reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Cześć.

Leje od rana. Wyspalismy się bo spalismy aż do 7;45 .
Teletubisie obejrzane.

Wczoraj byłam u Okulisty ponownei bo już mnei wkurzała niemoznośc przeczytania etykietyki na jogurcie. W poniedziałek odbieram okulary do bliży ( tak to się pisze ? ) :)

reklama
Wanda wylala swoj sok na stol, pochylila sie i wytarla ryjek w rozlane skupiajac sie na szczegolowym wymoczeniu grzywki. Z okrzykiem WOSI uciekla do kuchni zarykujac sie ze smiechu. Wymyta i przebrana po milionowym zalozeniu kapci zdjela je i ze skupieniem dlubala sobie w nosie palcem od stopy. Chyba mam dosc? :szok:

no cisza
Kubul zasnął łaskawie ale po dzisiejszych figlach naprawdę resztką sił powstrzymałam się od dania mu klapsa :-( sprania po łapach ... bunt dwulatka ? nie wiem co ale zwyczajnie dzieć do wysłania w podróż dookoła świata :wściekła/y::no:

misia Mia tez ma bunt znaczy sie... moje pierwsze dziecko nie mialo takich akcji..

Wstalam z budzikiem jako niania dzien drugi i ostatni. Mia o 4 sie obudzila, wypila flache i szalala..chyba mi łeb pęknie.

Hej!
Jakaś odrobinę bezmózga jestem i robotę mam.
Paćka przechodzi przez wszystkie barwy tęczy na oku, ale ogólnie goi się;-)

Miłego dnia, idę coś odgruzować;-)

Hej,
wstalam z nieludzkim bolem kregoslupa, ktory dokucza mi od dawna ale dzisiaj zlamalo mnie w pol. Pije kawe i licze na poprawe
Wczoraj wybralam sie na spacer... boska pogoda, lekki wietrzyk i slonko. Kawal drogi od domu i czegokolwiek zabudowanego zerwal sie wiatr a z nieba lunelo. Wichura wywrocila wozek z Wanda i nie wiem jak ja podlozylam gdzies reke z boku ze padajac nie uderzyla glowa w chodnik tylko oparla sie na mojej dloni :szok: Armagedon trwal 5 minut i wyszlo slonce. Wanduli nic sie nie stalo i nawet sie nie wystraszyla, ja mam wykrecony lekko nadgarstek. Cud chyba stal sie dlatego ze akurat stalam przed nia i poprawialam czapeczke bo gdybysmy jechaly to nie byloby tak wesolo....

O matko, Aniu scena koszmarna... wozka nigdy mi nie przewrocilo...ale wychodzi na to, ze dzieci na Wsypach nawet w wozkach powinny miec kask!

reklama
Do góry