reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Majuska ja tez nosze dresy z Flawless szerokie, do tego fajny t-shirt i zakiet:-) Podobno wygladam super i wiele osob pytalo skad mam takie spodnie. No szkoda, ze juz nadaja sie tylko po domu :(
A po domu tez nosze dresy of kors.
Kasia kiedy leci?
Co do sterydow to wiem, ze nie dluzsza mete, ale łapy jej pekaly, smierdzialy wiec zaaplikowalam. Pomoglo, ale teraz juz bedzie na pewno hardcore bo ani sterydow ani antybiotykow nie mam..

Ide robic szarlotke.
Pozarlam sie z Marsem, bo zazdrosny o moje czytadelko i o to, ze codziennie wieczorem musze poczytac. Dzis jeszcze cos dorypal i z tej obray wzial dzieci (pierwszy raz obydwoje!!!!!!!!!!) gdzies a ja mam chwile dla siebie. Obiadu niet ale szarlotke stworze.

reklama
Ollena - wygląda na to, że powinniście się częściej kłócić :-D
Zgodnie z sugestią majuski informuję, że dodałam foty na GZ :tak:

Andzike chyba tak ;-))

Azula ale kolekcja czego jest lepsza z 2012 jak z nastepnego roku? Jakby w sklepach sprzedawali poprzednie kolekcje to ok, ja biore to co mi sie podoba, zreszta na wyprzedazach kupuje sie poprzednie kolecje a nie terazniejsze.

Mars tez sie ubiera jakby sie zatrzymal w wieku 18ty lat, trampki szerokie, nieodpowiednie na niego spodnie i T-Shirty. Ja bym mu ubrala fajne przylegajace spodnie (nie skinny), takie zeby podkreslaly jego chudosc tylka i nog a nie worki ktore pogrubiaja go 3 razy.. ale on sobie nie da przegadac...

Ostatnia edycja:
Lepszym i gorszym nie ale ludzie inaczej postrzegaja czlowieka zadbanego (to sie wiaze z ubraniem niestety) a tzw niechluja...

Ollena, ale bycie zadbanym niewiele ma wspólnego z pogonią za modą - ja z racji pracy nie mogę się ubierać jak przywołany przez Ciebie niechluj, ale w d00pie mam czy mam na sobie bluzkę czy spódnice z kolekcji 2013, 2014 czy 2000... :no:
Bosh i znowu temat szmat przez cały weekend :-D

Andzike ale ja nic nie mowilam o kolekcjach bo ja chodze w niektorych rzeczach po 3 lata. O tym zeby ubierac sie adekwatnie do wieku czy figury.

Niechluj, to brudny, obdarty, "zapuszczony"... Ktos, kto sie ubiera niemodnie i moze nie dopasowuje odziezy do sylwetki, to jeszcze nie fleja przeciez.

No zalezy jak kto na to patrzy... Niech 30-40 latek chodzi w trampkach ale do trampek cos fajnego w stylu koszula, fajne jeansy a nie zatrzymac sie w wieku 18 lat i chodzic ciagle w tym samym.
NO ale jego strata, niech sie nie dziwi ze ja sobie ogladam innych facetow na ulicy i wzdycham do ich zadbanego wygladu. A on od razu ze to pedaly..

reklama
Ollena widzialy galy co braly i jakie spodnie na sobie nosilo:-p nie zmienisz czlowieka na sile i skoro mu to odpowiada to niech nosi. Jezeli jest czysty i nie czuc go z odleglosci pol mili tzn ze jest zadbany i ubiera sie wg wlasnego gustu.
A szmaty dziela sie na takie co dobrze scieraja kurz i na takie co kurzu nie zbieraja niezaleznie od kolekcji z roku 2012 czy 2014 :-p

Do góry