reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Hełoł :-)
mam podobnie - brak weny i całej reszty :-(
zaniosłam indeks do dziekanatu :-D :szok::szok: w drodze powrotnej pozwiedzałam galerie, poszłam do przedszkol,a do którego będziemy składali papiery i tyle.
No i oczywiście wydałam kasę na gamonia :-(

reklama
A ja bylam w Debenhams i wszystko 70% off! Kupilam idealny stanik za 4euro! drugi mniejszy wzielam i za maly, jutro wymienie na taki sam model jak ten za 4eu tylko inny kolor:-)
Naczynia,gary,ubrania, buty wszstko 70% off! Jutro poszepram tez za bluzkami dla babci bo tam moga byc takie akurat na nia a zamowienie zlozyla u mnie...nie moge sie doczekac, dzis kasy tyle nie mialam:-))

misia - o co Kubula się wzbogacił tym razem??
:zawstydzona/y: ostatnio zara uzupełniła jego garderobę :-D więc dziś skromniutko :-D
dwie piżamki - długie i krótkie gacie to w tk maxx ale miałam z tej firmy już jakieś rzeczy dla niego i fajnie się nosiło. A w Benettonie - spodenie khaki i dwie koszulki z długim i krótkim rękawem. I jeszcze w Geoxie oglądałam buty dla Kubuli bo jakoś ciepło się robi :no: i czarno widzę jego chodzenie w butach z jesieni :-(
Sobie w nagrodę za sesje :-D (wszak 5,0 mi wychodzi :zawstydzona/y:) kupiłam malusi drobiazg u Kruka :-D
Ollena jak to off 70% i kupiłaś :szok: a Twa teoria że na wyprzedażach to jakiś syf, kiła i mogiła ? i rzeczy ze skazami i niepełnowartościowe ?

Cześć,

Mnie dzisiaj okropnie bolała głowa. Rano było cudnie ciepło i słonecznie a potem , nagle się zachmurzyło i zaczęło padać. Od razu poczułam się senna i przyszedł ból głowy. Po trzech godzinach męczarni pomogły dwa pyralginy.

Jak dobrze ,ze już piątek. :tak:

JUlka już składa proste zdania : moje to je (moje to jest) , daj jej to, mam am, mam fuu ( mam kupę), daj am, daj tii ( daj pić), ne chcem , tata ma am, Mam nadzieję ze w końcu nie będzie urywać końcówek wyrazów typu jes{T}

Wybraliśmy rowerek. Juz go mamy :-D

Tola | GRAND- Rower górski, rowery trekkingowe, rowery miejskie

Nie bardzo cokolwiek mi się chce:eek:
Misia Ollena zawsze jest i była zagadką :tak:
Ollena sama bym skorzystała 70% to :happy2:fajna oferta
Aniu naprawdę jakiś powiew straszny musiał być dobrze,że nic poważnego się wam nie stało.
Zoyka rower fajny .Amelka też mówi zdaniami dziś doszło słowo kredka oraz Galusia (do mastifki).Tez mówi mama chodź,Daj kocki(klocki) ,Amam kiwi ,Tata jedzie autkiem itp ale mowa zależna jest od wędzidełka pod językiem .Natomiast nocnikowanie na razie dalej nie.:zawstydzona/y::-(Ostatnio zaczęła cisnąć więc jej ściągnęłam pampka posadziłam na nocnik to sobie posiedziała i ze śmiechem postękała .Zostawiłam nocnik przy niej nie założyłam pampka tylko same rajtki no i za chwilę mi dziecko łaziło z szeroko rozstawionymi nogami z okrzykiem kupka bee:blink:

Azula powiedz mi co te dzieci mają z "kupka be" ?? Kubul też tak krzyczy :-D
No Ollena ... cóż pamiętam napaść słowną na mnie - miłośniczkę wyprzedaży wszelakich oraz Katrinę, która biedaczka kupiła stanik za 50% ? :-D a dziś za 30% chce dwa nabyć :sorry2:
Zoyka a Julka pedałuje ? bo Kubul mało chętnie, chciałam mu kupić biegowy rowerek ale jednak Kubul jest za szybki a ja za wolna i nie dam rady go dogonić.
robiąc przegląd prasy i innych serwisów wpadłam na ...
Śmierć za odmowę przysięgi w kościele - WPROST
powiem Wam, że ciśnienie mi podskoczyło.

Misia - mam nadzieję ze pedałuje. Musi się nauczyć ze trzeba mocno nacisnąć .Nogi na pedały już stawia i próbuje . Sama na niego wchodzi i jest fascynacja dzwonkiem.

Misia Amelia jeszcze twierdzi ,ze kupka bee i jej pupke zje :confused::szok:
Zoyka no dzwonek na bank jest interesujacy:-)
A co do Olleny to o ile sobie przypominam jej m ma skromniej opłacana prace więc może to zarzutowało na jej typach w kupowaniu jest przeciwniczka kupowania używek ale chętnie je sprzedaje;-)
Ja z kolei ciesze się ,że coś tanio mogę kupić.I działa tu stare powiedzenie punkt widzenia zmienia się od miejsca siedzenia i czasem by pasiło nieoczekiwana zmiana miejsc :tak:.a wtedy okazuje się ,że nic co ludzkie nie jest nam obce :cool2:

reklama
Azula jakby miała więcej czasu to bym brykała na ciuchy :-( a tak jak robotę skończę to nie mam za bardzo gdzie i jak :-( w soboty szkoda mi czasu jak już mam wolną sobotę. W marcu i w kwietniu już wiem, że jedym wolnym weekendem będzie 1 marca oraz Wielkanoc. Reszta jak nie zajęcia to szkolenia z roboty :-(
lece ubić młodego.

Do góry