reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Poglupialyscie z tymi kolekcjami, rzeczywiscie jak Andzike bede miala drgawki od szmat :-p co za roznica czy to 2012 czy 2014? Dziecku wszystko jedno i to sluzy chyba tylko zapsokojeniu ego matek, bo innego wytlumaczenia nie widze.
W ramach drgawek zapraszam na poobiednia kawe na golasa w samym pampersie :-D

Tak sobie pomyslalam przy kotlecie... najwazniejsze jest przeciez by skomponowac wszystko z gustem i nie ubrac gwiazdeczek do paskow i fredzli do kokardek :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Anka ;-)rozmowa o ciuchach to jak o muzyce,filmie itp itd czyli może dla matek moda dla dzieci ale miło się patrzy na ładne i fajnie ubrane dzieciaki ,dorosłych też :tak:ja nie bardzo za muzyka nadążam piosenka "My słowianie" dla mnie dno i beznadzieja ,a teledysk dla erotomanów ale tez chwile pochepało mi się i podrgawkowało :-)a drgawek to bym od tego golasowania dostała :eek:przypomnij mi o tym jak na dworze +28 będzie :-D
PS anka powiedz Amerykanom ,ze maja flage bez gustu i stylu ;-)

Ostatnia edycja:
Azula jak spotkam Obame to mu powiem :-) Poza tym jest cieplo w domu i kawa goraca :-D
Wanda w ramach deserku wcina GOGO i nie mylic z wiadomym klubem :-D

Anka :-):-D:-D mnie tam flaga USA pasi ta CCCP była mniej gustowna ;-),a u mnie zimnawo i co toto owe GOGO???

Azula ja nie wiem jaka byla kolekcja Nexta rok czy 2 lata temu ;-) Jakby ja teraz wysprzedawali to chetnie kupie bo mi to wsio ryba jaka kolekcja byleby mi sie pdoobalo i wlasnie zgadzam sie z tym co napisala Ania.. byleby nie wszystko naraz i zeby dziecko nie wygladalo jak choinka. Tu falbanka, tam gwiazdka czy panterka (o nie trawie panterek!) i choinka gotowa ;-)

Ollena ,a taka czapeczkę i szalik kiedyś w lumpku kupiłam zamknij oczy ;-):-) 100_2106.jpg
Ania to znaczy Wandzia to GOGO wymyśliła?

Załączniki

• 100_2106.jpg
    100_2106.jpg
    32,1 KB · Wyświetleń: 49
Uff... Moje ostatniomalojedzace dziecko wpieprzylo pol pizzy (nie ma to jak zdrowe odzywianie) i poprawilo porcyjka frytek z piekarnika. No, w szoku jestem! Wszystko przez to, ze kiedy udalo mi sie go uspic, wzielam sie za sprzatanie, przesadzenie hibiskusow do wiekszych doniczek, posadzonkowanie rojcissusa, przeglad maluchow w mnozarce i wywalenie stamtad tych, ktore juz sie dorobily korzeni, wyniesienie reszty fuksji... i w efekcie nie ugotowalam obiadu, wiec poszlam na latwizne. Musze dzis jeszcze skonczyc zamowienie do Niemiec i bede odrobiona na dzis...

JEŻUUUUUUUUUUU dobijcie mnie szpadlem :-(
Wyjące dziecko jest ponad me siły i psychiczne i fizyczne... Może dojdę do siebie :-( kiedyś ...

reklama
Do góry