reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Misia pokazałam na GZ. Mamusia już skrytykowała...

Olena o kurczę, teraz doczytałam. Karetka Taty nie zabrała to moze nie jest źle. Jak byłam z Julką w szpitalu tez zemdlałam z odwodnienia. Może to naprawdę wir ?

reklama
Misia - przedtem brałam acidolac junior (bo nie miałam innego) teraz biorę trilac. Ale wydaje mi się, że przedtem chyba było niedoleczone ucho, mimo, że antybiotyk brałam 10 dni. Mam nadzieję, że teraz będzie już OK, zresztą teraz jak się leki będą kończyły, a nie będzie Ok to pójdę wcześniej, żeby przedłużyć serię leku.

aaaa zapomniałam - mamy pierwszą piątkę - cała już wyszła, czyli musiała się przebić chwilę temu (tak mi wróżyły to kupale Kuby).

Mam prośbę - mó mąż oglądał ostatnio na TVS jak robili polędwiczki wieprzowe z bakłażanem i cukinią. Czy któraś z Was to widziała, albo ma swój przepis z tymi składnikami?????

Polędwiczkę już mam w domku i nie wiem co z nią dalej robić.

Ostatnia edycja:
Karetka go nie zabrala bo powiedzial, ze nie stracil calkiem przytomnosci (na potrzebe chwili bo nie chcial do szpitala) i odmowil zabrania.
Wir wirem ale to nie rota wiec nie powinno sie chyba tak dziac.
Nie wiem, oby to bylo nic.

Niby w domu, a rypię...:baffled: nie mam zupełnie natchnienia, a jutro spotkanie z szefem, chyba muszę założyć bluzkę z dużym dekoltem, żeby odwrócić uwagę od prezentacji projektu :-D
Kacper dziś znów był w klubiku, przyszli z mamą parę minut spóźnieni, a w sali czekała już nasza sąsiadka z Felicją:-) Kacper ucieszyl się jak je zobaczył, zaczął Felicję oprowadzać i pokazywać jej zabawki :-)
misia - jestem pod wrażeniem samodzielności Pana Kubuli! :-D
Zoyka - bardzo fajna fryzurka :-)

Coś jeszcze miałam, ale prezentacja czeka jak wyrzut sumienia :baffled:

Misia - odpisałam na GZ .

Andzike, oj ja czuję ze to będzie poważniejsza znajomość z ta Felicją. ;-)A do tego bardzo podoba mi się to imię .

Julka zasnęła ze słuchawkami na uszach o ludzkiej godzinie a my sobie obejrzeliśmy Johna Rambo :tak:

Po śniegu nie ma śladu i to mi się podoba.

Katrina gratulacje , szybko piątkę Kuba ma.

reklama
Misiu - kochana 100 lat!!!! z jednym mężem!!!! podobno najgorsze pierwsze 25 lat, potem to już z górki...

Zoyka - no dość szybko go te piątki zaatakowały, ale chyba Alinka w wieku 2 latek miała już wszystkie. Z tym, że jej ząbki wychodziły jak Wandzi od Ani - nie wiedziałam nawet kiedy, jedynym symptomem były specyficzne kupki.

Do góry