reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża po 40

A ja sie z tym zgadzam! Sama mam bande kocich kundli, w sumie tylko Tyslaw jest rasowy. Ba! On jest najwyrasowaniuchniejszy oszczymur zawiercianski!

reklama
Dla nas żadna różnica, ja tez mam same mixy, ale są ludzie, którzy się bawią w wystawianie i profesjonalne hodowanie no i tam już papier się musi zgadzać;-)

Hellol
dziecko mi sie chyba naprawilo ze spaniem odrobine bo trzecia noc z rzedu byla przyzwoita i bez rykow, zobaczymy co dalej....
Majuska nie wypowiadam sie w kwestii persa albowiem raczej nie przepadam za kotami i jedyn moja sympatie budza calkowicie rude dachowce :-D Taki moj kocurek mieszka teraz u matki w PL i jest moim ulubiencem :))
Zapraszam na kawe

Majuska, ja wiem i tez nie mam ambicji posiadania "papierzanego" zwierza. Sa tak piekne mieszance...

Karol ciut lepiej... Przynajmniej nie musze podawac juz wziewow, choc cherla dalej jak gruzlik. Humorki bojowe nie ustaja.

Ello...
Umierałam wczoraj, tak się wybawiłam w środę na imprezce, że wczoraj byłam wrakiem i nie miałam sił na NIC... starość, qzwa, starość.... gdzie te czasy, gdy człowiek tańczył do 3 a rano jechał do pracy i był w stanie się na niej skupić :-D

anka_d - podobno najlepiej nie zwracać na psa uwagi, ale wiem, że łatwo powiedzieć... U nas Szira też nienawidzi wystrzałów, burzy, nawet trzepania dywanów... z tego powodu Sylwestra spędzamy na wsi, gdzie strzelających petardami jest mniej.
Majuska - przepiękne to kocisko! boskie!
Flo - no przykro, że tak wyszło z przeglądam... ale podoba mi się Twoja filozofia :-)
kłaczek - dobrze, że z Karolem lepiej :tak:

Uciekam ponadrabiać wczorajszy kompletny brak efektywności... :zawstydzona/y:

O! troszeczke sie opier..li to zaraz dziewczęta piszą!!:-D

No to Andzike dałaś do pieca:-D..ja potrafiłam iść spać o 5 i o 7 juz z bachorami do przedszkola wstawać...to jakoś tak p.n.e było:-D

Aniu jak to nie przepadasz za koteckami?? Flo, Misia..kotecki koffane są prawda ?:rofl2:
Chcesz rudego, masz :-)

58870_106032252791819_7196032_n.jpg mój osobisty Rogaś, ma już z 11 lat:-)

Dobra idę się cos ogarnąć, bo mam za chwile klienta....świnkę morską:szok::-D:-D...mówiłam Wam już , że starsznie lubię świnki morskie?:-D:-D Króliki, chomiki, myszki i inne gryzonie to na gril, ale świnki kocham:-D

Załączniki

• 58870_106032252791819_7196032_n.jpg
    58870_106032252791819_7196032_n.jpg
    34,7 KB · Wyświetleń: 54
Majuska Rogas jest swietny :-D naprawde lubie tylko rude koty a rasowe to juz w ogole mnie nie kreca. Przedstawiam w takim razie Tamlina mojego osobistego kociego bandyte :))

He, he, leżakowanie na słońcu, czegóż więcej potrzeba do szczęścia ? Aniu mnie tez rasowce kompletnie nie kręcą, zwłaszcza persy, ale mówie Wam ten mnie zaczarował, jest po prostu niesamowity:-D

reklama
Hallo Kobitki!
Majuska ktosik musiał z brytyjczykiem persa machnąć, dlatego ten pers taki ładny :-D
xena.jpg

kermit-gru12-03.jpg

Uwielbiam koty!!! Wszystkie, no może do Sfinksów nie pałam aż taką miłością. Hodowlę Agilis Cattus też kocham, za piękne koty i w ogóle za wszystko :)

Dziś jeszcze raz po Kaca OSTATNI na piechotę, jutro odbieram auto i od poniedziałku rozpłaszczymy zadki i do szkoły :)
Jutro mój Tato z PL przyjeżdża, chyba mu się bardzo u nas spodobało, bo od września to już 3 raz:-D

Do góry