraz tylko w odstepach a kiedys jadlam jeden za drugim. SKS...

reklama
Do góry