reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Nie pytali o cos takiego, mowilam ze tam mamy lekarza ktory prowadzi Patryka, czekamy na termin tyle i tyle i wreszcie jest. Kobitka w Socialu przemila, mysle ze jakbym powiedziala ze lecimy wczesniej na lato to nie mialaby nic przeciwko, malo kto dzwoni i uprzedza wiec chyba tu diabel pogrzebany, ze ludzi trzeba szukac, dzwonic, pytac dlaczego dziecko nie chodzi itd.

No właśnie moja mama uczyła w szkole średniej i np wakacje czy ferie były w innych terminach i np miałam miesiąc ferii zimowych uprzedzała w szkole,ze nas nie będzie i po problemie nie wiem po co akurat muszą być zaświadczenia lekarskie no chyba,ze ten socjal chce mieć podkładkę :-);-)

W PL nie ma limitu dni nieboecnosci a tu jest 20. Patryk ma juz jakies 18 chyba, dzis tez nie byl, nie wiem jak jutro. Jeszcze w kwietniu lecimy do PL i tez nie bedzie go 2 dni. Takze uzbieralo sie a w maju nie bedzie go miesiac musialam to jakos zalatwic bo social sciga za przekroczenie 20 dni..

Ollena co najmniej jakbyście jakieś PATO byli;-)
Już dawno Ci mówiłam , że powinnaś się w tych szmatach jakoś realizować i super pomysł z tym blogiem;-) trzymam kciukasy &&&

Ogólnie jestem trochę "bezwenowa" , w środę Karolek przylatuje na 2 tyg.;-)

Majuska bo my na pewno jestesmy troche PATO :-)
Nie dziekuje, narazie nie mam pomyslu co mialabym tam pisac bo jednak cos by pasowalo.. no i na foty tez nie mam pomyslow, szczegolnie ze pogody brak zeby je robic. Zobocymy.
Karolek od razu pozniej zabiera Kasie?

Majuska bo my na pewno jestesmy troche PATO :-)

Ollena , a kto nie jest:-D

Nie tak od razu Karolek Kasię zabiera, ale jakoś tak niebawem po nim ma jechać, gdybyś potrzebowała niani to daj mi znać;-):-)

Wybieram się ze starym w maju na zlot listopadówek 2011 do Spały..około 20 takich "Paciek" na ośrodku...czujecie??:-D:-D..i nie chcę nic mówić, ale 11 maja, wracając, będę w rodzinnym mieście Misi, może jakiś szybki "kawon" gdzieś ???:rofl2:

reklama
Moj slodki koszmarek usnal w miare grzecznie pol godziny temu. Wieczor mam spokojny i dla siebie w samotnosci przy drineczku :-D
Hitem dnia dzisiejszego jest to, ze lece niespodziewanie w polowie marca do Polski, juz odliczam dni a bilet kupiony :-D Plany pozmieniala mi praca, ktora wlasciwie na mnie czeka no i wczoraj zaczelam poszukiwania opiekunki bo zlobek wchodzi w rachube dopiero od wrzesnia a jak praca jest to trzeba ja brac, bo potem uklady moga sie skonczyc i zostane na lodzie. Mam nadzieje, ze Monika podejmie sie opieki nad Wanda albo poszuka mi kogos rozsadnego bo przez nia rozpuscilam wici.
Dzisiaj rano Monika przyjechala na kawe i co? Wanda pomachala mi papa, wziela przyszywana ciotke za reke i wychodzila z domu. Zaczela ryczec jak pojechali, uwiebia Monie i mysle ze najlepsza bylaby opcja gdyby ona podjela sie bycia opiekunka na te kilka miesiecy. Od wrzesnia jakos by sie to wszystko rozsadnie poukladalo.
W kazdym razie lece do moich chlopakow a mam do zalatwienia koszmarnie duzo spraw a przede wszystkim musze wyrobic dokumenty po kradziezy, bo nie mam prawa jazdy i dowodu. Do tego dochodzi cholerny ZUS i deklaracja zostania w II filarze. Pochlastam sie jak pomysle o kolejkach w urzedach.

Do góry