Niech mnie ktos dobije... Ugotowalam obiadek i obzarlismy sie jak prosiaki. Przepis sciagniety z neta, jeden z pierdylionfofdziesiatnastu na tego typu danie, ale wart kazdej kalorii i skrupulatnego zanotowania w Specjalnym Kajeciku na Sprawdzone Przepisy.
reklama
Zoyka co do kiecek nie doradze, ja lubie dresowe na codzien. Zara ma cudowne kiecki ale drogie.. a widzialas ich terazniejsza kolekcje? przepieeekne kolory!
Jedna dziewczyna wysyla mi tiulowa spodnice z Nexta, do tego kupie jakiegos czadowego t-shirta i Mia ma kreacje na Swieta :-)
Flo rozumiem.. chwala Bogu ze nie stracilas pol twarzy......Nie wyobrazam sobie zlapania psa za kark zebami, nie mam tak mocnego uscisku zeby cokolwiek zdzialac geba.
U nas Walentynki takie, ze Mars zrpbil mi niespodzianke i wrocil godzine wczesniej z pracy ( a raczej powiedzial ze konczy o 20 a konczyl o 19). Przyniosl rafaello i sliczna bransoletke Guessa...zamurowalo mnie, bo mi powtarzal kilka razy ze nie bedzie prezentow wiec kuzwa jak zwykle wyszlam na glupia i nie kupilam
Mia drugi raz miala dzis straszny problem ze zrobieniem kupy, plakala i wyla, cala zesztywniala i spocila sie ze miala krople potu a czole.. masowalam, posadzilam na wc i wyszla ogromna kupa... masakra. Je zupy, duzo pije, slodyczy nie jada..nie wiem kuzwa od czego
Jedna dziewczyna wysyla mi tiulowa spodnice z Nexta, do tego kupie jakiegos czadowego t-shirta i Mia ma kreacje na Swieta :-)
Flo rozumiem.. chwala Bogu ze nie stracilas pol twarzy......Nie wyobrazam sobie zlapania psa za kark zebami, nie mam tak mocnego uscisku zeby cokolwiek zdzialac geba.
U nas Walentynki takie, ze Mars zrpbil mi niespodzianke i wrocil godzine wczesniej z pracy ( a raczej powiedzial ze konczy o 20 a konczyl o 19). Przyniosl rafaello i sliczna bransoletke Guessa...zamurowalo mnie, bo mi powtarzal kilka razy ze nie bedzie prezentow wiec kuzwa jak zwykle wyszlam na glupia i nie kupilam
Mia drugi raz miala dzis straszny problem ze zrobieniem kupy, plakala i wyla, cala zesztywniala i spocila sie ze miala krople potu a czole.. masowalam, posadzilam na wc i wyszla ogromna kupa... masakra. Je zupy, duzo pije, slodyczy nie jada..nie wiem kuzwa od czego
Witam 
Katrina loczki sa nieprzecietne
Zoyka z ciekawosci weszlam na allegro i juz na pierwszej stronie znalazlam taka sukienke, mnie sie podoba
NEXT Śliczna SUKIENKA _GRAN. FLORAL _ CUDEŃKO 92 (3938157881) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Do wyboru masz 2500 kiecek dla Julki.
Ollena trudno powiedziec, moze cos zjadla i zablokowalo. Sprobuj podac wieksza ilosc mleka i jogurtu naturalnego.
Obiad zrobiony, rodzina spi i jest spokoj z cisza w domu
Walentynek nie bylo, poszlam spac o 22 chociaz przelotem sie widzialam z chlopem gdy wrocil z pracy. On jeszcze jadl a ja ziewalam wiec tylko przez sen zarejestrowalam ze wlazl do lozka 
Katrina loczki sa nieprzecietne

Zoyka z ciekawosci weszlam na allegro i juz na pierwszej stronie znalazlam taka sukienke, mnie sie podoba
NEXT Śliczna SUKIENKA _GRAN. FLORAL _ CUDEŃKO 92 (3938157881) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Do wyboru masz 2500 kiecek dla Julki.
Ollena trudno powiedziec, moze cos zjadla i zablokowalo. Sprobuj podac wieksza ilosc mleka i jogurtu naturalnego.
Obiad zrobiony, rodzina spi i jest spokoj z cisza w domu

D
delete
Gość
Aniu śliczna ta Sukienka , ale nie kupuję sukienek na odległość bo Julka jest niewymiarowa ,ma nietypową sylwetkę i może nie pasować.
Ostatnio nacięłam sie z bryczesami. Niby wymiary podane, a spodenki za ciasne.
Ostatnio nacięłam sie z bryczesami. Niby wymiary podane, a spodenki za ciasne.
azula
Fanka BB :)
Zoyka sukienki to mały pikuś da się jeszcze kupić na odległość gorzej portki ja już tylko z regulacja w pasie kupuję bo inaczej Amelce z tyłka lecą.Mam leginsy z Nexta i chyba kiedyś jako krótkie będą używane bo niestety za luźne w pasie.
Byliśmy na wystawie psów...zauroczonam co poniektóymi sierściuchami, wypstrykałam aparat:-) Paćka szalałą, biegała pomiędzy kaukazami, nowofunlandami, amstafami, rotweilerami....maskara:-)..zainteresowały ją na chwilę pokazy agility;-):-)
Zoyka to jest pewien problem dlatego najlepiej dobierac fasony luzne marszczone przy karczku.
Wandula ma brzusio i nie zdecydowalabym sie na bardziej opieta sukienke. Zreszta ta mnie tak zauroczyla ze chyba poprosze mame aby kupila a cena jest bardzo przystepna. Akurat bylaby na jesien w tym rozmiarze.
Wandula ma brzusio i nie zdecydowalabym sie na bardziej opieta sukienke. Zreszta ta mnie tak zauroczyla ze chyba poprosze mame aby kupila a cena jest bardzo przystepna. Akurat bylaby na jesien w tym rozmiarze.
Azula na Kubule spodnie dresowe na 78/82 są idealne na szerokość w pasie, tyłku.Zoyka sukienki to mały pikuś da się jeszcze kupić na odległość gorzej portki ja już tylko z regulacja w pasie kupuję bo inaczej Amelce z tyłka lecą.Mam leginsy z Nexta i chyba kiedyś jako krótkie będą używane bo niestety za luźne w pasie.
Ollena byłam w zarze - jest jeszcze jakaś końcówka wyprzedaży a ponieważ byłam z dzieciem to nie dałam rady obejrzeć nowej kolekcji. Chciałam oblukać co jest fajnego w zarze home - ja nie oblukałam - Kubul natomiast zakochał się w psie, Miętoli go, przytula. Kolejny kurzak, W księgarni nie było lepiej

reklama
misia ja tu nie widzialam Zary home.. jedynie w necie, ale fajne rzeczy maja. Ale sasiadka byla, pokazalam jej kolekcje Zary sie zauroczyla, ma sie przejsc bo nigdy tam nie zaglada. Ja wlasnie sprzedalam troche rzeczy po Mii (rzeczy Zarowe uzywane ida jak swieze buleczki, na jedna bluze mialam 5 chetnych!) takze moge kupic nowe:-)
Anka ja sie obawiam, ze Mia to miala przez rogalika drozdzowego z nutella, wczoraj pieklam.
Anka ja sie obawiam, ze Mia to miala przez rogalika drozdzowego z nutella, wczoraj pieklam.
Podziel się: