reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

Nie zawstydzajcie mnie proszę...

Ollena - pisząc, że pasterka bedzie u nas, miałam na mysli, że w Kościele w naszej miejscowosci, a nie np. 20km od nas w większym mieście.

Aniu - moja szwagierka "trze" bułkę blenderem - ja raczej zużywam bułki do kotletów mielonych.

Misiola - witaj!!!!

reklama
Hellol
kawa za mna, pierwsza kawa... biedron szaleje od 5.30 wiec mozecie sobie wyobrazic szczescie na mej twarzy:baffled: dziecko mi sie kompletnie popsulo :no:
Zapraszam na kawusie i potem marsz do kuchni :-D

Misiola, witaj. Przyszlych mam na dzien dzisiejszy chyba nie ma tu juz, ale wiekowo grupa pozostala ta sama. Gratuluje Ci maluszka.
Wczoraj upieklam pierniczki i tak zaczelam robic cokolwiek kolo Swiat. Nie, nie czuje klimatu, robie to na zasadzie "Jakze tak mozna bez Swiat i choinki?" Malemu chyba jeszcze wisi caly ten klimat, ja zupelnie nie mam nastroju, Rajmund nie przepada za swietami wszelkiego typu, ale jakos nie wyobrazam sobie mimo wszystko, zeby Wigilia miala byc dniem jak co dzien. Poje... to. Dzis popieke, jutro ugotuje i bedzie jakos. Pasozyt moj daje mnostwo radosci, w sumie ratuje mi d... Budzi sie rano, zaczyna od "mamo?" a potem to juz jest szal smiechu i skakania, czyste wariactwo. Nie wiem co bym zrobila bez niego.

Hełoł :-)
dopiero dziś czuję się jakbym się nie czuła :-D
Kłaczku i tego się trzymaj. Kubul wciągnął miseczkę kaszki, a teraz biega za biedną Bazylią.
Andzike - nie lubię kuriera z tej firmy który jest u mnie. Tak samo jak z UPSu - kiedyś był fajny koleś a ten nowy zawsze komentuje wszystko po chamsku no i okropnie od niego śmierdzi :-( Ostatnio koleżanka nie wytrzymała i go opieprzyła.

Ostatnia edycja:
I ja się melduję z kawą:tak:
pospaliśmy do 9, zaraz jedziemy z Kacprem odebrać dowód rejestracyjny do kijanki:-)
Qrwica mnie strzeliła, owszem przed chwilą był kurier z DPD, ale nie z moją paczką... :no::wściekła/y::szok: Najpierw mi bezczelnie wmawiał, ze to na pewno moja paczka, potem zaczął zwalać winę na wysyłającego, że źle zaadresował wysyłkę, Cierpliwość mi się skończyła, został zrąbany w mega świątecznym stylu, a potem świątecznie pozdrowiłam Panią na Infolinii... :wściekła/y:
Misiola - witaj na najfajniejszym wątku na BB :-)

Hej,

U nas wieje jakby Xawery wrócił. Nad ranem była koszmarna ulewa.

Mięsko popieczone ! Została mi tylko sałatka i ciasto. Sałatkę pokroję jutro. Muszę tylko jeszcze na zakupy się wyrwać . Mama zajęta robieniem Wigilii na cztery osoby od piątku :szok: Jaro ma wcześniej wrócić z pracy to wtedy pojadę na jakieś ostatnie zakupy.

Andzike zadzwoń do DPD i pojedź przesyłkę odebrać osobiście.

Mąż mnie zaskoczył i zamówił mi pod choinkę bransoletkę od bydziubeka. Ma przyjść UPSem. Ciekawam czy dojdzie :-D

Po świątecznym pozdrowieniu DPD wzięło tyłek w troki i dostarczyło przesyłkę :-) Kalendarz jest świetny, zdecydowanie polecam, bardzo ładne wykonane:-) P. używa, więc myślę, że się ucieszy :-D
Zoyka - życzę Ci, żeby przesyłka dotarła bez problemów:tak:

No dobra, czekam, aż pranie się skończy i lecę do tego urzędu :-(

Zoyka nic tylko napisać podziękowania do UPSu :-D Mój m. zamierza tak zrobić, gdyż po 2 tygodniach łaskawie dostarczono mu przesyłkę :-D Dziś ujrzał na stronie UPS informacje, że zmienił termin dostawy ON SAM to uczynił :-)

reklama
Do góry