reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

misia koszula boska, ale spodnie absolutnie nie;) Musze zobaczyc czy maja jeszcze w sklepie jakies fajne koszule na przecenie dla chlopcow.

Co do obrazkowych ubran to Patryk ma jakies tam ma ale unikam bajkowych. Mii nie kupuje obrazkowych bo pozniej do niczego to nie pasuje i wyglada jak choinka. Wole jednokolorowe lub wiecej ale wtedy np legginsy z wzorkiem a gora gladka lub poprostu stonowana. Zreszta zrobilam furore ubrankami Mii na grupie Matek z Dublina, jako ze nie sa rozowe, slodko pierdzace i cholinkowe tylko stonowane, ciemne i z wyrazem ;-) cytuje tylko.. ale wiem ze moge kupowac bo ide jak swieze buleczki;)

reklama
Czesc :)
Linki z zary mi sie nie otwieraja, przerzuca na strone glowna.
Wychodzi, ze kiecke kupia Flo dla Maksia :-)
Lubie Wande w legginsach i spodniach ogrodniczkach, wyglada beznadziejnie w spodniach na pasku i spodnicach - pewnie przez tlusty brzuszek :-D do legginsow dluzsze tuniki, sukienki marszczone od karczku i luzne. Czeka mnie wymiana garderoby po zimie, bo dziecko mi wyroslo a 86 cm w zasobach jest w jakis marnych ilosciach.

Ollena dzieki, GO podzialalo :) Bialo zielony komplecik jest fantastyczny, u nas odpada bo:
1. fason i kroj kompletnie nie do budowy ciala Wanduli
2. w zielonym wyglada tak koszmarnie, ze bardziej sie nie da
Butki te jasne :)

Oj tam Ania a jaka Wanda ma ta budowe, ze jej nie pasuje? za szerokie biodra, bary czy za duzy biust? ;) plisss ;)

Zoyka to taka letnia, ja myslalam ze chcesz cos bardziej na okazje ale bez szału.

Bo właśnie Zoyka - lukałaś w HM i CA ? Jak masz Cubusa i Kaphla to tez luknij bo tam też są całkiem gładkie rzeczy :-D
wiedziałyście, że mango ma też linie dla dizeci:
MANGO KIDS

reklama
Wybraliśmy się spacerkiem do centrum. Zaliczyliśmy nową knajpę z rybami. Dorsz w cieście piwnym był dobry. Wracając (pchałam pusty wózek bo JUlka szalała obok) potknęłam się i wywaliłam na kolana jak gamoń. Dziecko podbiegło pogłaskało mnie i pocałowało w obłocone kolano. :-D

Idąc daj , prawie przed nosem wyskoczył ( albo wypadł) chłopak z okna. Nie czekaliśmy juz na rozwój wydarzeń bo wiało. Widzieliśmy tylko ze jak przyjechała karetka to go reanimowali. Cienko to widzę bo walnął w chodnik głową :tak:i się nie ruszał. brrr

W HM byłam, w C&A jeszcze nie. Zapomniałam o Mosquito. Jutro będę w Koszalinie to jeszcze połażę.

Olena no chciałam sukieneczkę wyjściową ale jednak w tylu casual żeby to nie było galowa a potem na co dzień.

Flo - Endo całkiem fajne, kolekcja Mango tez niezła i ceny nawet przystępne.

Do góry