reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Jestem i ja.
Taka zima to sobie może być - jest ciepło i słonecznie. My już po spacerze z psiskiem i dzieciskiem. Maksio dzielnie dreptał polami, zając nam wyskoczył spod stóp i godnie odkicał w chaszcze. Teraz Maks śpi, potem jedziemy do kuzynki na obiad. Byłoby tak pięknie, gdyby nie oddech teściowej na karku ;-)

reklama
Flo raczej na księdza Maksa nie wychowasz przy twoim światopoglądzie :sorry2:więc muszę Cię zmartwić pokochaj teściową bo na 99 % też nią kiedyś zostaniesz;-):-)..Anko wypoczywaj,Zoyka Duplo są fajne,misia życze Ci tego co na świecie najświętsze jak śpiewała Marylka,Kłaczku twój Karol to jakoś według mnie zachował się karolowo ,Majuska u nas też wieje

Azula skąd ja to znam:-D Pewnej wigilii wysiadł nam telewizor ( nie oglądam za wiele, ale jednak w święta coś by popatrzył bezmyślnie:-D ) innej znowu po powrocie od znajomych znalazłam niezywego bojownika ( tu akurat się ucieszyłam) , a rok temu w sylwestra po wyjściu gości tez zmywarka powiedziała mi " bujaj się " :-D :-Ddasz radę:-D

Kłaczku co to te mimijki ?

Ostatnia edycja:
Amelka w prezencie od bratowej:-) 100_2122.jpg100_2124.jpgNatalia sama robiła jeszcze ma jej zrobić drugi komplet

Załączniki

• 100_2122.jpg
    100_2122.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 79
  • 100_2124.jpg
    100_2124.jpg
    21,7 KB · Wyświetleń: 75
Majuska, Muminki. Oglada na youtube. W sumie zaczal ogladac pare dni temu, jestesmy na 6 odcinku i najbardziej go interesuja piosenki na poczatku i na koncu bajki, ale widocznie bardzo mu sie wzarlo w glowke, skoro przez sen gada. Rano tez ledwie zeszlism na dol, to sobie kazal "mimijki".

Dolaczam do grona szczesliwcow: 20 minut temu umarl nam dekoder polsatu i nie ma telewizji :baffled: Robert probuje go reanimowac, no zobaczymy co z tego wyjdzie....

hełoł świątecznie :baffled:
chłopaki u teściowej - wielka cisza w chałupie aż mnie uszy bolą :-D
nawet Bazylia mruczy :-)
Kłaczku - co Ci mam powiedzieć :-D wszystkie jedziemy na tym samym wózku :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Azula - w innych religiach celibat też istnieje, jakby co.;-) A tak naprawdę to ja nie nie lubię teściowej jako zjawiska, tylko konkretnie osoby nie lubię. Dziś jej nie lubię szczególnie. Odzywka przy obiedzie u kuzynki " chodźmy stąd na miłość boską!" odzywka po drodze do domu ( Maks pokrzykiwał w samochodzie) " rzygać mi się chce od tego wrzasku"... No przecież tego się nie da lubić!
Fajny ten Amelkowy komplecik!
Anko - ale zadowolona Biedrona! z diabolicznym Hello Kitty ;-)
Zoyka - wypróbowałaś na spacerze nowy aparat? Bardzo mi się podoba tuniczka Julki, śliczna.

Do góry