reklama
katrina115
Potrójna Mama
Ollena - tu u nas jest tak, ze dziecko musi zostawic buty na takiej jakby recepcji I dalej wchodzi juz na boso. Dlatego zawsze biore Alince dodatkowe skarpetki antyposlizgowe.
Ollena wydaje mi się, że w crocsach na takich zjeżdżalniach to źle dziecku, guma hamuje zjazd chyba, ale skarpety antypoślizgowe to już jest znaczna pomoc dla dziecięcej stópki. Paćka tam była wczoraj dosłownie w amoku, niczego się nie bała, niestety pokazała też swoje "demoniczne" oblicze, bo jak miała ochotę pojeździć jakimś autkiem to zatrzymywała jeżdżące dziecko, otwierała drzwi autka i wydzierała dziecko za rączkę mówiąc stanowczo : Moje ( coś jak w grze GTA: sory, i need your car ) - trudny przypadek
Katrina ja jako małe dziecko byłam notorycznie chora na zapalenie ucha, ból sakramencki, do tego stopnia, że mam dziury w błonach bębenkowych i słabszy słuch, nie mogę zanurzać głowy pod wodę, kiedyś jak na basenie poszalałam to skończyłam na pogotowiu , tak więc mam fobię, jak mi ktoś czasem dmuchnie niechcący w ucho, albo chlapnie wodą to szału dostaję
o takie coś mi stary podesłał właśnie

Katrina ja jako małe dziecko byłam notorycznie chora na zapalenie ucha, ból sakramencki, do tego stopnia, że mam dziury w błonach bębenkowych i słabszy słuch, nie mogę zanurzać głowy pod wodę, kiedyś jak na basenie poszalałam to skończyłam na pogotowiu , tak więc mam fobię, jak mi ktoś czasem dmuchnie niechcący w ucho, albo chlapnie wodą to szału dostaję

Załączniki
Katrina u nas tez tak jest, ale ja biore dzieciom 'papcie' w postaci Crocsow zeby w samych skarpetach nie biegaly. Patryk nie narzekal na niemoznosc zjezdzania 
Jejku ten bol ucha to musi byc jakis koszmar, wyobrazam sobie, bo jak mnie ostatnio kilka razy 'pyknelo' to bylo nie milo a co dopiero jak jest bol non stop
Dowiedzialam sie dzis od babci, ze moj tato zemdlal ostatnio w nocy, karetka byla 40min u niego, oczywiscie mi tylko powiedzieli, ze jest chory (wir jakis, goraczka, kaszel i cala reszta) a reszcie szczegolow zero. Spytalam mamy czy tez by chciala zeby jej nic nie mowic..
Zalamalam sie.
Jejku ten bol ucha to musi byc jakis koszmar, wyobrazam sobie, bo jak mnie ostatnio kilka razy 'pyknelo' to bylo nie milo a co dopiero jak jest bol non stop
Dowiedzialam sie dzis od babci, ze moj tato zemdlal ostatnio w nocy, karetka byla 40min u niego, oczywiscie mi tylko powiedzieli, ze jest chory (wir jakis, goraczka, kaszel i cala reszta) a reszcie szczegolow zero. Spytalam mamy czy tez by chciala zeby jej nic nie mowic..
Zalamalam sie.
D
delete
Gość
Wróciłam. Mam nową fryzurę. Juz nie na bok a z grzywką 
azula
Fanka BB :)
Majuska no fajne te bawialnie -kulkalnie :-)Patrycja widać zadowolona ale tak myślałam ,że będzie bo Amelka nie chciała wyjść .Jej zjeżdżalnie też się podobały ale furorę zrobiła trampolina
.U nas dziś wiosennie byłam na spacerko -zakupowym wymarszu no i przez to śliczne słoneczko zauważyłam koszmarnie wymazane szyby (myłam je niecały miesiąc temu ) no cóż będę musiała za mycie się zabrać.
Andzike no Kacper skupiony
Misia,Katrina zdrówka wiem boli też kiedyś mnie to dorwało więc trzymam kciukasy za szybki powrót do normalności.

Andzike no Kacper skupiony

Misia,Katrina zdrówka wiem boli też kiedyś mnie to dorwało więc trzymam kciukasy za szybki powrót do normalności.
proszę się (p)okazaćWróciłam. Mam nową fryzurę. Juz nie na bok a z grzywką![]()

a Kubul padł ... czarno widzę sen wieczorny :-(
katrina115
Potrójna Mama
Tak jak myslalam (wlasciwie to wiedzialam, bo czulam), stan zapalny I inny antybiotyk mi przepisal.
Misia - taaa ucieszyl sie. Pytal czy maz juz nic nie pral? Poprosilam go o recepte na teb lek, zeby miec w eazie czego pod reka. Jest jeszcze ten, ktorwgo uzywalam, ale nie wiem ile go jest w srodku. Bez problemu mi wypisal, a tutaj to o tyle istotne, w razie czego potem moge juz isc prosto do apteki, a oni sami juz wystapia do przychodni o recepte.
Misia - taaa ucieszyl sie. Pytal czy maz juz nic nie pral? Poprosilam go o recepte na teb lek, zeby miec w eazie czego pod reka. Jest jeszcze ten, ktorwgo uzywalam, ale nie wiem ile go jest w srodku. Bez problemu mi wypisal, a tutaj to o tyle istotne, w razie czego potem moge juz isc prosto do apteki, a oni sami juz wystapia do przychodni o recepte.
reklama
Podziel się: