reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Ja dzieci na kulkach nie puszczam w skarpetkach nigdy, zawsze w crocsach. Nie slizgaja sie i nie chodza na boso przede wszytskim.

Zoyka czyli wszystko ok z mamusia:-)

reklama
Ollena - tu u nas jest tak, ze dziecko musi zostawic buty na takiej jakby recepcji I dalej wchodzi juz na boso. Dlatego zawsze biore Alince dodatkowe skarpetki antyposlizgowe.

Ollena wydaje mi się, że w crocsach na takich zjeżdżalniach to źle dziecku, guma hamuje zjazd chyba, ale skarpety antypoślizgowe to już jest znaczna pomoc dla dziecięcej stópki. Paćka tam była wczoraj dosłownie w amoku, niczego się nie bała, niestety pokazała też swoje "demoniczne" oblicze, bo jak miała ochotę pojeździć jakimś autkiem to zatrzymywała jeżdżące dziecko, otwierała drzwi autka i wydzierała dziecko za rączkę mówiąc stanowczo : Moje ( coś jak w grze GTA: sory, i need your car ) - trudny przypadek:sorry:

Katrina ja jako małe dziecko byłam notorycznie chora na zapalenie ucha, ból sakramencki, do tego stopnia, że mam dziury w błonach bębenkowych i słabszy słuch, nie mogę zanurzać głowy pod wodę, kiedyś jak na basenie poszalałam to skończyłam na pogotowiu , tak więc mam fobię, jak mi ktoś czasem dmuchnie niechcący w ucho, albo chlapnie wodą to szału dostaję:no:

1888606_3744365425395_971211043_n.jpg o takie coś mi stary podesłał właśnie:-D

Załączniki

• 1888606_3744365425395_971211043_n.jpg
    1888606_3744365425395_971211043_n.jpg
    42,2 KB · Wyświetleń: 46
Katrina u nas tez tak jest, ale ja biore dzieciom 'papcie' w postaci Crocsow zeby w samych skarpetach nie biegaly. Patryk nie narzekal na niemoznosc zjezdzania ;)

Jejku ten bol ucha to musi byc jakis koszmar, wyobrazam sobie, bo jak mnie ostatnio kilka razy 'pyknelo' to bylo nie milo a co dopiero jak jest bol non stop :(

Dowiedzialam sie dzis od babci, ze moj tato zemdlal ostatnio w nocy, karetka byla 40min u niego, oczywiscie mi tylko powiedzieli, ze jest chory (wir jakis, goraczka, kaszel i cala reszta) a reszcie szczegolow zero. Spytalam mamy czy tez by chciala zeby jej nic nie mowic..
Zalamalam sie.

Majuska no fajne te bawialnie -kulkalnie :-)Patrycja widać zadowolona ale tak myślałam ,że będzie bo Amelka nie chciała wyjść .Jej zjeżdżalnie też się podobały ale furorę zrobiła trampolina:tak:.U nas dziś wiosennie byłam na spacerko -zakupowym wymarszu no i przez to śliczne słoneczko zauważyłam koszmarnie wymazane szyby (myłam je niecały miesiąc temu ) no cóż będę musiała za mycie się zabrać.
Andzike no Kacper skupiony :-D
Misia,Katrina zdrówka wiem boli też kiedyś mnie to dorwało więc trzymam kciukasy za szybki powrót do normalności.

Tak jak myslalam (wlasciwie to wiedzialam, bo czulam), stan zapalny I inny antybiotyk mi przepisal.

Misia - taaa ucieszyl sie. Pytal czy maz juz nic nie pral? Poprosilam go o recepte na teb lek, zeby miec w eazie czego pod reka. Jest jeszcze ten, ktorwgo uzywalam, ale nie wiem ile go jest w srodku. Bez problemu mi wypisal, a tutaj to o tyle istotne, w razie czego potem moge juz isc prosto do apteki, a oni sami juz wystapia do przychodni o recepte.

reklama
Katrina ... uff znaczy się jakiś normalny lekarz :-) Bierz osłonowe ale w czasie jak bierzesz antybiotyk. U mnie lajcik i poszło po kroplach ale faktycznie początki były :-(

Do góry