reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

zaglądam i ja, żeby dać znak życia

To, co na dzisiaj zaplanowałam, prawie zrealizowałam, niestety krokietów nie będzie, rano kupię ciasto francuskie i zrobię takie paluchy, żeby farsz wykorzystać. Zrobiłam kiepskie ciasto, ale i skiepściła mi się patelnia i nic z tego nie będzie.
Jutro mogę nie mieć czasu zaglądnąć (a właściwie dzisiaj, tylko później), zatem

Życzę Wam i Waszym rodzinom Zdrowych, spokojnych, ciepłych Świąt Bożego Narodzenia
dużo prezentów (kto był grzeczny) i spokojnych nocek (bez bólu brzucha z przejedzenia).

reklama
Witajcie
Każdej z Was życzę :

Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru
Przyniesie Ci spokój i radość.
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia
Żyje własnym pięknem,
A Nowy Rok obdaruje Ciebie
Pomyślnością i szczęściem.
Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia
Niech spełniają się wszystkie Twe marzenia.
(¸.•*´¨¨¨¨`*•.¸)*•.¸)
´´´´´´´´´´¶¶*..**..*
´´´´´´´´´¶¶¶ .*.*.*.
¶¶¶´´´´´¶¶¶¶*..**.*.
´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶*.*.**..**.
´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶*.*.*.*.*.
´´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶*.*.**.
´´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶.**.**.*.
´´´¶¶¶¶¶¶¶¶¶¶*.*.*.**.
´´¶¶¶¶¶´´¶¶¶¶*.**.*.*.*
´¶¶´´´´´´´´¶¶¶*..**.*.**
´´´´´´´´´´´´¶¶*.*.**.*
´´´, •♥♪♥♪♥♪♥♪♥♪♥♥♪♥♪♥♥♪♥
´´´¢ /Λ\\\\\\\\\\\\\♥♪♥♥♪♥♥♥♪♥
´´¢ /.....\\\\\\\\\\\\\\♥♪♥♪♥♥♥♪♥♪♥
´¢ / ๑۩ ๑_\\\\\\\\\\\\\\♥♪♥♪♥♥♪♥
¢/¨๑۩۞۩๑_\\\\\\\\\\\\\\\\´♪♥♪♥♥♪♥
¨▓¨.♪♥♥♪.▓♥♪♥♪♥♪♥♪♥•|||||||||||||||
¨▓¨.♪♥♥♪.▓¨[][][]¨¨[][][][]||| |||||||
¨▓¨.♪♥♥♪.▓¨[][][]¨¨[][][][]||| |||||||
¨▓¨.♪♥♥♪.▓•••••••••••••••••••••
¨♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Po najeździe świątecznym teścia napiszę więcej

U mnie w domu ok ,
tylko problemy przez wielkie P z stomatologią

Pozdrawiam -Olka

Pieknych Świąt Dziewczyny Wam życzę, magicznej armosfery pośród pysznosci na świątecznym stole i wymarzonych prezentów, BUŹKA! :)

Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru
Przyniesie spokój i radość.
Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia
Żyje własnym pięknem,
A Nowy Rok obdaruje
Pomyślnością i szczęściem.
Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia
Niech spełniają się wszystkie marzenia.

witajcie wigilijnie :-)
siedze w garach, ale widze już światelko w tunelu, gdyz w dużej mierze wybrałam proste i szybkie menu, a pierogi i uszka zamiast wypożyczania jednak stary kupił:-D....bo przeciez te pożyczone trzeba by było jakoś zwrócić po wigilii:-D:-D
Z życzeniami wpadnę później jak się obrobię;-)

Witajcie ,

Pogoda u nas iście wiosenna. Ogarniam chałupę a Jarek z Julia na spacerku. Zaraz zrobię sałatkę i gotowe.

Julka już przytargała od Sąsiadki pakę z prezentami. Najbardziej zainteresowały ją czekoladowe mikołaje. Jeden już zjedzony.
Odpuściłam sobie sernik po tym jak wczoraj zobaczyłam co wyczynia moja Mama. Zrobiła trzy serniki i trzy makowce. Ogólnei to narobiła jedzenia jak dla dziesięcioosobowej rodziny. A będziemy tylko my, Mama , i ciotka. Babcia u wujka w tym roku.

Zobacz załącznik 600518
Na te Święta co nadchodzą,
Życzę ciepła i miłości.
Niech Was ludzie nie zawodzą,
I niech uśmiech w sercu gości.
Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia Kochane :)

Chciałabym Wam życzyć spokojnych, radosnych, pełnych rodzinnego ciepła i bliskości Świąt Bożego Narodzenia.
Abyście wśród bliskich odnalazły prawdziwe piękno Świąt!

I ja się witam, choinka ubrana, pierwsze prezenty rozdane :-D (z P. dajemy sobie zawsze prezenty rano:tak:).
Za 1,5h jedziemy do moich dziadków, prosto stamtąd do rodziny P., wrócimy pewnie jutro wieczorem.

Dziewczynki kochane! Oby w te Święta spełniły się wszystkie Wasze marzenia, dzieciaczki były przegrzeczne, a Marsy przemówiły ludzkim głosem i trwali w tym stanie co najmniej do Nowego Roku.
Miliony świątecznych całusów!

Szczęścia tyle, że aż się w głowie nie mieści!
Zobacz załącznik 600524

reklama
Wpadlam na moment sie wyzalic. Bylismy w Lidlu na szybkich zakupach, Karol jak zwykle swirowal przy jogurtach, bo ja pakuje w koszyk 12, a on zawsze mysli ze malo i doklada, jakis facet sie do niego odezwal, proponujac ze go zabierze ze soba, wiec dziecie raczke mu podalo gotowe do drogi. Ok, nic nienormalnego, ale ten facet odchodzac powiedzial mojemu dziecku, zeby bylo grzeczne i pomogla ladnie BABCI. :-(
Wesolych Swiat...

Do góry