reklama
Florentyna
Fanka BB :)
hej
my po pięknym spacerze leśno polnym. Teraz Maks śpi, więc się biorę zaraz za obiad, obiecałam dziś chłopakom knedle z bryndzą.
Ej, ja nie miałam na myśli zwykłych " gaci dresowych" czyli stylistyki bawełnianej, bo tą wielbię. Zaraz pokażę co mnie tak okrutnie odstręcza:
buciki:
Półbuty MERRELL - Aquaterra J41077 Sulphur Springs | MĘSKIE \ Półbuty \ Codzienne MĘSKIE \ Sportowe \ Buty do biegania MĘSKIE \ Sportowe \ Do squash'a MĘSKIE \ Sportowe \ Halówki MĘSKIE \ Sportowe \ Fitness Merrell - sklep eobuwie.pl
albo
Sneakersy LACOSTE - Protect Lsp Spm 7-26SPM0055BT3 Black/Dark Turquoise | MĘSKIE \ Półbuty \ Codzienne MĘSKIE \ Półbuty \ Sneakersy MĘSKIE \ Sportowe \ Sneakersy Lacoste - sklep eobuwie.pl
no i z damskich - takie jak Misia wkleiła - brrr!!!
a dresy to takie z kreszu albo nie wiem jak się zowie taka gruba tkanina obrzydła, sztuczna i nie oddychająca, lekko połyskliwe toto jest. I wszelaki ortalion.
o takie - horror:
http://www.6pm.com/adidas-originals-kids-firebird-pant-little-kids-big-kids-blast-purple-ray-pink
Swoją drogą ja się pytam kiedy umrze wśród polaków przekonanie, że zadbany facet to pedał?
Ollena - mam nadzieję że paczka dla Poli dojdzie szybko, wysłaliśmy chyba we wtorek.
my po pięknym spacerze leśno polnym. Teraz Maks śpi, więc się biorę zaraz za obiad, obiecałam dziś chłopakom knedle z bryndzą.
Ej, ja nie miałam na myśli zwykłych " gaci dresowych" czyli stylistyki bawełnianej, bo tą wielbię. Zaraz pokażę co mnie tak okrutnie odstręcza:
buciki:
Półbuty MERRELL - Aquaterra J41077 Sulphur Springs | MĘSKIE \ Półbuty \ Codzienne MĘSKIE \ Sportowe \ Buty do biegania MĘSKIE \ Sportowe \ Do squash'a MĘSKIE \ Sportowe \ Halówki MĘSKIE \ Sportowe \ Fitness Merrell - sklep eobuwie.pl
albo
Sneakersy LACOSTE - Protect Lsp Spm 7-26SPM0055BT3 Black/Dark Turquoise | MĘSKIE \ Półbuty \ Codzienne MĘSKIE \ Półbuty \ Sneakersy MĘSKIE \ Sportowe \ Sneakersy Lacoste - sklep eobuwie.pl
no i z damskich - takie jak Misia wkleiła - brrr!!!
a dresy to takie z kreszu albo nie wiem jak się zowie taka gruba tkanina obrzydła, sztuczna i nie oddychająca, lekko połyskliwe toto jest. I wszelaki ortalion.
o takie - horror:
http://www.6pm.com/adidas-originals-kids-firebird-pant-little-kids-big-kids-blast-purple-ray-pink
Swoją drogą ja się pytam kiedy umrze wśród polaków przekonanie, że zadbany facet to pedał?
Ollena - mam nadzieję że paczka dla Poli dojdzie szybko, wysłaliśmy chyba we wtorek.
Ostatnia edycja:
Butki do biegania, powinny zostac do biegania - wtedy kolorowe wrecz mile widziane, bo widac biegacza z daleka. (Podoba mi sie tu zwyczaj jaskrawego ubierania sie biegaczy, z daleka ich widac, bezpieczne to.) Natomiast rzepy... Doroslemu facetowi?? Jakos mi sie kojarzy dupianie... Z kolei te polyskliwe dresiaki, maja jedna zalete - sa nie do zajechania - i kilka wad - wygladaja jak wygladaja, szybko sie mechaca (ale nie dra) w miejscach szczegolnie narazonych na wycieranie, no i chyba nie sa specjalnie oddychajace. To jakas dzianina z pewna zawartoscia bawelny + sporo syntetyku.
Kresze i ortaliony w dresach... BLEEEEE! Z reszta ortaliony itp. wynalazki to ja tylko w kurtkach doceniam.
Kresze i ortaliony w dresach... BLEEEEE! Z reszta ortaliony itp. wynalazki to ja tylko w kurtkach doceniam.
A ja dostałam jakiegoś pałera i porządki różne dziwne robiłam, najpierw porządki z psami, wytrymowałam, podcięłam, w miarę wyglądają
, potem rury przetykałam w umywalkach i kabinie, jakies te instalacje mamy "ujowieńkie", szybko się rury przytykają
potem zmieniałam pościel, prałam, zamiatałam ( mamy zepsuty odkurzacz
) a potem z bachorem poszliśmy na spacer do GSu:-)...teraz mi się bateryjki wyczerpały
Andzike uwielbiam Twoją ofcę, przyjedźcie, mam taką propozycję dla niej:

Andzike uwielbiam Twoją ofcę, przyjedźcie, mam taką propozycję dla niej:

Załączniki
azula
Ollena no właśnie chodziło mi o Nexta w 2012 dużo grochów ,zebra,i większość ubranek czy dla chłopców czy dziewczynek dla mnie świetne ,a teraz jakoś powtórka z rozrywki dużo bladego(wypłowiałego różu )dla dziewczynek ,a dla chłopaków w sumie nie wiele czegoś odkrywczego.
Dla mnie but sportowy to but sportowy gorzej jak kto ubierze tego typu buty co pokazały dziewczyny do spodni materiałowych typu wyjściowe ,a i tacy cudacy się zdarzają.
Andzike kocham tego twojego wilka w ofczej skórze zwłaszcza zarośnietego

Majuska podoba mi się propozycja stylizacji dla ofcy andzikowej:-)
Co do dresów to te paskudy dobre do prac mocno destrukcyjnych np napraw garażowych nieprzepuszczalne ,a smar na gaciach zostaje ;-)
Ja niestety tez ubieram się nie modnie bo w lumpkach w większości więc w najlepszym przypadku zeszłoroczne kolekcje :-)no i nie zawsze zresztą wsio do mnie pasuje lub nie czuje się w tym dobrze więc w niemodzie sobie żyję

Co do ubiorów to niestety stare powiedzenie mówi jak Cię widza tak Cie piszą dlatego staram się aż tak od bieżących nurtów nie odbiegać
Dzisiejsza Amelka na tzw"placu zabaw" nie wiem jak władzom miasta nie wstyd
w sumie bym tam nie chodziła ale dziecko chce z innymi dziećmi być 

PS Chyba pójdę za przykładem Olleny i profilaktycznie poproszę lekarkę o coś na odrobaczenie dość o tokso paskudztwach się ostatnio naoglądałam ,a kto wie co w takim piachu może być
Dla mnie but sportowy to but sportowy gorzej jak kto ubierze tego typu buty co pokazały dziewczyny do spodni materiałowych typu wyjściowe ,a i tacy cudacy się zdarzają.
Andzike kocham tego twojego wilka w ofczej skórze zwłaszcza zarośnietego

Majuska podoba mi się propozycja stylizacji dla ofcy andzikowej:-)
Co do dresów to te paskudy dobre do prac mocno destrukcyjnych np napraw garażowych nieprzepuszczalne ,a smar na gaciach zostaje ;-)
Ja niestety tez ubieram się nie modnie bo w lumpkach w większości więc w najlepszym przypadku zeszłoroczne kolekcje :-)no i nie zawsze zresztą wsio do mnie pasuje lub nie czuje się w tym dobrze więc w niemodzie sobie żyję

Co do ubiorów to niestety stare powiedzenie mówi jak Cię widza tak Cie piszą dlatego staram się aż tak od bieżących nurtów nie odbiegać
Dzisiejsza Amelka na tzw"placu zabaw" nie wiem jak władzom miasta nie wstyd

Załączniki
-
100_2222.jpg44,8 KB · Wyświetleń: 73
-
100_2228.jpg45,4 KB · Wyświetleń: 64
-
100_2241.jpg45,1 KB · Wyświetleń: 61
-
100_2246.jpg42,5 KB · Wyświetleń: 65
-
100_2237.jpg33,9 KB · Wyświetleń: 65
-
100_2220.jpg45,8 KB · Wyświetleń: 66
-
100_2239.jpg50,3 KB · Wyświetleń: 62
-
100_2221.jpg43,5 KB · Wyświetleń: 95
-
100_2240.jpg50,1 KB · Wyświetleń: 63
Co do ubioru jeszcze to nie trawie weluru,... no uczulona jestem na te 'dresiki' welurowe.
Azula Amelksa slodka i superowo wyglada! A co do Nexta to nowa kolekcja jest cudna! Piekny zywy zolty z niebieskim kroluje i roz tez ale raczej mocny:-)
Azula Amelksa slodka i superowo wyglada! A co do Nexta to nowa kolekcja jest cudna! Piekny zywy zolty z niebieskim kroluje i roz tez ale raczej mocny:-)
reklama
azula
Ollena nie dla mnie ten róż taki mało różowy
,a niebieskie było już w zeszłym roku( bardzo ładne tuniki )po prostu nic nowego dlatego twierdze ładne ale jakbym już to znała ;-) no i jakoś 2012 mnie bardziej jara ,a zeszły rok fajny ale cos jakby pośredniego między 2012 ,a tegorocznymi pomysłami PS Ollena dawno fot swoich dzieciaków nie dawałaś daj jakieś

Ostatnia edycja:
Podziel się: