reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Cena miejsca na cmentarzu nie zależy od księdza ,a od miejsca .W Warszawie czy Krakowie i tez zależy od cmentarza ceny są inne niż w jakiejś tam Wólce.No,a firmy pogrzebowe musiały skalkulować i zmniejszyć koszty bo jak śp Zbysia chowaliśmy zasiłek był 6000 teraz 4000.A i tak musieliśmy jeszcze z własnych pieniędzy dołożyć.Zoyka no babci żal bo tak być nie powinno by własne dziecko chować:-(

reklama
dzień doberek

Aniu - u nas na szczęscie wiało tak gdzieś przez 2 godziny i uspokoiło się. Dziś jest tak w miarę.

Ania nie wiem gdzie ta norma z trawnikiem i baldachimem bo ja pierwszy raz slysze. Moze kwestia duzego miasta? nie wiem, ale u nas nigdy czegos takiego nie bylo. Musze spytac rodzicow jak np w miejscowosciach obok nas bo maja na swiezo.

Ksiadz za sama msze wzial te 700zl.
Trumna ok 1000zl, wieniec z zywego swierku za 60zl zamawialam i mialam ogromny i piekny.

Katrina fajne loczki:-) ale krociutkie bardzo wiec nawet nie ma co obcinac:-)

Ostatnia edycja:
Kubulas bardzo lubi jak się go głaszcze po główce i robi coś z włoskami. Przytulił się do mojej koleżanki, bo juz był bardzo śpiący, a ona go głaskała po główce i wpadła na pomysł, że zrobi małemu kiteczkę, a Jemu w to mi graj.

Dziewczynki skopiowałam to:

Kochanie mamusie. Wybaczcie wielkość czcionki, ale chcę aby post był widoczny.
Kasiulka ma wypożyczone łóżko (to które załączyła na zdjęciu). Skoro wypożyczone to musi za niego płacić. A ja mam w domu takie specjalne łóżko rehabilitacyjne (służyło mojej mamie) i obecnie nie jest nam potrzebne, zbiera tylko kurz na strychu. Bardzo chcę oddać Kasi to łóżko, ale koszty transportu mogą mnie powalić finansowo. I tu prośba o pomoc do Was - robimy zrzutę na transport, aby Kasiulka mogła dochodzić do siebie we własnym wyrku??? Wierzę w Was drogie mamusie Czerwcowe :)

I tu pytanie - czy któraś z Was ma kogoś znajomeg
o, kto zajmuje się transportem i zrobiłby to za rozsądną cenę?????

Ostatnia edycja:
Katrina zazdraszczam :tak:choć w sumie nie ma czego ;-)Amelce poza czesaniem (najlepiej ja sama) nie da się zrobić z włoskami po pierwsze ma je chudziutkie po drugie nie cierpi to znaczy chce by jej np zapiąć spinkę by ja zaraz zdjąć.Potajemnie czasem jak jej założę pochodzi dłużej gorzej jak wyczuje ,że coś ma zaraz zdejmuje:confused:.

Katrina napisz skad dokad?

Azula Mii rosna teraz wlosy z kazdej strony, nowe, krociotkie i dluzsze, kazde innej dlugosci, widze juz ze bedzie miala wlosy po Marsie a nie po mnie na szczescie. Dlugosc ma za łopatke ale sie kreca. Jeszcze sa wiotkie wiec jak ma rozpuszczone to zaraz sie wkurza bo ma w oczach uszach i buzi, musi miec zwiazane. Kiedys miala z tym problem, teraz juz rozumie po co to robie i nie oponuje. Najgorsze te czapy teraz bo zaraz wszystko sie rozwala i ciagle trzeba poprawiac.

reklama
Azula - Magda nie lubila wiazania wlosow, tak samo jak Amelka.

Ollena - napisze do dziewczyny I zapytam gdzie mieszkala jej mama (ona mieszka w Mszczonowie to jest pod Warszawa), a Kasia dla ktorej ma byc zawiezione lozko mieszka w Poznaniu. Ale napisze I zapytam dokladnie.

Do góry