Misia kuźwa u nas jest to samo..świńskie popołudnie..ja już chwile temu wymiękłam, stary jeszcze ciągnie ostatatkiem sił, wszystko jest na nie i wszystko jest źródłem wycia....bije nas, odpycha..nie wiadomo co robić..wprowadziliśmy karnego jeżyka..bo już nie mamy pomysłów
reklama
D
delete
Gość
Majuska co to karny jeżyk ?
Zoyka ja to w programach Super Niania Zawadzkiej widziałam, masz taką poduchę czy cóś w tym stylu w kąciku i jak bachor dokazuje to go tam zaprowadzasz i każesz mu siedzieć dopóki się nie uspokoi, jak się uspokoi to się przytulacie , bachor przeprasza i niby jest wszystko dobrze ..do następnego razu..czyli do za 15 minut

azula
Fanka BB :)
Kłaczku na czym owo mycie polega .Moja mi tez lololo czyli wiele rzeczy myje niestety tak ,ze mam tylko dodatkowa robotę kiedyś psią kopę mi powycierała po całym przedpokoju chusteczka higieniczną
.Ale nie będę jej tego oduczać ani tym bardziej karać za próby pomocowe bo kiedyś mogę tego żałować

D
delete
Gość
Majuska i PAcka siedzi w tym kąciku na jeżyku ?
Julka jak ryczy to zasłania raczkami oczka tak tragicznie i od razu idzie po scierkę do kuchni i wyciera sobie łzy. No serce mi sie kraja wtedy.
Julka jak ryczy to zasłania raczkami oczka tak tragicznie i od razu idzie po scierkę do kuchni i wyciera sobie łzy. No serce mi sie kraja wtedy.
o dziwo siedzi, a nawet raz sama powiedziła, że chce tam iśc i poszła, tym " jeżykiem " jest koc zwykły poskładany na 4, więc wołała, "chcę na kocyk " ..mi się tam serce nie krajało
..teraz słyszę z góry wrzaski i awanturę, znowu jej coś przy kąpieli nie pasuje

Mycie okna w wydaniu Karola polega na pluciu na palec i mazaniu poszybi, po czym wycieraniu tego co napaprze papierowym recznikie, chusteczka higieniczna, lub innym, dowolnym papierem. Moze byc ulotka z kredowego papieru tez. Moze byc tez plucie na papier i wycieranie w ten sposob. Pomyslec, ze zaczelo sie od mycia okna ze mna,kiedy ja pryskalam plynem i oboje wycieralismy... To okno zawsze wyglada jak zarzygane, a jest od frontu jak na zlosc, wiec tuz przy chodniku.
Mamooo... Dziecko zalapalo faze na "Apoziot cietony" a ja juz tym rzygam!
Mamooo... Dziecko zalapalo faze na "Apoziot cietony" a ja juz tym rzygam!
reklama
Narzekacie?
Co powiecie na dziecko pijace sok z kubka przeciskarka do czosnku? pelen hardcore
))
Wanda wychodzi do jadalni i siada na dywanie poki sie nie uspokoi. dosc szybko wrzaski sie koncza i wraca do pokoju. Do szalu doprowadza mnie rozlewanie wszystkiego na lawie i wylizywanie z blatu.
Ide do kuchni, biedron placze mi sie pod nogami... zniecierpliwona rzucam na glos "Wanda Boze poczekaj na mnie" i w odpowiedzi slysze "Bozie, Bozie"

Wanda wychodzi do jadalni i siada na dywanie poki sie nie uspokoi. dosc szybko wrzaski sie koncza i wraca do pokoju. Do szalu doprowadza mnie rozlewanie wszystkiego na lawie i wylizywanie z blatu.
Ide do kuchni, biedron placze mi sie pod nogami... zniecierpliwona rzucam na glos "Wanda Boze poczekaj na mnie" i w odpowiedzi slysze "Bozie, Bozie"

Podziel się: