reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Misia strach sie bać z czym wyszlibyście z takiej np.wystawy psów jak ta dzisiaj u nas :-D

wszyscy skoki oglądają ?:-D
berneński pies pasterski by to zapewne był :-D albo jakieś inne wielkie bydle bo małych piesków typ jazgota się Kubul obawia.
Ollena - chłopiece z zary też się tak sprzedają ?

reklama
misia nie wiem, nie mam chlopiecych ale jesli masz to radze probowac, ludzie lubia :-) A masz gdzie wystawiac?

Majuska zazdroszcze wystawy!
A mialam Ci wczoraj juz napisac... wiem, kota nigdy bym nie kupila! moja mama dokarmia 3 i jeden z nich jest boski czarny przytulas, zaluje ciagle ze jeszcze nie mieszkam u siebie w PL i nie moge go zabrac..

hejo

Zrobiłam sobie samotną wyprawę po sieciówkach. 5 godzin byłam na samotnym szwendaniu. Kupiłam sobie tę bluzeczkę co mi jej kiedyś M nie chciał kupić. Do tego tuniczkę i apaszkę w Resrved. Julce kupiłam czapeczkę w Smyku i bodziaka.
Byłam w Zarze. Ależ mają piękne rzeczy. Powiem Wam,ze można było kupić sporo ciuszków w dobrej obniżonej cenie.

Zoyka ja kupilam tam troche na przecenie, bluzki, koszule dla Mii za 2,99 nawet. Kupilam jej katane, koszulke na lato, koszule biala, kilka bluzek, Patrykowi tez cos na lato i wszystko w super cenach. Nie wszystko na raz bo ja za kazdym razem jak jestem to cos wygrzebuje. ;-) Kurtki wiosenne byly, jedna granatowa w biale grochy, mialam brac ale w koncu kupilam bezrekawnik z nowej kolekcji.

Misia - nie ten fason dla Julki. :) Siedzę i szukam. Ta co Ania wrzuciła była super ale aukcja się skończyła i już jej nie ma.
Widziałam w Reserved fajną, nawet dwie. Jednak 89 zł za sukieneczkę nie dam.

A jak jest z rozmiarówką w Zarze ? Chciałam kupić Julce bluzkę. Nie było 92 . 86 wydawało mis ię dobre ale ze to 86 to nie wzięłam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Zoyka a jaki Julka nosi teraz rozmiar i gdzie jej najczęściej kupujesz ? poza tym w zarze możesz zwrócić ubrania - masz na to chyba 30 dni.

Heloł :-)
Wczoraj wyszłam z roboty o 19, już mi się nawet nie chciało włączać kompa w domu, chociaż specjalnie nie świętowaliśmy Walentynek, P. padł razem z Kacprem, ale odbiliśmy sobie dzisiaj :-p
Za to Kacper przesyła spóźniony walentynkowy znak pokoju:-D
Zobacz załącznik 610378
Dziś zrobiłam P. urodzinowy obiad niespodziankę, urodziny ma co prawda dopiero w czwartek, ale dziś jego siostra miała jedyną wolną sobotę, więc nieco imprezę przyśpieszyliśmy:tak: Koleżanka zrobiła mi tort - czekam na zdjęcie od niej, sama nie zdążyłam zrobić, bo jakoś szybko się rozszedł. Było przesympatycznie, oczywiście panowie przeforsowali oglądanie skoków, ale nawet mi się udzieliło... A najbardziej udzieliło się Kacprowi - odkrył nowe miejsce do skoków - szafkę pod TV:no:

Flo - krew mi się zmroziła... :no: cholercia to już druga taka akcja :-( biedna Flo ... też nie widzę opcji z eutanazją, może ten kaganiec o którym pisze majuska to niegłupi pomysł. Qrde, strasznie słaba sytuacja :-(
Nawiasem mówiąc Shiba, maltanka mojej mamy została dziś pogryziona przez spaniela, na szczęście obyło się bez szycia...:no:
katrina - loczki imponujące :-)
majuska - obejrzałam sobie zdjęcia na FB, super wystawa :-) ja bym z niej wyszłam z owczarkiem niemieckim, to moje niespełnione marzenie:tak: obawiam się tylko,że to są za mądre psy dla mnie, dlatego muszę zadowalać się Szirką (bo Nelka jest mądrzejsza od wszystkich owczarków razem wziętych, ale za późno do mnie trafiła, żebym mogła ją zepsuć:-D)
kłaczek - wrzuciłaś przepis na GZ?

Coś jeszcze chciałam, ale jak zawsze zapomniałam... :zawstydzona/y:

reklama
Do góry