reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Misia gratulejszyns !!!!! jak to uczciliście, czy było sushi na nagim ciele ???

Spędziłam wieczór na stronkach oshkosh i carters, bo przyjaciółeczka moja z Usa pozwoliła mi sobie zrobić zakupy na wyprzedażach:-D...no i zrobiłam:-)

Andzike piękne:-D:-D

reklama
Oj dzięki :-D ale my na śłub wybraliśmy 22 lipca 2000 r, :-D tylko się bujamy razem od 2 lutego 1992 roku :-D a że lubimy świętować to obchodzimy dwie rocznice :-D

Hej,

Zoyka ale norowirus to chyba odmiana rota jedna z wielu? btw objawialo sie kibelkiem przeciez.. a moj tato ma goraczke, kaszle, katar, opruszczki za polowie ust i ogolne rozbicie. Ale przyjacilki mama miala cos podobnego i 2 tyg nie mogla wstac zlozka bo jej tak slabo bylo i jesc nie mogla wiec to widocznie taki wir.

katrina obys sie juz wykurowala na cacy i juz nie wrocilo..

Patryk wczoraj wieczorem dostal goraczaki, wiec dzis zostaje w domu. Masakra moje starsze dziecko raz na ruski rok z goraczka choruje, oby to byl jednorazowy wybryk.

misia duuzo zdrowka dla Was, wszystkiego najlepszego, duzo milosci i sexu oczywiscie:-))

wpadam z Dzień Dobry:-)
strasznie dziś się nie wyspałam i jestem jakaś zmięta i wypluta, a tymczasem się zbieram na całodzienną rypankę z sierściuchami w Łańcucie ( w tym 3 szitzu - umrę:szok: :no: )
miłego dnia anyway:tak::tak:

reklama
Hełoł :-)
Kłaczku wszystkiego :-D kolejnych siódemek :-D
Dzieć z teściem w domu - ja tyram ... rano ugotowałam zupę, ogarnęłam lokal.
Ucho mnie nie boli ale z nosa mam wyciek :baffled: starość ? chiba tak :-D
Miłego dnia Niewiasty :-)

Do góry