reklama
azula
Fanka BB :)
Misia nawet jem czekoladę gorzką i banana choć w boczki mi to idzie:-(Rano pigułe anty ,artrostop,magnez ,rutinoskorbin,tran.Wieczorem magnez i artrostop i biorę regularnie może faktycznie brak mi nie magnezu ,a potasu popytam jutro w aptece .PS co to D3?
katrina115
Potrójna Mama
Ollena - chyba nie do mnie, ale to co napisała Misia - w czekoladzie tez jest magnez i w kakao (właściwie to w czekoladzie jest, bo jest w niej kakao). A ja tez wolę taka bardziej "przyswajalną" formę magnezu czyli czekoladkę - najlepsza gorzka, bo ma najwiecej kakao i ograniczyć, a najlepiej odstawić kawę, bo wypłukuje magnez.
Azula - D3 - witamina. Moja wit. D nazywa się Desunin, ale to właściwie to samo.
Misia - ja rano - wit. D, wieczorem Neoclaritin....
Azula - D3 - witamina. Moja wit. D nazywa się Desunin, ale to właściwie to samo.
Misia - ja rano - wit. D, wieczorem Neoclaritin....
katrina115
Potrójna Mama
Wiecie co..... niedługo każda z nas napisze listę tego co musi brać i okaże się, że nasi rodzice brali to lub biorą w wieku lat.... iluś tam więcej, ale cóż takie czasy. Nasze dzieci juz niedługo będą sie musiały faszerować...
azula
Nie pijam coli bo to w sumie bezwartościowa bomba kaloryczna .No czasem raz na pół roku do drinka .Kawę pijam z mlekiem może zacznę dosypywać kakao wiem ,że nawet powinna bym ją odstawić ale nie potrafię bez niej funkcjonować.No i kupie owy produkt z potasem Aspargin
.No naprawdę łydka nadal mnie boli 
PS Katrina no nie wiem czemu nie skojarzyłam ,że chodzi o witaminę

PS Katrina no nie wiem czemu nie skojarzyłam ,że chodzi o witaminę
Ostatnia edycja:
katrina115
Potrójna Mama
Azula - bo wit. D3 kojarzy się z dziećmi, a coraz częsciej i dorosli powinni brac, bo jej niedobór moze prowadzić do stanów depresyjnych.
Majuska - ja w ciąży z Kubą musiałam codziennie rano dwa łyki Coli zrobić, bo by mnie skręciło normalnie. A tak rzadko kiedy pijam.
Majuska - ja w ciąży z Kubą musiałam codziennie rano dwa łyki Coli zrobić, bo by mnie skręciło normalnie. A tak rzadko kiedy pijam.
azula
Katrina no ja pije łyżeczkę tranu tzn właściwie tran pije Amelka ten z wątroby dorsza ,a my wyciąg z wątroby rekina no staram się co dzień wyjść na powietrze na spacer nawet słońce za chmurami coś tam pomaga no tak myślę
Może ja te skurcze mam od kawy :-(

reklama
katrina115
Potrójna Mama
Azula - może być od kawy. Staraj się dawać wiecej mleka niż kawy.
A ja nie mogę tych tranów, bo mi niedobrze po tym i odbija mi się tak jakby zaraz miało się cofnąć.
A ja nie mogę tych tranów, bo mi niedobrze po tym i odbija mi się tak jakby zaraz miało się cofnąć.
Ostatnia edycja:
Podziel się: