reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Flo - Teściową masz odlotową ;-)Wypróbowałam.

Julka na tym jednym zdjęciu pokazywała lali choinkę i bombki. A tunika ) jeśli masz Flo na myśli tę brązową w drobniutkie kwiatki z Allegro :)

My przed TV. Dziś filmy ja wybierałam :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
I ja się melduję po świątecznym obżarstwie:zawstydzona/y:
Dwie Wigilie, szczególnie oddalone od siebie o ponad 40km to hardcor logistyczny:baffled: kosztowało mnie to więcej nerwów niż czułam świąteczną atmosferę:dry:na szczęście do Wielkanocy spokój z tego typu kombinacjami:sorry2:
Wszyscy z prezentów zadowoleni, Kacper wczoraj nie odchodził od stołu, wcinał jak wściekły, dziś to samo :-D tak się wczoraj świetnie bawił, że padł o 1 w nocy, próba ubicia go wcześniej kompletnie nie zdawała egzaminu :zawstydzona/y:
Buziaki dziewczynki, może jutro będę miała więcej weny bo dziś jestem masakrycznie zmęczona ( i przejedzona ofkors :-D)

Flo masz uroczą teściową :-D Nie wiem co lepsze - szczerość wymieszana z chamstwem czy cham lukrowany w stylu mojej teściowej? Moja jest urocza, zabawna, dowcipna, uśmiechnięta - dopóki się nie zamkną drzwi :-) Kiedyś moja matka do niej zadzwoniła. Mówiłam swoje: nie dzwoń, proszę - zadzwoniła - efekt: mój m. został zrąbany przez swoja matkę, że jakaś obca baba ja nęka telefonami i zakłóca jej spokój.
Zoyka m. zamówił moja bransoletkę ponad dwa tygodnie przed świętami :-D - cudem ją dostarczono dzień przed godziną W :-D
Fajne te Wasze dziewczyny :-)
Oglądam powtórkę Miasta kobiet o edukacji - koszmar. Plecaczek 11latka - 7 kg, ale tez był plecaczek 22 kg :baffled::baffled: to czeka nasze dzieci ??

Cześć dziewczyneczki:-)

Katrina , no to masz dzieciaki z głowy:-D..ależ z Ciebie imprezowicz, podziwiam za kondychę:tak:

Flo ja Cię podziwiam, że jeszcze nie poćwiartowałaś teściowej, przecież macie taką wielką zamrażarkę w spiżarni:-pjak to się stało, że taki fajny Adam się jej udał:confused:...a jakoś tak konkretnie z*ebać się nie da ?

Zoyka jaki aparat dostałaś?? i tak strasznie Wam zazdroszczę tego morza:sorry2:..Julka jak zwykle zjawiskowo wyszła na fotkach:-)

Aniu a Biedrona co to za cudo dostała? jakiś plac zabaw? HelloKitty rządzi:-D

Andzike , musicie sie wybudować i robić wigilie u siebie i będzie po problemie :-p

Ja wczorajszy wieczór spędziłam przy Amadeuszu, jakoś nigdy tego wcześniej nie oglądałam no i wczoraj poszło..i zjadło mi cały wieczór:-D
Paćka kolejny dzień bez drzemki, ale w sumie jest grzeczna więc idzie znieść, przynajmniej już przed dwudziestą zapada cisza wieczorna i można jeszcze spróbowac sobie przypomnieć swoje imię:-D

Czesc :-D
Kolejny dzien swiateczny, ale dzisiaj to juz bardziej jak niedziela niz swieta :)
Zoyka Julka ladnie wyglada, ale wlosy ma niesamowite... :-D
Katrina byla rozpacz, ze Kuba dostal wiekszy prezent? Alinka zajeta swoim a i Kuba widze uzytkuje auto, super zdjecia :-D
Flo tesciowa do zamrazarki, proponuje kupic taka na 3 szuflady zeby sie bardziej umeczyla zwinieta w roladke w srodku :-D
Majuska to cos to domek-namiot zasadniczo do ogrodu ale teraz stoi w jadalni. Troche duzy kupilam:-p ale skusily mnie w komplecie pufki i stoliczek.
Skusilam sie na tort czekoladowo-bananowy i cierpie okrutnie:no: w srodku byly zmielone orzechy czego nie doczytalam wiec rozrywa mi zoladek z bolu.
Zapraszam na pozna kawe

Cześć,

Spalismy do prawie 10. ZA oknem szaroburo i kropi.

Julka nam się za spaniem popsuła totalnie. Jak zaśnie przed 22 to jest sukces. Wczoraj tak zasnęła ale tylko dlatego,ze w dzień spała 20 min w aucie podczas powrotu znad morza. Nie ma na nią siły z tym zasypianiem.

Moja Mama się uparłą,z ę weźmei JUlkę na 11 do Kościoła na msze dla dzieci. No i poszły .

reklama
Dziewczyny dzieciaki super.Zoyka Julcia jak zawsze:-)Anko Wandzia słodziusia:-DKatrina no jam też ciekawa jak z Alinka ale z fot widać ,że zajęta bardzo:tak:.Andzike Kacperk fajny w przebranku.Majuska Patrycja chyba lubi barszcz:-)Flo rozumiem,ze takie odzywki czy to teściowej ,czy nawet rodzonego dziecka mogą spowodować sporą awersję,a nawet znaczną niechęć.A Maksiu chyba nie wybiera się do Shaolin;-).Twoja teściowa żywa jest niestrawna któż wie czy jako mrożonka nie byłaby trująca;-):eek::-DDziś czekam na najazd rodzinny jeszcze kilka dni i będzie można wracać do normy.Dzieci podziębione jada na czopkach + Amelce idą trójki więc jestem totalne zombi.Andzike ja wolałabym sobie jeżdzić nawet przez pół dnia od wigilii do wigilii niż robić ją zawsze u siebie:-(no ale jakoś moja matka odkąd jestem dorosła ani razu wigilii nie robiła .Synowa owszem mnie zaprasza ale jak tu jechać kto da gwarancje,ze mi rur z centralnego ni porozrywa bo z pogoda nigdy nie wiadomo.Dostała łańcuszek z wisiorkiem od mojego ślubnego od młodych niemiecki orginalny płyn do płukania(sama se zażyczyłam bo pod niemiecką granica da się oryginalne nie rozcieńczone kupić)No to tyle buziam:-)

Do góry