reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

reklama
Zoyka to nie ja kupilam te sukienke, szlag mnie trafil bo pisze do mamy zeby mi ja wziela i co? doopa, ktos byl szybszy. W przypadki nie wierze i to musial byc ktos podczytujacy ktory wykorzystal podany link :confused: Bede polowac na te kiecke u kobiety, moze wstawi nowa aukcje.
Andzike nie wiesz co mowisz z owczarkiem :-D Tabris z mina debila pod drzwiami :))))

Zoyka taką rozmiarówkę ma zara, musisz sprawdzić i dowiedzieć się dokładnie jak zwroty wyglądają to spokojnie Julce przymierzysz w domu.

Hej!
No dobra dziewczyny..ta ja wzięłam, tą sukienkę:-p

Dziś wystawa , second day - sitsu, maltany, pudle, retrivery....i ONki, jakby co Andzike gnaj, może zdążysz, ONków jest zawsze bardzo dużo, Paćka z Kacprem zrobią zamieszanie, a my jakiegoś ONa skubniemy:-D Chociaz ja wczoraj się upewniłam, że moje niespełnione marzenie to Erdel:-)

Aniu..mina Tabiego bezcenna:-D

Kacper z sercem mnie rozwalił:-D Andzike ucałuj Pawła :tak::-)

....z tą sukienką żartowałam;-)

Zoyka ja na szybko. Kupuje Mii w Zarze rozmiar 2-3. Jest taki sam jak 24-36. Sukienki sa jeszcze za dlugie (szczegolnie smiesznie wygladaja do kurtki zimowej) a cala reszta super. Takze Ty spokojnie tez mozesz 2-3, bedzie na Julke idealnie. Kupuje tez 24-36.

Hełoł :-)
Zoyka ale rozmiar 24-36 miesięcy tu właśnie występuje to 94 i jest ciut mniejszy od rozmiaru 2-3 lata :-)
Kubul ma teraz i 94 i 98 no i moje ulubione spodnie dresowe w rozmiarze 12-18 miesięcy :-D Lubie zarę dla dzieci bo jako jedna z nielicznych firm nie ozdabia ubrań jakimiś durnowatymi o prasowankami. Mogę kupić normalny gładki podkoszulek i nie rozumiem dlaczego w firmach szyjących dla dzieci pokutuje przeświadczenie że MUSI ubranie być ozdobione bobem budowniczy, napisami na całe plecy i pół klaty. Jeszcze w reserved można kupić coś bez napisów.
Kubul rano wysypał zawartość proszku do zmywarki i zrobił sobie tor wyścigowy :-( prysznic, wszystko do prania... nic tak nie podnosi ciśnienia o poranku jak odkurzanie kuchni i zmywanie podłogi. A on tak sobie biegał od nas z sypialni do kuchni :-( akurat już bramkę otworzyłam żeby bazylia mogła zjeść a m. wczoraj nie schował proszku do szafy :-( SZIT.
Miłego dnia.
Andzike - ucałuj Kacpra jeszcze Walentynkowo :-D

cześć,

przecież to nie dzieci nakręcają te hello kitty , świnki peppy itd. Dziecko w wieku Julki ma gdzieś czy ma na sukience Hello kitty czy nie. To rodzice nakręcają to wszystko. Jak tak wczoraj łaziłam to rzeczywiście miałam przesyt tego badziewia z hello kitty i innymi.
24-36 to to samo co 2-3 lata. Zara to widzi inaczej ?

Zoyka jeszcze inaczej. 2-3 lata to podobno jak niemowlece 12-18 i tu sie zgodze co do niektorych ubran.
Zwroty wygladaja tak, ze kupujesz i oddajesz, masz na to 28 dni bodajze. Ja kupuje i bardzo czesto oddaje, nawet metke mozesz oderwac bylebys rachunek miala.

Ja kiecy nie kupilam jakby co!!! ;-)

http://www.zara.com/ie/en/kids/baby...s)/dresses/checked-dress-c567590p1712551.html
http://www.zara.com/ie/en/kids/baby...s/combined-daisies-dress-c567590p1787522.html
http://www.zara.com/ie/en/kids/baby...ined-dress-with-appliqué-c567590p1791534.html
Moje typy:) a Zara teraz ma boskie kolory ten delikatny roz z mieta...cudowne!

Ostatnia edycja:
Zoyka ja tam nie wiem jak to jest z tym kto i co nakręca .Fakt tak małe dzieci jak Julka czy Amelka nie powiedzą wyraźnie ,że chcą ubranko z takim czy innym nadrukiem ale jak się widzie ,że dziecko "kocha" Kubusia Puchatka czy Tomka to jakoś tak rodzice kupią właśnie z tym nadrukiem ubranko.Ja mam pojedyncze sztuki z bajkowymi postaciami sporo z jakimś innym czymś i sporo gładkich .Ta sukienka co ja Ania dała w linku z alla nie w moim guście za ciemna mi się wydawała ponura dlatego ja bym jej nie kupiła :-)
Andzike walentynkowy Kacper słodki:-D
Majuska jakieś foty z wystawy :tak:nachodziłam się kiedyś i moim marzeniem jest gryfonik lub Toy terier rosyjski(odmiana długowłosa)z olbrzymów wilczak czesko slowacki (takie pso wilki) no i baucerony ale jak miały ciachane uszy dla mnie były piękne jakby połączenie rottweilera z dobkiem.Ale jednak z wiekiem ku tym mini pieskom bardziej mnie ciągnie dla samej Gali samego jedzenia muszę się nadźwigać ,a stawy i kręgosłup już nie te :eek::no:

reklama
wg zary to dwa różne rozmiary :-D ale np mnie to odpowiadało :-D
Nie oddawałam w zarze nigdy bo jakoś te zakupy były trafione albo ciągnę Kubula do sklepu - ale przy mnie ludzie oddawali i nie było akcji a dlaczego, a może jednak. Pani tylko sprawdzała wewnętrzne metki czy oby ten ciuch to z zary :eek: Zresztą :zawstydzona/y: Kubul ma np takie same spodnie tylko że rożnych rozmiarach :-D tak wiem mój m. mówi że jestem walnięta a;e nic na to nie poradzę.
Zoyka nie do końca - Kubul uwielbia i świnkę Peppe i Tomka więc jak coś zobaczy to uwierz naprawdę ciężko jest go przekonać że jednak nie kupimy tego. Kiedyś mu kupiłam poduchę z Tomkiem ... jest dość wyeksploatowana :-D No i do czasów koszulki z kapphala też myślałam że dziecko nie zwraca uwagi na to co ma na sobie: ale ta koszulka jest kolorowa, ma białym tle są sceny "miasteczkowe" z mnóstwo sie na niej dzieje. Nigdy nie zapomnę reakcji Kubula gdy mu ubrałam ją pierwszy raz - te komentarze :-D
I zapomniałam się "pochwalić" - Kubul się zerwał dziś o 7 z hasłem kupka i pobiegł do łazienki :eek: wykończy mnie to dziecko.
Ollena NIC się nie otwiera :-(
się otwiera tylko trzeba zrobić GO :-D
a to moje typy:
http://www.zara.com/pl/pl/dzieci/ch...janymi-rękawami-i-stójką-c564751p1691038.html
http://www.zara.com/pl/pl/dzieci/ch...dnie-z-dzianiny-dresowej-c564753p1712549.html

http://www.zara.com/pl/pl/dzieci/ch%C5%82opiec-%283-14-lat%29/bielizna/pi%C5%BCama-z-%C5%82%C4%85czonych-materia%C5%82%C3%B3w-c570504p1666794.html

teraz kupiłam mu na wyprzedaży na zimę bez aplikacji, napisów także liczę że uda mi się kupić kolejną.

Ostatnia edycja:
Do góry